0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι πηρες βαγγελη?
Σαν playstation μοιαζει.
Παράθεση από: chris5 στις Μάρτιος 17, 2015, 16:39:39 μμΣαν playstation μοιαζει. Τα σπασες Χρησταρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το βραδακι παιδες με την πρεπουσα παρουσιαση...Ενα θα πω:Αρχισε η εποχη της Ακριδας!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 17, 2015, 16:13:22 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι στο καλό πήρες πάλι? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο εναν ανθρωπο στον κοσμο ξέρω που θα παίρνε eco-drive. Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 17, 2015, 16:43:41 μμΠαράθεση από: chris5 στις Μάρτιος 17, 2015, 16:39:39 μμΣαν playstation μοιαζει. Τα σπασες Χρησταρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το βραδακι παιδες με την πρεπουσα παρουσιαση...Ενα θα πω:Αρχισε η εποχη της Ακριδας!ΕΓΩ ΞΕΡΩ αλλά ΔΕΝ ΛΕΩ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.