0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 10, 2016, 17:25:40 μμΠαμε και σε κατι πιο ευρωπαικο,καταπληκτικα τα Damasko,αλλα για λιγουςΛίγοι έχουν πάνω από 3 ρολόγια στη κατοχή τους george να τα εναλλάσσουν χωρίς πραγματικό λόγο...αν πας να εξηγήσεις τι θα πει rotation στους πολλούς θα σε κοιτάνε κάπως
Παμε και σε κατι πιο ευρωπαικο,καταπληκτικα τα Damasko,αλλα για λιγους
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:51:44 μμΚαλορίζικο, να το χαρείς, να σε συντροφεύει σε γλυκιές στιγμές
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:42:37 μμΚαλοφορετο με υγεια!Δειχνει σε αψογη κατασταση!ΥΓ.Θα σκασει ο ΝικολαςG
Παράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 10, 2016, 22:39:40 μμΠαράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:42:37 μμΚαλοφορετο με υγεια!Δειχνει σε αψογη κατασταση!ΥΓ.Θα σκασει ο ΝικολαςG Να 'σαι καλά Θοδωρή! Είναι όντως σε εξαιρετική κατάσταση, κάποια μικρά hairlines μόνο στο μπρασελέ που τώρα έχω μάθει να τα αφαιρώ στο 90%.Ο Νικόλας... δεν έχει εμφανιστεί... λες να μου κάνει βουντού;
Καλορίζικο κι από δω Στεφ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρέπει να εμφανιστείς οπωσδήποτε στην επόμενη συνάντηση (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ πολύ τα δυο παιδιά που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγγελία μου και τους ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, άλλα το ρολόι δεν το πουλάω. Είναι απίστευτα όμορφο για να το δώσω.Όταν το παρήγγειλα είχα τους ενδοιασμούς μου γιατί δεν το είχα βρει στην Αθήνα να το δοκιμάσω. Βρήκα το μαύρο, το χρυσό, το padi, το μπλε. Το pepsi όμως, δεν το βρήκα.Σήμερα που το παρέλαβα, κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.