......
[σημ. Φίλε @Giorgos_I , καλησπέρα! Δεν απάντησα σε άλλο νήμα όχι από αγένεια απλώς έχω μεγάλη δυσκολία σε επικοινωνία αυτό το διάστημα. Η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαία. Χαίρομαι πάντα να σε διαβάζω]
Σε ευχαριστώ. Το αυτό ισχύει και για τις δικές σου αναρτήσεις, που απολαμβάνω, όπως πιστεύω και όλοι οι πραγματικοί λάτρεις της ποιοτικής συμμετοχής στα δρώμενα.
Και εννοείται, δεν περιμένω προσωπική απάντηση, με την έννοια ότι δεν έχεις να εξηγήσεις - αναλύσεις.
Απλώς θεωρώντας ότι μια ανάρτηση ενος μέλους με την δικη σου βαρύτητα, που αναφέρεται κριτικά σε κάποια θέματα, πρέπει να γίνει απολυτως κατανοητή, ωστε να βελτιωνόμαστε.
Και επειδή ΔΕΝ κατάλαβα,

εξέφρασα την απορία μου.
Πάντως, προσωπικά, είμαι υπέρ όλων των θεμάτων, εφοσον φυσικά σχετίζονται με ρολόγια - την επιστήμη τους, την χρηση τους, τις βελτιώσεις τους, τις εμπειρίες από δαύτα, σχόλια - αναφορές - εμπειρίες, κλπ.
Φυσικά, μέσα σε όλα αυτά, χωραει και ένα ανέκδοτο, μια μαγειρική, ένα ταξιδι, μια ιστορικη αναδρομή, ένα χόμπυ. Αυτό, κάνει το φορουμ πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.
Αν αυστηρά ακολουθείται η αρχή, φωτό ρολογιών σκέτα, θα μας καταντήσει απρόσωπους όπως είναι άλλα φορουμ, είτε στο είδος είτε διαφορετικών αντικειμένων, που τελικά καταντούν βαρετά και ο κόσμος τα εγκαταλείπει. Και το συμπέρασμα είναι ότι
............τα φορουμ, πεθαίνουν ! 
Αν αγαπάς κάτι και το "φροντίζεις", ΔΕΝ πεθαινει. Και όπως είπε και ο φίλος μας ο
@Badass Gentleman , τα φόρουμ είναι οι συμμετέχοντες. No ( Αγγλικα ) συμμετέχοντες, no ( Αγγλικά ) φόρουμ.