Και εγώ έψαχνα τόσο καιρό για την επόμενη αγορά μου. Πέρασα από πολλές μάρκες, διάφορα στυλ και πολύ διαφορετικά επίπεδα τιμής.
Και όλα αυτά είτε γιατί κάτι δεν μου έκανε κλικ, είτε αυτό που μου άρεσε, ήταν συνήθως πανάκριβο (με τα κριτήριά μου πάντοτε).
Όταν όμως είδα αυτό το ρολόι, είπα "εδώ είμαστε". Αυτό το ρολόι πρέπει να το πάρω.
Ο επόμενος προβληματισμός μου βέβαια ήταν στο χρώμα, μαύρα είναι όλα μου τα ρολόγια (εκτός από ένα ORIENT QUARTZ). Ήθελα κάτι διαφορετικό, το μπλε πολύ ωραίο και αυτό, αλλά επειδή προορίζω το ρολόι για καθημερινό, μήπως το μπλε το βαρεθώ μετά από λίγο? Το λευκό μου άρεσε πολύ επίσης, οπότε η ζυγαριά της επιλογής χρώματος έγειρε προς αυτό.
Το μόνο που με "καθυστερεί" τώρα, είναι να βρω το φθηνότερο κατάστημα από όπου μπορώ να το πάρω, έχοντας και σχετική αξιοπιστία.
Ενθαρρυντικό το γεγονός πως στα ίδια επίπεδα αξιοπιστίας κυμαίνεται και το Rakuten, δεδομένου ότι το έχω βρει και σε άλλα καταστήματά του, με λίγο ακόμα χαμηλότερη τιμή.
Βέβαια ακόμα με προβληματίζει ο τρόπος αγοράς από εκεί, γιατί δεν θέλω να κάνω άλλη μια εγγραφή, σε ένα ακόμα ηλεκτρονικό κατάστημα, για την αγορά ενός μόνο προϊόντος.
Θα σταλεί τότε και e-mail στον Higuchi, o οποίος δέχεται paypal και αν η τιμή είναι καλή, θα γίνει και η παραγγελία.
Αυτό το ρολόι ΘΕΛΩ να το αποκτήσω.
Σας κρατώ ενήμερους για την πορεία της αγοράς.
Παναγιώτης