Καταρχην ευχαριστω για τον χρονο σας!
Ψαχτηκα στο WUS και διαπιστωσα οτι ειναι συνηθες το θεμα του misalignment, το οποιο ως επι το πλειστον εντοπιζεται στον εσωτερικο δακτυλιο (chapter ring) και φυσικα λυνεται το προβλημα απο ατομα με εμπειρια και καταρτιση..Στο δικο μου, ισως η γωνια ληψης της φωτο δεν ηταν σωστη, το μπεζελ με τις ενδειξεις του dial ειναι οκ, ευθυγραμμισμενες χωρις να προβληματιζουν απλα ολος ο δακτυλιος θελει ενα μικρο κλικ προς τα δεξια, αντιστροφα της κνησης των δεικτων..
Αναλογιζομενος το εξτρα κοστος επιστροφης που επιβαρυνομαι εγω, συμφωνα με την creation, την ταλαιπωρια, το ενδεχομενο να ερθει καποιο αλλο με χειροτερη χρονομετρια (αυτο εχει 8-10 sec/day) ή καποιο αλλο κουσουρι, δεν θα μπω στον κοπο να το επιστρεψω απλα θα ακολουθησω καποια στιγμη την συμβουλη του nicholas.d περι μελλοντικης μου επισκεψης στην αντιπροσωπια, αν και μενω Θεσσαλονικη..Απλα θα στειλω ενα ωραιο email στον Ραουλ για το χαμηλο quality control που κανει η επιχειρηση του στα αποσταλλομενα προς τους πελατες του ειδη του και οτι δεν ξερω αν θα το ξαναπροτιμησω..
Να στε ολοι καλα κ ευχαριστω για το ενδιαφερον σας