Αποστολέας Θέμα: Την πάτησα! τώρα τι κάνω?  (Αναγνώστηκε 4244 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Την πάτησα! τώρα τι κάνω?
« στις: Απρίλιος 11, 2012, 08:47:18 πμ »
Δεν ξέρω αν το θέμα μου ταιριάζει και πολύ σε αυτή την ενότητα, αν όχι ας μεταφερθεί.

Εδώ και λίγο καιρό έψαχνα απεγνωσμένα να βρω το μοντέλο Casio G-Shock GW-M5600.

Στο e-bay δεν υπήρχε πουθενά και γενικά όπου το βρήκα ήταν είτε από Αμερική, από κάποια σάιτ τα οποία ήταν μάλλον αμφιβόλου αξιοπιστίας ή το ιαπωνικό μοντέλο Casio G-Shock GW-M56001J το οποίο και κόστιζε πανάκριβα (περίπου στα 300€ με τα μεταφορικά).
Ψάχνοντας λοιπόν συνέχεια, κάποιο βράδυ το πέτυχα να το έχει ένα μαγαζί διαθέσιμο στην Αγγλία. Ωραία λέω, αυτό είναι καλό, γλιτώσαμε και την πιθανότητα του τελωνείου.

Αν και συνήθως το πρώτο που κάνω για ένα σάιτ που θέλω να ψωνίσω, αν δεν ρωτήσω εδώ θα το ψάχνω λίγο στο γούγλη (με το γνωστό who is) και θα αναζητήσω σχόλια άλλων πελατών, στο συγκεκριμένο σάιτ ήταν τόση η χαρά μου που το είχε και διαθέσιμο που δεν κοίταξα τίποτα άλλο. Είδα ότι έχει και paypal και λέω εντάξει είμαστε.

Βέβαια όταν προχώρησα στην παραγγελία, (δεν ξέρω αν ήταν θέμα με το ότι έδωσα σαν χώρα την Ελλάδα), δεν υπήρχε επιλογή τελικά να πληρώσω με paypal, παρά μόνο με πιστωτική.

Για να μην τα πολυλογώ, στις 19/3 το βράδυ ολοκλήρωσα την παραγγελία.

Περίμενα ένα εύλογο χρονικό διάστημα (μια βδομάδα) και αφού δεν είχα νεότερα, στέλνω το πρώτο μέιλ. Τρεις μέρες μετά έρχεται η απάντηση ότι το ρολόι θα παραδοθεί Σάββατο ή Δευτέρα. Περνάει και το Σάββατο, περνάει και η Δευτέρα και την Τρίτη και στις 28/3 ξανά νέο μέιλ στο οποίο ρωτάω αν έχει σταλεί το ρολόι και τον κωδικό αποστολής.

Απάντηση καμία. Νέο μέιλ στις 3/4 και ένα ακόμα στις 6/4 μήπως και δεν απαντούν λόγο Πάσχα, αλλά ακόμα τίποτα. Στο τελευταίο μάλιστα τους ζητάω να ακυρώσω την παραγγελία μου και να μου επιστραφούν τα χρήματά μου, «απειλώντας» τους πως θα δημοσιοποιήσω το θέμα μου σε γνωστό φόρουμ ρολογιών.

Και βέβαια, απάντηση καμία.

Τα έχασα τα λεφτά μου ε? Μπορώ να κάνω κάτι ακόμα? Κάποια συμβουλή από τους εμπειρότερους στις αγορές?

Και σαν συμπέρασμα για να μην βρεθούν και άλλοι στη θέση μου : όσο και να θέλουμε κάτι, πρώτα χιλιοτσεκάρουμε από πού αγοράζουμε, για να μην χτυπάμε το κεφάλι μας μετά!

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Την πάτησα! τώρα τι κάνω?
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 11, 2012, 09:02:38 πμ »
Αν κ βρωμαει το ψαρι υπομονη. Μπορει λογω πασχα ν ηταν εκτος καμια βδομαδα. Τι ποσοστο ειχε σαν πωλητης;
Οι πληρωμες εκτος πειπαλ αργουν να γινουν.μηπως περιμενει να παρει το χρημα στη τσεπη κ μετα;ετσι την εχω πατησει κ γω κ περιμενω ποσες μερες τη πληρωμη για ενα ρολοι της γυναικας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 11, 2012, 10:20:08 πμ »
Πήγαινε στην τράπεζά σου. Δες μήπως μπορεί να γίνει ανάκληση της πληρωμής μέσω της πιστωτικής, παρόλο που έχουν περάσει πολλές μέρες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 11, 2012, 14:22:43 μμ »
1. Αν δεν πλήρωσες ήδη την κάρτα με την χρέωση το ρολογιού. Τηλέφωνο άμεσα στην Τράπεζα της κάρτας και αρνηση της χρέωσης λόγω απάτης. Θα χρειαστεί να τους κάνεις την ίδια δήλωση και γραπτά. Επιτυχία 100%.

2. Αν πλήρωσες ήδη την κάρτα. Τηλέφωνο σήμερα στην πιστωτική και τους ρωτάς τί μπορείς να κάνεις. Δεν ξέρω ποια η πιθανότητα να πάρεις πίσω τα λεφτά. ϊσως και να γίνεται ίσως και όχι.

Καλή επιτυχία. Ενημέρωσέ μας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 11, 2012, 19:23:05 μμ »
Σαν πιστωτική έδωσα την prepaid που έχω και στο paypal, οπότε τα χρήματα υπήρχαν μέσα και η πληρωμή έγινε.  Πάντως θα πάω αύριο στην τράπεζα να δω αν μπορώ να κάνω κάτι, αν και μου έδωσαν την εντύπωση πως στις prepaid δεν παρεμβαίνουν και πολύ αυτοί. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 11, 2012, 19:26:45 μμ »
Απο τοτε εχεις ψαξει στο google,για το μαγαζι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 11, 2012, 20:20:25 μμ »
Ναι, κατόπιν εορτής βέβαια αλλά έψαξα.
Από τα λίγα σχόλια είδα πως κάποιοι που είχαν αγοράσει από εκεί τις βέρες τους και τους είπαν άμεση παράδοση, έκαναν ένα μήνα να τις παραδώσουν, αλλά τουλάχιστον αυτοί τις πήραν!

Κάποιο με εμπειρία από αγορά ρολογιού δεν βρήκα, αλλά αν ήταν να είναι εντάξει, για ποιό λόγο να μην απαντούν στα e-mail και να μη μου στέλνουν κωδικό αποστολής δέματος (αν το είχαν στείλει βέβαια) και βασικά για ποιό λόγο να μην έχω πάρει το ρολόι ακόμα?
Για κάτι που ακόμα και σήμερα στην ιστοσελίδα τους φαίνεται ως άμεσα διαθέσιμο προϊόν?

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 11, 2012, 21:29:23 μμ »
θελεις να μας πεις ποιο site ειναι?  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 11, 2012, 22:44:46 μμ »
Εάν στο έχουνε στείλει με signed for (απλό) περιμενέ το απο στιγμή σε στιγμή. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι είναι και το καθολικό Πάσχα στη μέση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 12, 2012, 09:00:39 πμ »
θελεις να μας πεις ποιο site ειναι?  :)

Λοιπόν, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να αναφέρω πως το επίμαχο σάϊτ είναι αυτό. Το λινκ οδηγεί απευθείας στο ρολόι.

Εάν στο έχουνε στείλει με signed for (απλό) περιμενέ το απο στιγμή σε στιγμή. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι είναι και το καθολικό Πάσχα στη μέση.

Μακάρι να είναι έτσι και να το έχουν στείλει, απλά με ανησυχεί που δεν απαντούν στα e-mail.

Αλήθεια, αν μου το έχουν στείλει απλό, υπάρχει περίπτωση να μου το έχουν "απαλλοτριώσει" κάπου στο ταχυδρομείο και να μην φτάσει ποτέ? Πως μπορώ να ελέγξω αυτό το ενδεχόμενο?

Παναγιώτης
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2012, 11:53:07 πμ από aboulafia »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions