0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ Γιώργο....έφυγε 28/7 και σήμερα μου παραδόθηκε...και μια φωτό με σωστή ημερομηνία....θα ακολουθήσουν κι άλλες
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 05, 2014, 16:27:45 μμευχαριστώ Γιώργο....έφυγε 28/7 και σήμερα μου παραδόθηκε...και μια φωτό με σωστή ημερομηνία....θα ακολουθήσουν κι άλλεςΚαλοφορετο,ωραιο παλαιας κοπης Citizen.
Xάρη, καλοφόρετος ο καταδυτικός φακός! Φιλικά, Μάνος.
Χάρη καλοφόρετο και καλοβούτηχτο. Έχω το μαύρο και τώρα με έκανες να θέλω και το δικό σου. Το lume στο dial κρατάει ειδικά σε σχέση με τους δείκτες, δηλαδή είναι στα γνωστά επίπεδα που μας έχουν καλομάθει η citizen και η seiko; γιατί ένα παρόμοιο TAG που είχα "ψόφαγε" πολύ μα πολύ γρήγορα. Και πάλι καλοφόρετο.
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Αύγουστος 05, 2014, 22:06:44 μμΧάρη καλοφόρετο και καλοβούτηχτο. Έχω το μαύρο και τώρα με έκανες να θέλω και το δικό σου. Το lume στο dial κρατάει ειδικά σε σχέση με τους δείκτες, δηλαδή είναι στα γνωστά επίπεδα που μας έχουν καλομάθει η citizen και η seiko; γιατί ένα παρόμοιο TAG που είχα "ψόφαγε" πολύ μα πολύ γρήγορα. Και πάλι καλοφόρετο. Χάρη;;;
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Αύγουστος 06, 2014, 22:05:20 μμΠαράθεση από: iraklis.hellas στις Αύγουστος 05, 2014, 22:06:44 μμΧάρη καλοφόρετο και καλοβούτηχτο. Έχω το μαύρο και τώρα με έκανες να θέλω και το δικό σου. Το lume στο dial κρατάει ειδικά σε σχέση με τους δείκτες, δηλαδή είναι στα γνωστά επίπεδα που μας έχουν καλομάθει η citizen και η seiko; γιατί ένα παρόμοιο TAG που είχα "ψόφαγε" πολύ μα πολύ γρήγορα. Και πάλι καλοφόρετο. Χάρη;;;?
Ευχαριστώ γιά το κοπλιμέντο Βαγγέλη. 57 είναι το παιδί. Νά 'σαι καλά. Χάρη ρωτάω εάν φεγγοβολάει η πλάκα του ή μετά από λίγο στο σκοτάδι πεθαίνει.
ΧαρηΕιναι το NY0040-09 ?
Καλά που το ρώτησες.....έπρεπε να το είχα αναφέρει, για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα....Πάντως έχει μεγάλη πλάκα - ειδικά όταν είσαι έξω στον ήλιο και μπαίνεις σε κανέναν κλειστό χώρο..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.