0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρέλαβα και εγώ σημερα ενα λουρακι απο Κύπρο για ρολοι που περιμενω......️(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 11, 2015, 20:14:16 μμΠαρέλαβα και εγώ σημερα ενα λουρακι απο Κύπρο για ρολοι που περιμενω......️(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν ξερω αν σας αρεσει...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΤου λουρί τα σπάει Γιώργο....και αν είναι για εκεί που φαντάζομαι....μπράβο με τα 1000000....είσαι μερακλής ομορφαντρα μου
Παρέλαβα και εγώ σημερα ενα λουρακι απο Κύπρο για ρολοι που περιμενω......️(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν ξερω αν σας αρεσει...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Ωραια ολαΜε γεια!
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 11, 2015, 20:14:16 μμΠαρέλαβα και εγώ σημερα ενα λουρακι απο Κύπρο για ρολοι που περιμενω......️(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ καλό δείχνει!
10000% θα του πηγαίνει....ίσως πιο πολύ από το οποιοδήποτε.....μπράβο ρε φίλε
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 11, 2015, 22:27:44 μμ10000% θα του πηγαίνει....ίσως πιο πολύ από το οποιοδήποτε.....μπράβο ρε φίλε για χρονογράφο φαντάζομαι μιλάμε ε;
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 11, 2015, 22:28:50 μμΠαράθεση από: bost στις Μάρτιος 11, 2015, 22:27:44 μμ10000% θα του πηγαίνει....ίσως πιο πολύ από το οποιοδήποτε.....μπράβο ρε φίλε για χρονογράφο φαντάζομαι μιλάμε ε;Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις φίλτατε.... Μαγικό ρολόι λέμε....!!!!
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 11, 2015, 22:33:27 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 11, 2015, 22:28:50 μμΠαράθεση από: bost στις Μάρτιος 11, 2015, 22:27:44 μμ10000% θα του πηγαίνει....ίσως πιο πολύ από το οποιοδήποτε.....μπράβο ρε φίλε για χρονογράφο φαντάζομαι μιλάμε ε;Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις φίλτατε.... Μαγικό ρολόι λέμε....!!!!για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα....από το λουρί το συμπέρανα!....αν έβγαινε σε χρονογράφο το LLD θα το έβρισκα με τη μία!! Σε πειράζω Γιώργο!! Όπως είπα και νωρίτερα, με το καλό να το παραλάβεις αδερφέ!
Πολυ ωραιο το λουρακι gk,καλοφορετο
Τρελή μέρα η σημερινή ......Επίσκεψη στον γυναικολόγο λίγες μερες πριν παραλάβω το ωραιότερο δωρο του κόσμου.....Αλλα και δυο Αφίξεις απο τις δικές μας....ξέρετε εσειςΠερισσότερα το απόγευμα μετα το γιατρό μας.....G.K
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 12, 2015, 13:08:10 μμΤρελή μέρα η σημερινή ......Επίσκεψη στον γυναικολόγο λίγες μερες πριν παραλάβω το ωραιότερο δωρο του κόσμου.....Αλλα και δυο Αφίξεις απο τις δικές μας....ξέρετε εσειςΠερισσότερα το απόγευμα μετα το γιατρό μας.....G.Kμαγικό....τπτ άλλο...όλα τα άλλα....για να περνάμε απλά την ώρα μας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.