Θα σου πω κατι,χωρίς κακία γενικά για το όλο θέμα.
Το χειριστηκες λάθος.
Κατ αρχάς η 1η ερώτηση που έκανες ηταν πολύ γενική κ για αυτο σου έδωσα μια γενική απάντηση.
Πολυ σωστά σου απάντησε ο Wolf με το gemini για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι.
Την απάντηση στην 1η ερώτηση σου μπορούσες να την έχεις πάρει με ενα 5λεπτο search στο Google.
Συνήθως δεν απαντώ καθόλου σε τέτοιες ερωτήσεις καθώς θεωρώ οτι ειναι τεμπελικο κ πραγματικα είναι πιο γρήγορο να κάνεις ενα search στο ίντερνετ κ να βρεις τετοιου ειδους πληροφορίες.
Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το ai search γιατί σε εξεζητημένα ζητήματα η οχι, εχω διαπιστώσει οτι δίνει πολύ λαθος πληροφορίες κ μάλιστα με πολύ σιγουριά

Τωρα τελευταία έχει γίνει μόδα να σου στέλνει κάποιος ως επιχείρημα την απάντηση από το αι,ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου...
Η ερώτηση που έπρεπε να κάνεις σε ενα φόρουμ για ρολογια ηταν άλλη.
Να δώσεις πληροφορίες κ φωτογραφίες αρχικά κ μετα να ρωτήσεις τι παίζει με το συγκεκριμένο ρολοι.
Ακόμα καλύτερα,το τελευταίο ποστ που έκανες έπρεπε να ειναι το 1ο.
Δηλαδή γειά σας εχω ενα ρολοι,το πήγα εκει κ μου είπαν αυτο, μπορεί κάποιος να βοηθήσει κτλ.
Στο τελος αποδείχθηκε οτι η ερώτηση σου δημιούργησε ενα πρόβλημα που δεν υπήρξε ποτέ.
Κ το πιο ωραίο ειναι,κατι που δεν ειναι ίδιον των Ελλήνων γιατί το συναντώ συχνότερα κ στα ξένα φορα,οτι όταν είπα αυτά που δεν ηθελες να ακούσεις ήμουν Ελληναρας κ ξερόλας αλλά όταν σου έδωσα πληροφορίες για το ρολοι που σου άρεσαν ξαφνικά δεν χρειάζονται διαπιστευτηρια...
Ξέρω ήδη τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου έκανα.
Εδώ μεσα υπάρχει αρκετός κόσμος που αγαπά το ρολοι με γνώσεις που θα έκαναν αρκετούς ειδικούς να κοκκινίζουν.
Ανάλογα με την φίρμα θα βρεις κάποιον σιγουρα που γνωρίζει πολλά.
Αυτό απαιτεί ενασχόληση με το αντικείμενο, χρόνο ,μελετη κ οχι μονο...
Αν έκανες την ερώτηση ας πούμε στο ρεντιτ οκ,το καταλαβαίνω.Μπηκες σε φόρουμ με ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο κ ζητάς από μας να αποδείξουμε τις γνώσεις μας σε σένα.
Γνώσεις που αποκτήσαμε με τα χρόνια στις δίνουμε στο 5λεπτο κ δωρεαν.
Για αυτο είδες αυτές τις αντιδράσεις.
Κ να εισαι σίγουρος ότι θα ηταν χειρότερες αν ακολουθούσα την δική σου τακτική.
Αν χρειαστείς κατι αλλο σε σχέση με το ρολοι,εδώ είμαστε.