0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Δεκέμβριος 19, 2015, 14:56:28 μμΑπό χθες,ένα από τα ρολόγια της μυθικής συλλογής του george_,άλλαξε ιδιοκτήτη......upload picsΠερισσότερα αργότερα...Έλα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Του κουτιού ρολόι αγόρασες!Μόνο για 1-2 φωτογραφίες το είχε χρησιμοποιήσει!Για δες μήπως ξεράθηκαν τα λάδια από την ακινησία ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Πέτρο!!!!!!!!Άριστα έκανες που το άρπαξες!
Από χθες,ένα από τα ρολόγια της μυθικής συλλογής του george_,άλλαξε ιδιοκτήτη......upload picsΠερισσότερα αργότερα...
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 19, 2015, 15:19:37 μμμε μια φωτο θα μας αφησεις?Σ έχω αφήσει ποτέ με μία....?
με μια φωτο θα μας αφησεις?
Έλα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Του κουτιού ρολόι αγόρασες!Μόνο για 1-2 φωτογραφίες το είχε χρησιμοποιήσει!Για δες μήπως ξεράθηκαν τα λάδια από την ακινησία ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Πέτρο!!!!!!!!Άριστα έκανες που το άρπαξες!
τελικα ειναι μπλε!
upload image online
Εμ, με τόση τρίχα, που να φανεί το χρώμα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοφόρετο, Πετράν! Σταθερή αξία...
Παράθεση από: IronHawk στις Δεκέμβριος 19, 2015, 16:14:43 μμΚαλορίζικο Πέτρο, να το χαρείς με υγεία.Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν... μόλις σήμερα αγόρασα (ταξιδεύει ήδη) και εγώ ένα SKX009! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικο Πέτρο, να το χαρείς με υγεία.Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν... μόλις σήμερα αγόρασα (ταξιδεύει ήδη) και εγώ ένα SKX009! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κι εδώ με το αδερφάκι του...... free upload imagefree upload image
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 19, 2015, 15:53:49 μμτελικα ειναι μπλε!Εμ, με τόση τρίχα, που να φανεί το χρώμα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλοφορετο τελειες οι φωτο σου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.