0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τόσο χοντρό είναι δεν του φαίνεται....εγώ πάντως θα έψαχνα μονο για δέρμα,απλά πιο λεπτό...dress είναι το ρολόι.
Παράθεση από: Petros1 στις Δεκέμβριος 13, 2015, 22:00:25 μμΤόσο χοντρό είναι δεν του φαίνεται....εγώ πάντως θα έψαχνα μονο για δέρμα,απλά πιο λεπτό...dress είναι το ρολόι.Μην το λες...Και αυτο dress ειναι αλλα......!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Δεκέμβριος 14, 2015, 19:47:57 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Δεκέμβριος 13, 2015, 22:00:25 μμΤόσο χοντρό είναι δεν του φαίνεται....εγώ πάντως θα έψαχνα μονο για δέρμα,απλά πιο λεπτό...dress είναι το ρολόι.Μην το λες...Και αυτο dress ειναι αλλα......!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μα γι αυτό το λέω...δεν είναι για nato αυτά τα ρολόγια....
Γούστα ειν αυτά....το συγκεκριμένο bambino σου ας πούμε,(το οποίο παρεπιπτόντως το βρίσκω εξαιρετικό),δεν θα του έβαζα τιποτε άλλο από δέρμα.Τα nato-zulu κλπ,είναι για πιο σπορ ρολόγια....κατά τη γνώμη μου πάντα.
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 12, 2015, 13:43:28 μμΓιώργο, τώρα είδα το νέο σου απόκτημα. Καλορίζικο & καλοφόρετο με υγεία. Είναι πολύ ωραίο!
καλοριζικο!
Από χθες,ένα από τα ρολόγια της μυθικής συλλογής του george_,άλλαξε ιδιοκτήτη......upload picsΠερισσότερα αργότερα...
Παράθεση από: Petros1 στις Δεκέμβριος 19, 2015, 14:56:28 μμΑπό χθες,ένα από τα ρολόγια της μυθικής συλλογής του george_,άλλαξε ιδιοκτήτη......upload picsΠερισσότερα αργότερα...Καλοριζικο Πετρο, υπεροχο κλασικο diver,οσο για την κατασταση Γιωργο, οχι ''σαν καινουργιο'' ...... καινουργιο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.