Αποστολέας Θέμα: Νέες κυκλοφορίες ρολογιών  (Αναγνώστηκε 2599 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Νέες κυκλοφορίες ρολογιών
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 23, 2026, 21:12:48 μμ »
Γιατί δεν κανονίζετε να πάτε για καφέ?Δεν είναι δύσκολο,Giorgos_I

Αφου έχω τσακωθεί με όλους, κανένας δεν με θέλει  :(
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
sea_dweller,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 23, 2026, 21:34:57 μμ »
Αφου έχω τσακωθεί με όλους, κανένας δεν με θέλει  :(

Για κάλεσέ τους σπίτι, μ' εκείνο το γουρουνόπουλο με την πέτσα μπισκότο, να δεις για πότε θα έρθουν. Μέχρι κι εγώ θα έρθω, με το παπόρο κι ο @george_ με το αεροπλάνο.   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 23, 2026, 21:51:16 μμ »
Για κάλεσέ τους σπίτι, μ' εκείνο το γουρουνόπουλο με την πέτσα μπισκότο, να δεις για πότε θα έρθουν. Μέχρι κι εγώ θα έρθω, με το παπόρο κι ο @george_ με το αεροπλάνο.   :D

Να δώσω την συνταγή ?

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
mic,
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 23, 2026, 21:58:40 μμ »
Όλα κι όλα,άμα παίξει γουρουνοπουλα,τα ξεχνάμε όλα.
friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
mic,
Members reacted like:
mic,
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 23, 2026, 22:09:23 μμ »
Όλα κι όλα,άμα παίξει γουρουνοπουλα,τα ξεχνάμε όλα.

.....'ντάξει, τα συμφωνήσαμε
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
mic,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 00:31:38 πμ »
Το ξέρω ότι υπάρχει κατηγορία microbands. Ο λόγος που έφτιαξα αυτό είναι για να μην είναι κανείς υποχρεωμένος να μπει στη διαδικασία να ανοίξει νέο θέμα.

Όσο για το ότι ο george_ δημοσιεύει νέα και σχετικές ειδήσεις στο θέμα κάθε εταιρείας... αλήθεια τώρα; Απλώς σπαμάρει, και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι έτσι τα θέματα έχουν χάσει το νόημά τους. Γι' αυτό και είπα ότι το συγκεκριμένο μπορεί να χρησιμοποιείται γενικότερα. Κατά τη γνώμη μου βολεύει.

Να μην είναι υποχρεωμένος να ανοίξει νέο θέμα;
Γιατί; Θα του πέσει ο κώλος;
Δεν προλαβαίνει;
Τι;

Η λογική (και συγγνώμη εάν η λέξη αυτή προσβάλλει κάποιους) της επιτυχίας ενός forum, πέρα εννοείται από τα μέλη και την ποιότητα συμμετοχής τους, είναι η σωστά δομημένη οργάνωση θεμάτων. Εάν εγκαταλείψουμε τη λογική ομπρέλας π.χ. "microbrands/φίρμα/φίρμα..." και περάσουμε στη λογική "ρίξε ό,τι έχεις μέσα στη σακούλα μάστορα" νομίζω (δεν νομίζω αλλά είμαι βέβαιος) ότι προκαλεί σύγχυση και απώλεια συνέπειας και συνέχειας σε ένα νήμα. Μπορεί αυτή να είναι η γνώμη μου, μπορεί να είναι σωστή (δεν "μπορεί", αλλά είναι σωστή) έχει όμως το δικαίωμα ο καθένας να διαχειρίζεται την ελευθερία του σε δημοσιεύσεις όπως αυτός κρίνει.

Όσο για το "αλήθεια τώρα;", ναι αληθέστατα. Τι εννοείς όταν λες ότι ο george_ σπαμάρει; Είναι spam το να δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό από νέες κυκλοφορίες μοντέλων στο νήμα της κάθε φίρμας; Εσύ όταν απαντάς με παράθεση μετά από μια φωτογραφία wrist shot και γράφεις "δυνατό" ή "ρολογάρα" αυτό δεν είναι spam; Ο ορισμός του spam είναι! Ούτε πληροφορία μεταφέρεις ούτε εύστοχο χιούμορ κάνεις ούτε έστω ξεκινάς καυγά! Αλλά το δεχόμαστε, ως καλοπροαίρετο σχόλιο. Δεν παύει όμως να είναι spam.
Ο george_ που μας μεταφέρει πληροφορία, είναι spam;
Εξπλίκ σιλ βου πλε!

Ευχαριστώ κι εγώ για την ανάγνωση!
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dsmlogger

• Jr. Member
  • *
  • "When in doubt, get the Seiko"
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 00:53:32 πμ »
Τι εννοείς όταν λες ότι ο george_ σπαμάρει; Είναι spam το να δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό από νέες κυκλοφορίες μοντέλων στο νήμα της κάθε φίρμας;

SSB431

The Seiko Coutura Quartz Chronograph SSB431 was included in Seiko's 2023 announcements, with information compiled in early 2024

SEIKO 5 Sports SBSA025

Release Date   2023/03/09

𝗦𝗘𝗜𝗞𝗢 𝟱 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 #𝗦𝗥𝗣𝗗𝟱𝟵

The Seiko 5 Sports SRPD59 (often referred to as part of the "5KX" line) was released in late 2019.

Ποστάρισμα 2 και 3 χρόνια, ή και περισσότερα, μετά την παρουσίασή τους δεν το λές και υλικό από νέες κυκλοφορίες

Τυχαίες φωτό ειναι που μπορείς να τις δεις απλά ανοίγοντας τα "Images" του Google...

Ανάμεσά τους ειναι και κάποιες νέες κυκλοφορίες απλά γιατί εμφανίζονται πιο μπροστά στα αποτελέσματα

Αυτό που ειδα ειναι οτι ενώ το thread της SEIKO ήταν ζωντανό με φωτό και σχόλια από τους χρήστες, έγινε από κάποιο σημείο και μετά ένα συνοθύλευμα στείρων εικόνων

Το ίδιο έγινε και στα υπόλοιπα thread της κατηγορίας

Δεν ειμαι Mod ούτε owner του forum, αλλά ως χρήστης δεν βλέπω την χρησιμότητα και δεν παρακολουθώ το thread της SEIKO (ούτε και τα άλλα φυσικά)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dsmlogger

• Jr. Member
  • *
  • "When in doubt, get the Seiko"
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 01:10:01 πμ »
Καλώς ή κακώς η άποψή μου ταυτίζεται με αυτή του baller και μιας είναι κάπως χαλαρά στη δουλειά, απαντάω σαν υπεράσπισή του χωρίς να έχω κάποια τέτοια πρόθεση

Ο george_ που μας μεταφέρει πληροφορία, είναι spam;

Πληροφορία (information) ειναι τα επεξεργασμένα δεδομένα (data)

Ίσως φταίει η δουλειά μου (ΙΤ) που το βλέπω έτσι, αλλά ο καταιγισμός απανωτών μαρκετίστικων φωτό χωρίς κάποια επεξεργασία και ανάλυση στην παρουσίαση και στην τελική χωρίς ενδιαφέρον, δεν ειναι κάτι που εγώ τουλάχιστον θα όριζα πληροφορία, ή καλύτερα, χρήσιμη πληροφορία

Όσον αφορά το spam:

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 01:21:49 πμ »
Εγώ είπα να μη δώσουμε έκταση, αλλά εντάξει, δέχομαι την πρόκληση. Ίσως και να 'χει την πλάκα του όλο αυτό.

Αρχικά, PIT, αφού είσαι τόσο τυπολάτρης, πουθενά δεν ορίζεται (εκτός βέβαια αν δεν το έχω δει εγώ) ότι τα νήματα εταιρειών προορίζονται για αναρτήσεις νέων μοντέλων. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, όχι αβάσιμο φυσικά, καθώς προκύπτει από τον τρόπο που τα έχεις δει και βλέπεις να χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο. Τα θέματα αυτά όμως τα έχουμε δει να χρησιμοποιούνται και όταν κάποιος θέλει να κάνει κάποια ερώτηση για μια εταιρεία, ή για κάποιο μοντέλο της. Δε φαντάζομαι κάτι τέτοιο να το «απαγόρευες», εν ονόματι της «ορθής χρήσης των θεμάτων»... Ως εκ τούτου, θεωρητικά πάντα, υπάρχει νόημα για ένα νήμα νέων κυκλοφοριών.

Κι αφού είσαι υπέρμαχος της λογικής, ορίστε μια απλούστατη λογική αλληλουχία: Το νήμα νέων κυκλοφοριών ορίζει ξεκάθαρα τον σκοπό του: είναι φτιαγμένο για να αναρτώνται νέα μοντέλα. Ενώ αντίθετα δεν ορίζεται πουθενά ότι τα νήματα εταιρειών έχουν τέτοιον σκοπό, όπως φυσικά δεν ορίζεται ότι μπορούμε να αναρτήσουμε μια νέα κυκλοφορία μιας εταιρείας μόνο στο θέμα της εταιρείας. Επομένως, και βάσει της δικής σου τετράγωνα λογικής συλλογιστικής, το νήμα «Νέες κυκλοφορίες ρολογιών» σέβεται και συμβάλλει στη «σωστά δομημένη οργάνωση θεμάτων», ενώ επίσης καλύπτει ένα κενό στο φόρουμ.

Άρα γιατί να σε ενοχλεί; Το πρόβλημά σου λοιπόν, συμπεραίνω εγώ, δεν είναι «λογικής φύσεως» - άλλη είναι η αιτία, και δεν την ξέρω.

Δεύτερον, στα περί σπαμ, σε παραπέμπω στην τελευταία σελίδα του νήματος Casio: https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=41.13500 Πόσα νέα μοντέλα βλέπεις στη νέα σελίδα (901); Νέα μοντέλα λέγοντας εννοώ μοντέλα που αναρτώνται πρώτη φορά. Θα απαντήσω εγώ: κανένα. Μάλιστα, το αυτόματο Casio, στην προηγούμενη σελίδα έχει δημοσιευτεί 4 φορές σε 4 διαφορετικά ποστ, ενώ στην προπροηγούμενη άλλη 1. Σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα, έχουν δημοσιευτεί σκέτες φωτογραφίες ενός μοντέλου σε ξεχωριστά ποστ 6 φορές (μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει απ' το καλοκαίρι κι έχει συζητηθεί στο φόρουμ). Πού ακριβώς έγκειται η «πληροφόρηση»; (Κι είναι το πρώτο τέτοιο θέμα που άνοιξα, αν θέλετε με πιστεύετε.)

Τρίτον, δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό βαφτίζονται ως σπαμ τα σχόλια σε ρολόγια συμφορουμιτών, ή και όχι μόνο. Ας δώσω έναν ορισμό του σπαμ για να συνεννοούμαστε. Κυριολεκτικά βέβαια το σπαμ αφορά σε e-mail, αλλά η επεκτατική του σημασία είναι «βομβαρδισμός με άσχετα, ενοχλητικά (συνήθως και επικίνδυνα) μηνύματα». Νομίζω πως ένα σχόλιο σε ένα ρολόι δεν ανταποκρίνεται σε αυτόν τον ορισμό. Αυτό που κάνει ο george το αποκάλεσα σπαμ διότι πρόκειται για απανωτές δημοσιεύσεις, συχνά επαναλαμβανόμενες, περιττές και μη σχετικές.

Σπαμ μπορεί να θεωρηθεί επίσης αυτό που κάνεις εσύ στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα ότι προορίζεται για δημοσιεύσεις νέων μοντέλων. Οι δημοσιεύσεις σου είναι άσχετες και επίμονες. Εάν ήσουν τόσο πιστός στη «σωστά δομημένη οργάνωση θεμάτων» όσο καλείς εμάς τους υπόλοιπους να είμαστε, θα έπρεπε να ανοίξεις ένα ξεχωριστό θέμα για να το σχολιάσεις, ή να το σχολιάσεις σε ένα ήδη υπάρχον σχετικό θέμα.

Αυτά λοιπόν κι από μένα. Φιλικά πάντα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 01:25:29 πμ »
@dsmlogger Είδα τις απαντήσεις σου όταν πάτησα να δημοσιευτεί η απάντησή μου, αλλά δε μπήκα στη διαδικασία να τη διορθώσω. Συμφωνώ, φυσικά.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
dsmlogger,
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 01:30:13 πμ »

Ποστάρισμα 2 και 3 χρόνια, ή και περισσότερα, μετά την παρουσίασή τους δεν το λές και υλικό από νέες κυκλοφορίες

Τυχαίες φωτό ειναι που μπορείς να τις δεις απλά ανοίγοντας τα "Images" του Google...

Ανάμεσά τους ειναι και κάποιες νέες κυκλοφορίες απλά γιατί εμφανίζονται πιο μπροστά στα αποτελέσματα

Αυτό που ειδα ειναι οτι ενώ το thread της SEIKO ήταν ζωντανό με φωτό και σχόλια από τους χρήστες, έγινε από κάποιο σημείο και μετά ένα συνοθύλευμα στείρων εικόνων

Δεν ειμαι Mod ούτε owner του forum, αλλά ως χρήστης δεν βλέπω την χρησιμότητα και δεν παρακολουθώ το thread της SEIKO (ούτε και τα άλλα φυσικά)

Απόλυτα σωστός.

Ο @george_ , ( ΙΜΟ, αν και κατανοητό από όλους ), ποστάρει, ότι βρεί μπροστά του. :o

Τα έχουμε πεί πολλές φορές, ανοίγουμε το πρωϊ, και έχουμε μια σελίδα "νέα θέματα", που όλα είναι από τον αναφερθέντα, και όλα ιείναι απλές φωτό, χωρίς στόχο, χωρίς σημειώσεις, χωρίς .........τίποτα.  ???

Και αν ασχοληθείς, θα δείς ότι μερικες, τις είχε βάλει πριν 2-5-25 μέρες ξανά.  ;D

Η αρχη ειναι - ποστάρω, ώστε το φορουμ "ΜΟΥ" να έχει τις πιο πολλές "συμμετοχές". Τώρα, το γεγονός ότι αυτές οι συμμετοχές μας έκαναν να ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, είναι αδιάφορο για τον συγκεκριμενο. Αρκει, να έχει, ......πως το είπαμε ? "Συμμετοχές".

Οπως και τα μέλη. Στις "κόντρες", αναφέρονται τα μέλη του δικού μου είναι 16700 ( !!!! ) Tώρα, πόσοι είναι πραγματικα ενεργοί, μετρηστε τους.  ;)

Οσο ειμαι εγώ εδώ, σε 4 μήνες, θα είμαι 10 χρόνια (!!!! ), είδα κόσμο και κοσμακη να περνάει. Αδιάφορους, καλους , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ, που δυστυχώς τους χάσαμε από κακές πολιτικές. Και είναι κρίμα, γιατί έδιναν επίπεδο στο φόρουμ, που δεν υπάρχει ουτε στα καλυτερα ξενα.

Αλλά αύριο το πρωϊ, πάλι θα έχουμε μια σελίδα "νέες δημοσιεύσεις", εκ των οποίων, οι περισσότερες θα είναι "αδιάφορες" ( με την έννοια της προσφοράς ενημέρωσης - γνώσης ) για να μην πω αχρηστες, και γίνω κακός. Και όλες από τον προαναφερθέντα.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
dsmlogger,pugman,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 01:37:32 πμ »
Νέα μοντέλα είναι με τον κωδικό του μοντέλου, αν καποιον τον ενδιαφέρει,μπορεί απλά να ψάξει το μοντέλο και να βρει και άλλες πληροφορίες, δεν σας ενδιαφέρει?κανένα πρόβλημα  να κάνετε τα δικά σας ποστ
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 01:40:56 πμ »
Giorgos_I, λογικό να σας βγει παράπονο ,χάθηκε το κουτσομπολιό και οι κόντρες για σας,συμβαίνει

Υ.γ
Το καλύτερο για εσάς θα ήταν να κανονίζετε για καφέ,εκεί θα λέτε ολα αυτά που δεν έχει πλεον το φόρουμ,την παρέα που χάθηκε

Υγ2
Νέα μοντέλα είναι κυρ Γιώργο ,όχι ότι βρω μπροστά μου,τι ψάχνω κι εγώ τωρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 03:03:54 πμ »
Giorgos_I, λογικό να σας βγει παράπονο ,χάθηκε το κουτσομπολιό και οι κόντρες για σας,συμβαίνει

Υ.γ
Το καλύτερο για εσάς θα ήταν να κανονίζετε για καφέ,εκεί θα λέτε ολα αυτά που δεν έχει πλεον το φόρουμ,την παρέα που χάθηκε

Υγ2
Νέα μοντέλα είναι κυρ Γιώργο ,όχι ότι βρω μπροστά μου,τι ψάχνω κι εγώ τωρα

The Seiko Coutura Quartz Chronograph SSB431 was included in Seiko's 2023 announcements, with information compiled in early 2024

Release Date   2023/03/09

The Seiko 5 Sports SRPD59 (often referred to as part of the "5KX" line) was released in late 2019.

Σου απάντησε μέλος ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ! Αν ήταν, θα το καταλάβαινα.

Αμ εκείνες οι αναφορές σε Rolex, που είναι άλλα αντι άλλων, τι να πεί κανείς.

Στα έχουμε - έχουνε υποδείξει ΠΟΛΛΕΣ φορές, αλλά ΔΕΝ θέλεις να κατανοήσεις και να ακολουθήσεις τις προτασεις.

Δικαίωμά σου.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 24, 2026, 03:37:53 πμ »
Ναι,οκ
Πιο πολύ για κανα καφεδάκι και κουβέντα σας νοιάζει,ποια νέα ρολογια?!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2026, 05:46:47 πμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions