0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά ευχαριστώ!ότι καλύτερο στον καθένα σας ξεχωριστά εύχομαι η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί βρήκα όλα αυτά που έψαχνα σε ένα ρολόι για να γίνει το καθημερινό μου...φιλικά Χρήστος
Παράθεση από: ELBETAKIAS στις Ιούνιος 17, 2013, 19:32:28 μμπαιδιά ευχαριστώ!ότι καλύτερο στον καθένα σας ξεχωριστά εύχομαι η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί βρήκα όλα αυτά που έψαχνα σε ένα ρολόι για να γίνει το καθημερινό μου...φιλικά Χρήστοςαντε, κανόνισε να αλλάξει το νικ!!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Ιούνιος 17, 2013, 19:33:49 μμΠαράθεση από: ELBETAKIAS στις Ιούνιος 17, 2013, 19:32:28 μμπαιδιά ευχαριστώ!ότι καλύτερο στον καθένα σας ξεχωριστά εύχομαι η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί βρήκα όλα αυτά που έψαχνα σε ένα ρολόι για να γίνει το καθημερινό μου...φιλικά Χρήστοςαντε, κανόνισε να αλλάξει το νικ!!! προλαβαίνω να αλλάξω όνομα στη χάραξη? αν ναι αλλάχτηκε ήδη υπάρχει χρόνια το ξέρω αλλά ποτέ δεν είναι αργά φιλικά Χρήστος
κάλιο να σου βγει το ματι, παρα το ονομα λενε!!καναμε μια βολτουλα στο Ηρακλειο και να τα αποτελεσματα!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.