0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: STF στις Μάρτιος 11, 2017, 11:44:16 πμΓιώργο, Χάρη, Νικόλα, καλορίζικα τα νέα σας αποκτήματα! Τα 5άρια είναι πολύ κονά στα γούστα μου, ευχαρίοστως θα έπαιρνα ένα.Γιώργο μη ξεχάσεις να το φέρεις σε μια επόμενη συνάντηση....ξεχνιούνται αυτά ?Εδώ, μόνο με αυτό ασχολούμαι πλέον, σε σημείο που η οικογένεια μου έκλεισε ραντεβού στο τρελάδικο.Σου λένε, αυτός από τα κορωνάτα πήγε στα SEIKO ? Μάλλον κάτι ΣΟΒΑΡΟ έχει πάθει
Γιώργο, Χάρη, Νικόλα, καλορίζικα τα νέα σας αποκτήματα! Τα 5άρια είναι πολύ κονά στα γούστα μου, ευχαρίοστως θα έπαιρνα ένα.Γιώργο μη ξεχάσεις να το φέρεις σε μια επόμενη συνάντηση.
Παράθεση από: WhiteLionR στις Μάρτιος 11, 2017, 01:19:24 πμΑντώνη, Γιώργο και Χάρη, καλοφόρετα τα νέα 5άρια και στους τρεις σας. Σούπερ...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ευχαριστούμε, καλα είναι, και ακριβή, χωρίς να είναι ακριβά
Αντώνη, Γιώργο και Χάρη, καλοφόρετα τα νέα 5άρια και στους τρεις σας. Σούπερ...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τελικά δεν μπόρεσα ν αντισταθώ κι εγώ στο μεγαλείο αυτής της εταιρίας.Η επιλογή μου μετά από πολύ σκέψη ήταν το pepsi...Δέχομαι τα καλορίζικα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.