0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλοφορετο και καλοβουτηχτοπως δειχνει σε σχεση με το skx007?μικροτερο ,ιδιο,μεγαλυτερο?
Μεθαύριο που θα περάσω απο Θεσσαλονίκη θα το δεις Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γι αυτό το λέω απο τώρα για να κανεις τα κουμαντα σου Εννοείται οτι θα χεις μαζί ΜΜ300, πέλαγος,autodromo,τον στελακο, και ο,τι άλλο θες.Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 06, 2014, 00:26:45 πμΜεθαύριο που θα περάσω απο Θεσσαλονίκη θα το δεις Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkάντε να δούμε....ελπίζω να βρεις ώρα για καφεδάκι....Στείλε τους υπόλοιπους για ψώνια κι έλα στο φνωστό σημείο..
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 06, 2014, 00:28:31 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 06, 2014, 00:26:45 πμΜεθαύριο που θα περάσω απο Θεσσαλονίκη θα το δεις Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkάντε να δούμε....ελπίζω να βρεις ώρα για καφεδάκι....Στείλε τους υπόλοιπους για ψώνια κι έλα στο φνωστό σημείο.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
η πρόσκληση είναι ανοικτή!! Όταν το αποφασίσεις στέλνεις pm να σου δώσω το τηλ για να συνεννοηθούμε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.