Ser και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:13:16 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:10:41 μμΚαλώς το δέχτηκες Στέφανε...Απλα υπεροχο !!!!Για πες λεπτομέρειες αγορας...Απο που; Τιμη;GK..Όλα θα ειπωθούν στη ώρα τους (με τέτοιο ρολόι να μη σας βασανίσω λίγο;)Τιμή: ΠΟΛΛΑ!Το ρολόι αγοράστηκε από RAKUTEN στο όποιο είχε διατεθεί προς πώληση από Ιαπωνικό κατάστημα κοσμημάτων. Εγώ έκανα χρήση μιας υπηρεσίας (BUYEE) που λειτουργεί ως ενδιάμεσος και εξασφαλίζει την προστασία της αγοροπωλησίας σε ασφαλές περιβάλλον. Είναι μια πολύ σύνθετη διαδικασία (αλλά όχι τραγικά δύσκολη) η οποία καλό είναι να μην εξηγηθεί και αναλυθεί δημόσια για να προστατευτεί αυτή η οδός απόκτησης κάποιων "δύσκολων" ρολογιών από την Ασιατική αγορά. Για όποιον στοχεύσει κάτι συγκεκριμένο από τη συγκεκριμένη αγορά μπορώ να βοηθήσω μέσω πμ.Μου στοίχισε 1230€ το ρολόι, 70€ οι προμήθειες και 115€ τα έξοδα αποστολής, σύνολο: 1415,00€. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα κατά τα άλλα περιζήτητο ρολόι. Σε αυτές τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα εκτελωνιστικά έξοδα τα οποία με τη βοήθεια της θεάς τύχης μπορεί να γλιτώσει κάποιος.
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:10:41 μμΚαλώς το δέχτηκες Στέφανε...Απλα υπεροχο !!!!Για πες λεπτομέρειες αγορας...Απο που; Τιμη;GK..Όλα θα ειπωθούν στη ώρα τους (με τέτοιο ρολόι να μη σας βασανίσω λίγο;)Τιμή: ΠΟΛΛΑ!
Καλώς το δέχτηκες Στέφανε...Απλα υπεροχο !!!!Για πες λεπτομέρειες αγορας...Απο που; Τιμη;GK..
Υπεροχο Στεφανε!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να το χαιρεσαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφόρετοοοοοο!!!!!!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να το χαρείς όσο δεν πάει και να μας βάλεις πολλές φωτογραφίες!!!
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 15:11:44 μμΠαράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:13:16 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:10:41 μμΚαλώς το δέχτηκες Στέφανε...Απλα υπεροχο !!!!Για πες λεπτομέρειες αγορας...Απο που; Τιμη;GK..Όλα θα ειπωθούν στη ώρα τους (με τέτοιο ρολόι να μη σας βασανίσω λίγο;)Τιμή: ΠΟΛΛΑ!Το ρολόι αγοράστηκε από RAKUTEN στο όποιο είχε διατεθεί προς πώληση από Ιαπωνικό κατάστημα κοσμημάτων. Εγώ έκανα χρήση μιας υπηρεσίας (BUYEE) που λειτουργεί ως ενδιάμεσος και εξασφαλίζει την προστασία της αγοροπωλησίας σε ασφαλές περιβάλλον. Είναι μια πολύ σύνθετη διαδικασία (αλλά όχι τραγικά δύσκολη) η οποία καλό είναι να μην εξηγηθεί και αναλυθεί δημόσια για να προστατευτεί αυτή η οδός απόκτησης κάποιων "δύσκολων" ρολογιών από την Ασιατική αγορά. Για όποιον στοχεύσει κάτι συγκεκριμένο από τη συγκεκριμένη αγορά μπορώ να βοηθήσω μέσω πμ.Μου στοίχισε 1230€ το ρολόι, 70€ οι προμήθειες και 115€ τα έξοδα αποστολής, σύνολο: 1415,00€. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα κατά τα άλλα περιζήτητο ρολόι. Σε αυτές τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα εκτελωνιστικά έξοδα τα οποία με τη βοήθεια της θεάς τύχης μπορεί να γλιτώσει κάποιος.Συγνώμη για την αγνοια μου αλλα μιλάμε για 1230 ευρω μεταχειρισμένο??
Παράθεση από: Stelios.T στις Νοέμβριος 10, 2016, 15:33:48 μμΠαράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 15:11:44 μμΠαράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:13:16 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:10:41 μμΚαλώς το δέχτηκες Στέφανε...Απλα υπεροχο !!!!Για πες λεπτομέρειες αγορας...Απο που; Τιμη;GK..Όλα θα ειπωθούν στη ώρα τους (με τέτοιο ρολόι να μη σας βασανίσω λίγο;)Τιμή: ΠΟΛΛΑ!Το ρολόι αγοράστηκε από RAKUTEN στο όποιο είχε διατεθεί προς πώληση από Ιαπωνικό κατάστημα κοσμημάτων. Εγώ έκανα χρήση μιας υπηρεσίας (BUYEE) που λειτουργεί ως ενδιάμεσος και εξασφαλίζει την προστασία της αγοροπωλησίας σε ασφαλές περιβάλλον. Είναι μια πολύ σύνθετη διαδικασία (αλλά όχι τραγικά δύσκολη) η οποία καλό είναι να μην εξηγηθεί και αναλυθεί δημόσια για να προστατευτεί αυτή η οδός απόκτησης κάποιων "δύσκολων" ρολογιών από την Ασιατική αγορά. Για όποιον στοχεύσει κάτι συγκεκριμένο από τη συγκεκριμένη αγορά μπορώ να βοηθήσω μέσω πμ.Μου στοίχισε 1230€ το ρολόι, 70€ οι προμήθειες και 115€ τα έξοδα αποστολής, σύνολο: 1415,00€. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα κατά τα άλλα περιζήτητο ρολόι. Σε αυτές τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα εκτελωνιστικά έξοδα τα οποία με τη βοήθεια της θεάς τύχης μπορεί να γλιτώσει κάποιος.Συγνώμη για την αγνοια μου αλλα μιλάμε για 1230 ευρω μεταχειρισμένο??Ακριβώς (για την ακρίβεια 1415 για τη τσέπη μου).
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 15:37:05 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Νοέμβριος 10, 2016, 15:33:48 μμΠαράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 15:11:44 μμΠαράθεση από: STF στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:13:16 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 10, 2016, 13:10:41 μμΚαλώς το δέχτηκες Στέφανε...Απλα υπεροχο !!!!Για πες λεπτομέρειες αγορας...Απο που; Τιμη;GK..Όλα θα ειπωθούν στη ώρα τους (με τέτοιο ρολόι να μη σας βασανίσω λίγο;)Τιμή: ΠΟΛΛΑ!Το ρολόι αγοράστηκε από RAKUTEN στο όποιο είχε διατεθεί προς πώληση από Ιαπωνικό κατάστημα κοσμημάτων. Εγώ έκανα χρήση μιας υπηρεσίας (BUYEE) που λειτουργεί ως ενδιάμεσος και εξασφαλίζει την προστασία της αγοροπωλησίας σε ασφαλές περιβάλλον. Είναι μια πολύ σύνθετη διαδικασία (αλλά όχι τραγικά δύσκολη) η οποία καλό είναι να μην εξηγηθεί και αναλυθεί δημόσια για να προστατευτεί αυτή η οδός απόκτησης κάποιων "δύσκολων" ρολογιών από την Ασιατική αγορά. Για όποιον στοχεύσει κάτι συγκεκριμένο από τη συγκεκριμένη αγορά μπορώ να βοηθήσω μέσω πμ.Μου στοίχισε 1230€ το ρολόι, 70€ οι προμήθειες και 115€ τα έξοδα αποστολής, σύνολο: 1415,00€. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα κατά τα άλλα περιζήτητο ρολόι. Σε αυτές τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα εκτελωνιστικά έξοδα τα οποία με τη βοήθεια της θεάς τύχης μπορεί να γλιτώσει κάποιος.Συγνώμη για την αγνοια μου αλλα μιλάμε για 1230 ευρω μεταχειρισμένο??Ακριβώς (για την ακρίβεια 1415 για τη τσέπη μου).Εντυπωσιακό! Να το χαρείς!
καλοριζικο
1415?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το ΜΜ,ειναι ενα απο τα πιο γνωστα και εχει καλες πωλησεις,αυτο ειναι για ειδικο κοινο
Παμε και σε κατι πιο ευρωπαικο,καταπληκτικα τα Damasko,αλλα για λιγους
Παράθεση από: stavros14 στις Νοέμβριος 10, 2016, 14:07:26 μμΚαλορίζικο,να το χαρείς με υγεία.Εξαιρετικο κομμάτι και το ήθελες πολύ οπότε φαντάζομαι την χαρά σου Πάντα τέτοια εύχομαι Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣταύρο έχεις απόλυτο δίκιο, το ήθελα πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο μεγάλο που είχα πείσει τον εαυτό μου πως μάλλον είναι αδύνατο να το αποκτήσω....αλλά υπάρχουν κάποια "μαμούνια" εδώ μέσα -ονόματα δε λέμε- που δε σε αφήνουν σε ησυχία οπότε τελικά ήταν θέμα χρόνου και οικονομικής θυσίας. Βέβαια ήμουν πολύ τυχερός, γιατί την ίδια χρονική στιγμή "έτρεξαν" ταυτοχρόνως δυο SAGL στην αγορά. Το 2ο (δηλ. το σημερινό δικό μου) λόγω ελλιπούς περιγραφής δεν έγινε εύκολα αντιληπτό από τους φανατικούς του συγκεκριμένου ρολογιού. Κι έτσι... ήρθε στην Ελλάδα!
Καλορίζικο,να το χαρείς με υγεία.Εξαιρετικο κομμάτι και το ήθελες πολύ οπότε φαντάζομαι την χαρά σου Πάντα τέτοια εύχομαι Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.