Καλημερες!
Παρεληθφη επιτελους σωο το γνωστο σε ολους skx009k, χωρις τελωνεια κ ιστοριες, απο την creationwatches..
Λοιπον, λιγα λογια κ εντυπωσεις και απο μενα..Μεγαλη η χαρα μου μολις το αντικρυσα την οποια ομως διαδεχτηκαν αμεσως ζοφερα συννεφα..Εξηγουμαι..
Εχει ωραια αισθηση στο χερι, καθεται πολυ καλα, το λουρακι-καουτσουκ δεν ειναι τοσο κακο οπως λεγεται, ειναι ικανοποιητικα ευκαμπτο κ γενικα δεν προκαλει δυσαρεστη ενοχληση στον καρπο με οιονδηποτε τροπο..Οπτικα ειναι πολυ ομορφο, το dial ειναι ευμεγεθες κ ευαναγνωστο κ το lume του πολυ καλο..
Θυμαμαι πριν λιγες μερες που μιλουσαμε για τον διαδοχο του skx, το νεο srp77(...) prospex, και αναφερθηκε η αστοχια σωστης συναρμογης/στοιχισης/ευθυγραμμισης ενδειξεων-αριθμων των εσωτερικων δακτυλιων, ητοι του καντραν, του πλευρικου τοιχωματος και στεφανης..Θεωρησαμε οτι προκειται για παιδικες ασθενειες οι οποιες στο αμεσο μελλον "ισως" να εξαλειφθουν...
Εγω απαντω μειδιώντας "αμ δε.." καθως στην περιπτωση μου παρατηρουνται καταφανως τα ιδια θεματακια και προς αποδειξη οι ακολουθες φωτο..

Τα ιδια θεματα παρατηρουνται και στο sumo 001-3 και απ´ο,τι βλεπω ειναι συνηθη στη seiko..
Θα ηθελα να μου πειτε εαν ειναι φυσιολογικο αυτο ή να το επιστρεψω πισω ή ειμαι εγω obsessive...