Αποστολέας Θέμα: Φώσφορος  (Αναγνώστηκε 3095 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
Απ: Φώσφορος
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 09, 2026, 22:03:45 μμ »
Βλέπεις κάτω χαμηλά που εχει τα 2 τ ανάμεσα στο Swiss made?
Αυτό υποδηλώνει οτι ειναι τριτιο.
Αν είχες ποσταρει Το ρολοι από την αρχή θα είχαμε τελειώσει στα μπαμ.
Έτσι κ αλλιώς απ οτι φαίνεται έχει αφαιρεθεί μέχρι κ από τους δείκτες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 09, 2026, 22:07:19 μμ »
 Ερώτηση:ο φίλος σου ο τεχνίτης όταν το είδε δεν σου ειπε οτι ειναι τριτιο?
Υγ.ακομα περιμένω το mail απ την omega. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ύφαλος

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 09, 2026, 23:56:44 μμ »
 Λοιπόν
 είχα μία κακή εκκίνηση με το ρολόι δηλ έφτασε σε θυρίδα παραλαβής όταν έλειπα εκτός Αττικής λόγω Χριστου
 γέννων κι ένας συνάδελφος το πήρε για εμένα και στο καπάκι έκανα αποδοχή της αγοράς αφού είχε περιθώριο
 δύο ημερών μόνο και δεν θα γυρνούσα ούτως ή άλλως. Έχασα έτσι την δυνατότητα επιστροφής(γενικά), το δε
 μα το άνοιξα μία εβδομάδα μετά και παρότι το ρολόι μου άρεσε στράβωσα γιατί μου  φάνηκε  μικρό  αρκετά, η
 περιγραφή έλεγε 33 mm διάμετρο και κατάλαβα στην πράξη πώς είναι και η κορώνα μέσα, είχα καταλάβει πως
 όταν λέμε διάμετρο ενός ρολογιού εννοούσαμε μόνο το δαχτυλίδι. Τέσπα  ήταν  βράδυ δεν το εξέτασα παραπά
 νω, το άφησα στην άκρη μιας και θα πήγαινα την επομένη στον ειδικό να  εξετάσει  αν  ήταν όλα σύμφωνα με   
 με την αγγελία. Πρωί πρωί στο κέντρο ο ειδικός μου είπε όλα καλά, πάει ένα λεπτό μπροστά χέ χέ και  πώς  το
 μέγεθος του είναι σπάνιο. Στην ερώτησή μου αν έχει φώσφορο απάντησε έχει  λίγο  εναπομείναντα  αυτό δημι
 ούργησε ένα ντόμινο αγωνίας για εμένα καθώς από τα λίγα που ήξερα αυτό σήμαινε αυτόματα εν δυνάμει ραδι
 ενέργεια. ΛΟΙΠΟΝ, δεν έχω πραγματικά ευθύνη γιατί σε τρεις ειδικούς πήγα, κανένας δεν μου  είπε  don’t wor
 ry όμως καθώς γράφει ‘’T SWISH MADE T’’ με αποτέλεσμα γυρνώντας σπίτι να  τσακωθώ με  τον  πωλητή  για
 τί θεώρησα πως μου είπε ψέματα για τον φώσφορο για να μου πουλήσει το ρολόι. Έκλαιγα  τα λεφτά μου, ακό
 μη κι όταν πήρα τον ειδικό από την γενέτειρά μου και μου είπε να τσεκάρω αν γράφει το ‘’Τ’’ και τα σχετικά κα
 θώς έχοντας βάλει ήδη το ρολόι(με γάντια πια) στο κουτί πλήρως απογοητευμένος τσέκαρα  τις  φωτογραφίας
 της αγγελίας δεν είδα πουθενά την φράση, δεν είχε και κοντινές λήψεις. Έ  το μετά σας είναι γνωστό: τηλέφω
 νο  στον  Δημόκριτο, εύρεση  μηχανήματος,  ευερεθιστότητα (πήρε η μπάλα κάποιους κι εδώ μέσα),  και μόνο
 όταν  ο  BADASS GENTLEMAN ανέβασε φωτογραφία του ρολογιού λέω τί στο καλό ας κοιτάξω καλύτερα το ρο
 λόι  μου, σας πληροφορώ επειδή είναι μικρό ακόμη και με γυμνό μάτι δυσκολεύτηκα να το διακρίνω,  το φωτο
 γράφισα  για  να  το δω δηλ. Δεν ανέβασα από την πρώτη στιγμή καθώς ήμουν πεπεισμένος πώς δεν γράφει τί
 ποτα όπως εξήγησα άρα ποιος ο λόγος;

Ακολουθεί μήνυμα για την OMEGA.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ύφαλος

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 09:40:41 πμ »
 Καλημέρα Ελληνάρες 🙃 😆

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 10:09:54 πμ »
Θα σου πω κατι,χωρίς κακία γενικά για το όλο θέμα.
Το χειριστηκες λάθος.
Κατ αρχάς η 1η ερώτηση που έκανες ηταν πολύ γενική κ για αυτο σου έδωσα μια γενική απάντηση.
Πολυ σωστά σου απάντησε ο Wolf με το gemini για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι.
Την απάντηση στην  1η ερώτηση σου μπορούσες να την έχεις πάρει με ενα 5λεπτο search στο Google.
Συνήθως δεν απαντώ καθόλου σε τέτοιες ερωτήσεις καθώς θεωρώ οτι ειναι τεμπελικο κ πραγματικα είναι πιο γρήγορο να κάνεις ενα search στο ίντερνετ κ να βρεις τετοιου ειδους πληροφορίες.
Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το ai search γιατί σε εξεζητημένα ζητήματα η οχι, εχω διαπιστώσει οτι δίνει πολύ λαθος πληροφορίες κ μάλιστα με πολύ σιγουριά  :D
Τωρα τελευταία έχει γίνει μόδα να σου στέλνει κάποιος ως επιχείρημα την απάντηση από το αι,ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου...
Η ερώτηση που έπρεπε να κάνεις σε ενα φόρουμ για ρολογια ηταν άλλη.
Να δώσεις πληροφορίες κ φωτογραφίες αρχικά κ μετα να ρωτήσεις τι παίζει με το συγκεκριμένο ρολοι.
Ακόμα καλύτερα,το τελευταίο ποστ που έκανες έπρεπε να ειναι το 1ο.
Δηλαδή γειά σας εχω ενα ρολοι,το πήγα εκει κ μου είπαν αυτο, μπορεί κάποιος να βοηθήσει κτλ.
Στο τελος αποδείχθηκε οτι η ερώτηση σου δημιούργησε ενα πρόβλημα που δεν υπήρξε ποτέ.
Κ το πιο ωραίο ειναι,κατι που δεν ειναι ίδιον των Ελλήνων γιατί το συναντώ συχνότερα κ στα ξένα φορα,οτι όταν είπα αυτά που δεν ηθελες να ακούσεις ήμουν Ελληναρας κ ξερόλας αλλά όταν σου έδωσα πληροφορίες για το ρολοι που σου άρεσαν ξαφνικά δεν χρειάζονται διαπιστευτηρια...
Ξέρω ήδη τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου έκανα.
Εδώ μεσα υπάρχει αρκετός κόσμος που αγαπά το ρολοι με γνώσεις που θα έκαναν αρκετούς ειδικούς να κοκκινίζουν.
Ανάλογα με την φίρμα θα βρεις κάποιον σιγουρα που γνωρίζει πολλά.
Αυτό απαιτεί ενασχόληση με το αντικείμενο, χρόνο ,μελετη κ οχι μονο...
Αν έκανες την ερώτηση ας πούμε στο ρεντιτ οκ,το καταλαβαίνω.Μπηκες σε φόρουμ με ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο κ ζητάς από μας να αποδείξουμε τις γνώσεις μας σε σένα.
Γνώσεις που αποκτήσαμε με τα χρόνια στις δίνουμε στο 5λεπτο κ δωρεαν.
Για αυτο είδες αυτές τις αντιδράσεις.
Κ να εισαι σίγουρος ότι θα ηταν χειρότερες αν ακολουθούσα την δική σου τακτική.
Αν χρειαστείς κατι αλλο σε σχέση με το ρολοι,εδώ είμαστε.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
pugman,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 10:11:43 πμ »
Μεγάλο ποστ αλλά βγάζεις νόημα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 10:13:46 πμ »
Καλημέρα Ελληνάρες 🙃 😆

Λάθος,το Swiss made δεν εγγυάται οτι το ρολοι δεν έχει τριτιο.
Καλημέρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 10:16:04 πμ »
Μεγάλο ποστ αλλά βγάζεις νόημα

Ναι,δεν συνηθίζω να κανω τέτοια ποστ γιατί βαριέμαι.
 ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ύφαλος

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 12:56:19 μμ »
 Δεν ξέρω τί είναι το GEMINI αν κι υποψιάστηκα πως θα είναι το Al με το οποίο διαφωνώ  φιλοσοφικά  και  δεν
 το χρησιμοποιώ.

Χωρίς αμφιβολία έγινα αυτό που έγραψα δηλ Ελληνάρας και μ@λ@κ@ς όμως  η  απάντηση  του   Badass Gen
 «Αμφιβάλω αν η Ω κάνει κάτι τέτοιο» μου έφραξε το δρόμο προς την επίλυση του θέματός μου όπως νόμιζα +
 έψαχνα ένα vintage Ω με μαύρο καντράν καιρό κι όταν είδα το συγκεκριμένο το ερωτεύτηκα.

Στην Καλλιθέα οδό Μαντζαγριωτάκη γίνεται το επίσημο service για vintage Ω, η κοπέλα  που  μίλησα  ανέφερε
 το service ήταν κλειστό λόγω απογραφής αλλά να πάω το ρολόι  από  βδομάδα,  τα  κοιτάνε κι αν χρειαστεί τα
 στέλνουν Ελβετία, δεν της ανέφερα για τον φώσφορο. Λίγες ημέρες μετά κάλεσα  το  ομώνυμο  κατάστημα  Ω
 Βουκουρεστίου ρωτώντας την υπεύθυνη αν κάνουν μετατροπή Ω με φώσφορο σε πυρίτιο δεν γνώριζε με παρέ
 καμψε στην Καλλιθέα που κάνουνε το service. Σε συζήτηση με την  ίδια  υπεύθυνη  μου είπε στέλνουν πολλοί
 τα παλιά τους ρολόγια εκεί για service. Το service το κάνουνε όπως και να έχει κοστίζει 700€ και δίνει δύο χρό
 νια εγγύηση. Για το θέμα μου αυτό που γίνεται είναι αλλαγή καντράν  και  τοποθέτηση   luminova  ( ναι Badas
 μπορείς να κορδοθείς 😉 )  γενικά  αφαίρεση  όποιου  ραδιενεργού  υλικού  συμμόρφωση με τα διεθνή θέματα
 ασφάλειας. Κόστος (χοντρική περιγραφή του ρολογιού μου) 900 € + 700 € τα πάνω + 120 το ταξίδι τα  οποία
 όμως αφαιρούνται στο τέλος. Όταν είπα πως έγινε πρόσφατα έλεγχος συμπλήρωσε όταν πάει Ελβετία  θα  μπο
 ρούσα να ρωτήσω για την μετατροπή φωσφόρου σε τρίτιου (τον χαβά μου εγώ) αν δεν το κάνανε θα είχα την
 δυνατότητα να αποφύγω το έξοδο του service αλλά θα κρατούσαν τα 120 €. Αυτά με την μητέρα.

Ζήτω συγγνώμη από το forum και τον Badass Gen ( τί  όνομα  φίλε,  τύπου  είσαι  και του λιμανιού και του σα
 λονιού;) για το attitude, πλέον σας βλέπω φιλικά το βασικό σας σέβομαι ☺️

υ.γ 1 ένας ωρολογοποιός στο κέντρο μου είπε πως μπορεί να φέρει το αυθεντικό  κούμπωμα  με χαραγμένο το
 Ω, (κούμπωμα στο λουρί) much too expensive βρίσκετε; Παίζει να το βρω αλλού πιο οικονομικά;
 Υ.γ 2 στο forum για το tritio ένας στα σχόλια ανέφερε πως στα στρατιωτικά ρολόγια όπως το δικό μου δεν ακο
 λουθούσαν πιστά την συμμόρφωση στην επιτρεπόμενη δόση τρίτιου που είναι 25 mm χωρίς να βρήκε κάτι στη
 google - λέτε να ανοίξω νέο κύκλο ερευνών;

Καλό μας Σαββατοκύριακο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 13:08:10 μμ »
Προσπαθούν να βγάλουν,μην ακούς ότι σου λενε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ύφαλος

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 13:10:35 μμ »
 Το κούμπωμα τριάντα 30 €.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ύφαλος

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 13:14:59 μμ »
Προσπαθούν να βγάλουν,μην ακούς ότι σου λενε

Αυτή την αρχή ακολούθησα εδώ 😉
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 13:42:44 μμ »
Πρέπει κάτι να πούμε για το service από την Omega σε vintage ρολόγια.

Πρώτα να αναφέρω ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Θυμάμαι όμως ότι φίλος παλαιού μέλους που δεν συμμετέχει πια, είχε στείλει στην Ελβετία ένα Seamaster 300 (ή 120, δεν θυμάμαι συγγνώμη), το οποίο η Omega όχι απλά του έκανε service αλλά σχεδόν το έφερε στην αρχική του μορφή (ή περίπου). Το κόστος μεν ήταν υψηλό και φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό, μιας και έχεις πλέον ένα ρολόι σε κατάσταση NOS.
Επίσης δεν γνωρίζω εάν αυτό γίνεται για οποιοδήποτε vintage Omega.
Μόνο η επικοινωνία, η ΓΡΑΠΤΗ επικοινωνία θα σου δώσει απαντήσεις, Ύφαλε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ύφαλος

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 13:54:42 μμ »
Πρέπει κάτι να πούμε για το service από την Omega σε vintage ρολόγια.

Πρώτα να αναφέρω ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Θυμάμαι όμως ότι φίλος παλαιού μέλους που δεν συμμετέχει πια, είχε στείλει στην Ελβετία ένα Seamaster 300 (ή 120, δεν θυμάμαι συγγνώμη), το οποίο η Omega όχι απλά του έκανε service αλλά σχεδόν το έφερε στην αρχική του μορφή (ή περίπου). Το κόστος μεν ήταν υψηλό και φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό, μιας και έχεις πλέον ένα ρολόι σε κατάσταση NOS.
Επίσης δεν γνωρίζω εάν αυτό γίνεται για οποιοδήποτε vintage Omega.
Μόνο η επικοινωνία, η ΓΡΑΠΤΗ επικοινωνία θα σου δώσει απαντήσεις, Ύφαλε.

Ό,τι ήταν για το ρολογάκι μου να ρωτήσω το έχω ρωτήσει, πλέον το φοράω : )
μάλλον στην Ελβετία θα σεβαστούν τον vintage χαρακτήρα του ρολογιού + φαντάζομαι αλλού τα ανταλλακτικά  θα  εί
ναι δυσεύρετα εν πάσει περίπτωση ο καθένας πράτει όπως νομίζει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιανουάριος 10, 2026, 14:07:24 μμ »
Δεν ξέρω τί είναι το GEMINI αν κι υποψιάστηκα πως θα είναι το Al με το οποίο διαφωνώ  φιλοσοφικά  και  δεν
 το χρησιμοποιώ.

Χωρίς αμφιβολία έγινα αυτό που έγραψα δηλ Ελληνάρας και μ@λ@κ@ς όμως  η  απάντηση  του   Badass Gen
 «Αμφιβάλω αν η Ω κάνει κάτι τέτοιο» μου έφραξε το δρόμο προς την επίλυση του θέματός μου όπως νόμιζα +
 έψαχνα ένα vintage Ω με μαύρο καντράν καιρό κι όταν είδα το συγκεκριμένο το ερωτεύτηκα.

Στην Καλλιθέα οδό Μαντζαγριωτάκη γίνεται το επίσημο service για vintage Ω, η κοπέλα  που  μίλησα  ανέφερε
 το service ήταν κλειστό λόγω απογραφής αλλά να πάω το ρολόι  από  βδομάδα,  τα  κοιτάνε κι αν χρειαστεί τα
 στέλνουν Ελβετία, δεν της ανέφερα για τον φώσφορο. Λίγες ημέρες μετά κάλεσα  το  ομώνυμο  κατάστημα  Ω
 Βουκουρεστίου ρωτώντας την υπεύθυνη αν κάνουν μετατροπή Ω με φώσφορο σε πυρίτιο δεν γνώριζε με παρέ
 καμψε στην Καλλιθέα που κάνουνε το service. Σε συζήτηση με την  ίδια  υπεύθυνη  μου είπε στέλνουν πολλοί
 τα παλιά τους ρολόγια εκεί για service. Το service το κάνουνε όπως και να έχει κοστίζει 700€ και δίνει δύο χρό
 νια εγγύηση. Για το θέμα μου αυτό που γίνεται είναι αλλαγή καντράν  και  τοποθέτηση   luminova  ( ναι Badas
 μπορείς να κορδοθείς 😉 )  γενικά  αφαίρεση  όποιου  ραδιενεργού  υλικού  συμμόρφωση με τα διεθνή θέματα
 ασφάλειας. Κόστος (χοντρική περιγραφή του ρολογιού μου) 900 € + 700 € τα πάνω + 120 το ταξίδι τα  οποία
 όμως αφαιρούνται στο τέλος. Όταν είπα πως έγινε πρόσφατα έλεγχος συμπλήρωσε όταν πάει Ελβετία  θα  μπο
 ρούσα να ρωτήσω για την μετατροπή φωσφόρου σε τρίτιου (τον χαβά μου εγώ) αν δεν το κάνανε θα είχα την
 δυνατότητα να αποφύγω το έξοδο του service αλλά θα κρατούσαν τα 120 €. Αυτά με την μητέρα.

Ζήτω συγγνώμη από το forum και τον Badass Gen ( τί  όνομα  φίλε,  τύπου  είσαι  και του λιμανιού και του σα
 λονιού;) για το attitude, πλέον σας βλέπω φιλικά το βασικό σας σέβομαι ☺️

υ.γ 1 ένας ωρολογοποιός στο κέντρο μου είπε πως μπορεί να φέρει το αυθεντικό  κούμπωμα  με χαραγμένο το
 Ω, (κούμπωμα στο λουρί) much too expensive βρίσκετε; Παίζει να το βρω αλλού πιο οικονομικά;
 Υ.γ 2 στο forum για το tritio ένας στα σχόλια ανέφερε πως στα στρατιωτικά ρολόγια όπως το δικό μου δεν ακο
 λουθούσαν πιστά την συμμόρφωση στην επιτρεπόμενη δόση τρίτιου που είναι 25 mm χωρίς να βρήκε κάτι στη
 google - λέτε να ανοίξω νέο κύκλο ερευνών;

Καλό μας Σαββατοκύριακο.

Το ξέρω οτι το nick μου ειναι λιγο tacky αλλα τι να κάνουμε?
Ενημερωτικά,κανονικά μέχρι κ η μεταφορά τέτοιων ρολογιών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο.
Λέω κανονικά, δεν λέω οτι δεν γίνεται κ αλλιώς. ;)
Αν αποφασίσεις ποτέ να πας στην ω για σέρβις,για μένα δεν αξίζει το premium εκτός αν χρειάζεται ανταλλακτικά που δεν βρίσκεις.
Οι μηχανές αυτές ειναι σχετικά απλές κ οι seasoned τεχνίτες δεν εχουν πρόβλημα να τις κάνουν σέρβις σε πολύ πιο χαμηλές τιμές.
Ενα "θέμα "που έχει αυτή η μηχανη ειναι οτι ο δείκτης των δευτερολεπτων χρειάζεται ένα έλασμα τριβής για να μένει σταθερό  αν αυτο χαλαρώσει θα έχει ένα τζόγο ο δείκτης,τιποτα σπουδαίο δηλαδή.
Αν τυχόν θες να κάνεις σερβις στην ω,πήγαινε στην βουκουρεστιου κ άφησε τους το ρολοι κ ας το πάνε όπου θέλουν μετά.Οχι στην Καλλιθέα.
Γενικά να ξέρεις οταν λέμε μαμά εταιρεία αναφερόμαστε στην omega στην Ελβετία.
Όχι στις εκάστοτε boutique στην Ελλάδα.
Παιδιά,μην τρελαθούμε ορίτζιναλ buckle omega ειναι μια χαρά στα 30 ευρω.
Θα ειναι όμως ορίτζιναλ?
Μην ανησυχείς για το τριτιο,δεν υπάρχει καν στο καντράν σου από οτι είδα.
Πάρε ένα φακό σε σκοτεινό χώρο  ριξε πανω στο καντραν κ δες αν ανάβει τιποτα αν σε νοιάζει τοσο.
Πρέπει να είσαι γρήγορος μέρα από 3 δευτερόλεπτα θα σβήσει το τριτιο.
Αντιδρα στο φως αλλα σβήνει αμέσως.
Γενικά να προσέχεις τα νερά στα βιντατζ ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions