Αποστολέας Θέμα: Rolex κασα,προβλημα  (Αναγνώστηκε 10192 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

thomas69

• Επισκέπτης
Απ: Rolex κασα,προβλημα
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 02, 2011, 17:19:43 μμ »
τελευταία χρησιμοποιώ μωρομάντηλα, απλή κ αποτελεσματική λύση (στο θέμα βρωμιάς/ιδρώτα)

Σκέτο νερό και ένα ύφασμα απο μικροίνες αντε και ενα μαλακό σαπούνι νομίζω ότι είναι αρκετό.Τα μωρομάντηλα έχουν και άλλες ουσίες όπως αλκοόλ,λανολίνη,γλυκερίνη που στην καλυτερη περιπτωση δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω.
Στο στρατό πάντως όσοι χρησιμοποιούσαν μωρομάντηλα για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό του όπλου,την επόμενη μέρα τα οπλα ήταν κόκκινα στα σημεία που είχε φύγει η επίστρωση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex κασα,προβλημα
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 02, 2011, 22:56:29 μμ »
τελευταία χρησιμοποιώ μωρομάντηλα, απλή κ αποτελεσματική λύση (στο θέμα βρωμιάς/ιδρώτα)

Σκέτο νερό και ένα ύφασμα απο μικροίνες αντε και ενα μαλακό σαπούνι νομίζω ότι είναι αρκετό.Τα μωρομάντηλα έχουν και άλλες ουσίες όπως αλκοόλ,λανολίνη,γλυκερίνη που στην καλυτερη περιπτωση δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω.
Στο στρατό πάντως όσοι χρησιμοποιούσαν μωρομάντηλα για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό του όπλου,την επόμενη μέρα τα οπλα ήταν κόκκινα στα σημεία που είχε φύγει η επίστρωση.

άμα κάνει για τα πωπουδάκια των μωρών, τότε δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα στο ατσάλι...αλκοόλ πάντος δεν έχουν κ η γλυκερίνη δεν είναι κανα σκληρό χημικό, είναι σε πολλά καλλυντικά...άλλωστε μετά το καθάρισμα το καθαρίζεις κ με ένα μαντήλι/χαρτοπετσέτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions