Μιση ωρα μονο δοκιμαζαμε...Το μπλε τελικα δεν ειναι καθολου κακο, το βαλαμε διπλα στο νεο seamaster (μπλε κεραμεικο) και προσωπικα το bb υπερειχε στα ματια μου!! Το μπλε μπεζελ με το μαυρο ματ dial μπορει να φορεθει απο απλο τζινακι (λογω χρωματος) μεχρι επισημο ενδυμα..Το μαυρο ειναι η πιο safe επιλογη ενω το κοκκινακι βινταζαρει περισσοτερο απ'τα δυο...Δοκιμασαμε και το 43αρι μπρονζε...Θα ανεβασω φωτο μετα...
Χαρη θα διαφωνησω για το μπλε... Ασχετως οτι φοριεται ευκολα και με τα παντα αλλα πιστευω πως ειναι απο τα αδιαφορα της σειρας...
Αν σκεφτεις οτι εχουμε το μπορντω και το μαυρο που σαφως ειναι πολυ πιο ομορφα και εντυπωσιακα!
Γιωργο δεν ειπα οτι ειναι σουπερ ή κακο, απλα τονισα οτι δεν ειναι τοσο κακο οσο πιστευα απ τις φωτο..Σιγουρα, δεν φτανει στο ελαχιστο την ομορφια ενος μαυρου ή κοκκινου με τις χρυσες βινταζ λεπτομερειες στο dial αλλα κακο δεν το λεω..Το συνεκρινα με το μπλε seamaster λογω χρωματος και το τελευταιο δεν με συγκινησε οσο ηθελα..
Εγω προσωπικα δεν θα το επελεγα το μπλε bb καθως μπλε ρολογια μπορεις να βρεις πολλα...
Μιας και το θιξαμε το θεμα, δοκιμασα και τα δυο pelagos..Αυτο με την αριστερη κορωνα (αναποδα) και τις κρεμ ενδειξεις με αφησε αδιαφορο και για τιτανιο ειχε το σωστο βαρος για τα δικα μου γουστα..
Συμφωνα με τον ιδιοκτητη του κοσμ/λειου το μπλε pelagos καταποντιστηκε εμπορικα, ενω μονο το μαυρο "κινηθηκε"...