Αποστολέας Θέμα: Νέοπας στα μηχανικά ρολόγια με Longines Legend Diver 39mm  (Αναγνώστηκε 183 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Νέοπας στα μηχανικά ρολόγια με Longines Legend Diver 39mm
« Απάντηση #15 στις: Σήμερα στις 16:52:09 »
Καλαμάτα μένω Γιώργο. :)

Εκεί κοντά, είναι και ο @Dimitris Real . Ολο και κάτι θα ξέρει για ρολογάδικα.

Απλως, έχουμε μέρες να τον ακούσουμε. Στις Μπαχάμες θα είναι  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Νέοπας στα μηχανικά ρολόγια με Longines Legend Diver 39mm
« Απάντηση #16 στις: Σήμερα στις 17:46:05 »
Καλησπέρα κι από εμένα αγαπητέ φίλε, καλές αναζητήσεις, και καλοφόρετο το ρολόι, πάντα χαρούμενες ώρες να δείχνει!  :)

Συμφωνώ κι εγώ με τους παραπάνω φίλους. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και σωστές. Είτε επιλέγουμε το αρχικό κατάστημα αγοράς για ρύθμιση μπρασελέ, είτε οποιοδήποτε σοβαρό κατάστημα. Επιλέγουμε επίσης εάν θέλουμε και τη συμβουλή που έδωσε ο φίλος @mic , απλούστατο εργαλείο, πάντοτε χρήσιμο για όσους φορούν ρολόι με μπρασελέ.

Να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Για πρώτο μηχανικό ρολόι στα 41 και με τις πρώτες σχετικές λεπτομέρειες που αναφέρεις, δεν μου φαίνεσαι πρωτάρης, θετικό αυτό, ασφαλώς. Προς Θεού, δεν θα αμφισβητήσω τίποτα, απλώς να σημειώσω κάποια μικρά. Το ρολόι αγοράστηκε ως μεταχειρισμένο; λίγο η φωτογραφία της πίσω πλευράς δεν φαίνεται καλά, λογικά είναι ιδρώτας και με μπερδεύει;

Επίσης, στον Ιγγλέση, προσωπικά πάντα μιλάω, είμαι πελάτης κάποια χρόνια. Ποτέ δεν ρύθμισε μπρασελέ χωρίς να δοκιμαστεί επάνω στον καρπό του πελάτη. Δεν μου έτυχε ποτέ να δω ως πελάτης πάντα, πχ να διαπιστώσω πως δεν γνωρίζει κάποιος τεχνίτης ακόμα και μαθητευόμενος να μην αλλάζει από το 6, να μην γνωρίζει μία απλή ρύθμιση μπρασελέ. Δεν ξέρω, μία ειλικρινή σκέψη κάνω, τίποτα περισσότερο.

[μην μπερδέψω κανένα φίλο. Το θέμα 6 δεν είναι καθολικός κανόνας. Απλά το αναφέρω]
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,