0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 12, 2015, 13:12:24 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 13:08:10 μμΤρελή μέρα η σημερινή ......Επίσκεψη στον γυναικολόγο λίγες μερες πριν παραλάβω το ωραιότερο δωρο του κόσμου.....Αλλα και δυο Αφίξεις απο τις δικές μας....ξέρετε εσειςΠερισσότερα το απόγευμα μετα το γιατρό μας.....G.Kμαγικό....τπτ άλλο...όλα τα άλλα....για να περνάμε απλά την ώρα μας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ακριβώς ετσι ρε φιλε......το συναίσθημα μου αυτές τις ώρες δεν περιγράφεται G.K
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 13:08:10 μμΤρελή μέρα η σημερινή ......Επίσκεψη στον γυναικολόγο λίγες μερες πριν παραλάβω το ωραιότερο δωρο του κόσμου.....Αλλα και δυο Αφίξεις απο τις δικές μας....ξέρετε εσειςΠερισσότερα το απόγευμα μετα το γιατρό μας.....G.Kμαγικό....τπτ άλλο...όλα τα άλλα....για να περνάμε απλά την ώρα μας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τρελή μέρα η σημερινή ......Επίσκεψη στον γυναικολόγο λίγες μερες πριν παραλάβω το ωραιότερο δωρο του κόσμου.....Αλλα και δυο Αφίξεις απο τις δικές μας....ξέρετε εσειςΠερισσότερα το απόγευμα μετα το γιατρό μας.....G.K
Παραλαβαμε στην Αμερικη!Τωρα πρεπει να περιμενω να ερθει Ελλαδα τον Ιουλιο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 13:14:56 μμΠαράθεση από: bost στις Μάρτιος 12, 2015, 13:12:24 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 13:08:10 μμΤρελή μέρα η σημερινή ......Επίσκεψη στον γυναικολόγο λίγες μερες πριν παραλάβω το ωραιότερο δωρο του κόσμου.....Αλλα και δυο Αφίξεις απο τις δικές μας....ξέρετε εσειςΠερισσότερα το απόγευμα μετα το γιατρό μας.....G.Kμαγικό....τπτ άλλο...όλα τα άλλα....για να περνάμε απλά την ώρα μας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ακριβώς ετσι ρε φιλε......το συναίσθημα μου αυτές τις ώρες δεν περιγράφεται G.KΌλα δεξιά φίλε να σας πάνε
Πολύ-πολύ ωραίο! Τι ωραία "δένει" το πράσινο με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες!Στάλθηκε μέσω Tapatalk
Φίλε ξανά καλορίζικο είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς πολύ.....με υγεία Γιώργο μου και όλα να σου πάνε όπως τα ονειρεύεσαι...
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 12, 2015, 19:15:26 μμΠαραλαβαμε στην Αμερικη!Τωρα πρεπει να περιμενω να ερθει Ελλαδα τον Ιουλιο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΜεγειες Στέλιο!!!!!Φιλικά .......Γιωργος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.