0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ τα δυο παιδιά που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγγελία μου και τους ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, άλλα το ρολόι δεν το πουλάω. Είναι απίστευτα όμορφο για να το δώσω.Όταν το παρήγγειλα είχα τους ενδοιασμούς μου γιατί δεν το είχα βρει στην Αθήνα να το δοκιμάσω. Βρήκα το μαύρο, το χρυσό, το padi, το μπλε. Το pepsi όμως, δεν το βρήκα.Σήμερα που το παρέλαβα, κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.
Ευχαριστώ πολύ τα δυο παιδιά που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγγελία μου και τους ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, άλλα το ρολόι δεν το πουλάω. Είναι απίστευτα όμορφο για να το δώσω.Όταν το παρήγγειλα είχα τους ενδοιασμούς μου γιατί δεν το είχα βρει στην Αθήνα να το δοκιμάσω. Βρήκα το μαύρο, το χρυσό, το padi, το μπλε. Το pepsi όμως, δεν το βρήκα.Σήμερα που το παρέλαβα, κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφορετο Δημητρη, παντα με υγεια!! Τζαμπα θα πηγαινε το ρολογακι, ευτυχως το κρατησες!
Παράθεση από: jim teo στις Νοέμβριος 11, 2016, 21:07:40 μμΕυχαριστώ πολύ τα δυο παιδιά που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγγελία μου και τους ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, άλλα το ρολόι δεν το πουλάω. Είναι απίστευτα όμορφο για να το δώσω.Όταν το παρήγγειλα είχα τους ενδοιασμούς μου γιατί δεν το είχα βρει στην Αθήνα να το δοκιμάσω. Βρήκα το μαύρο, το χρυσό, το padi, το μπλε. Το pepsi όμως, δεν το βρήκα.Σήμερα που το παρέλαβα, κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μπράβο ρε jim πολύ χαίρομαι που το γούσταρες και θα το κρατήσεις!Καλοφόρετο να είναι σου εύχομαι!!!
Εκει που πηγα να ψαξω ρολοι για την κληρωση, μπηκα στον πειρασμο και η ζημια εγινε......Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλιταροκατασταση.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.