0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Μάρτιος 19, 2017, 12:10:35 μμΠαραλαβή,πριν λίγες μέρες,το rubber για το formula1!!Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραίο φίλε!!!Sent from my iPad using Tapatalk
Παραλαβή,πριν λίγες μέρες,το rubber για το formula1!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλορίζικο και να το φοράς πάντα με υγεία,μιας και ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο, μπορείς να με διαφωτίσεις από που (στη Θεσσαλονίκη) και πόσο το πήρες?Με μια έρευνα που έχω κάνει στα γνωστά ιντερνετικά καταστήματα δεν υπάρχει, ενώ στην Ελλάδα το πιο φθηνό είναι εδώ: http://www.rologia.com.gr/CITIZEN-NY0040-17L.htmlΚαταρχήν ας μου πει αν γνωρίζει κάποιος αν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο και δεύτερον αν είναι καλύτερο να το αγοράσω από φυσικό κατάστημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τελικά δεν μπόρεσα ν αντισταθώ κι εγώ στο μεγαλείο αυτής της εταιρίας.Η επιλογή μου μετά από πολύ σκέψη ήταν το pepsi...Δέχομαι τα καλορίζικα.
Νέο ρολογακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.