Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιών απο Aliexpress - Pagani Design - Naviforce  (Αναγνώστηκε 556 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikos_tsa

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Αγορά ρολογιών απο Aliexpress - Pagani Design - Naviforce
« στις: Νοέμβριος 13, 2025, 14:36:38 μμ »
Γειάσας παιδιά.

Παρέλαβα σήμερα 5 ρολόγια απο Aliexpress και θα σας ανεβάσω φωτογραφίες και την γνώμη μου σχετικά με τα ρολόγια.

Τα ρολόγια που αγόρασα είναι :

Naviforce NF9249 τιμή 16,70€
Naviforce NF8054 τιμή 19,14€ μαύρο καντράν
Naviforce NF8054 τιμή 19,15€ ασημί καντράν
Naviforce NF9182 τιμή 20,73€
Pagani Design PG5140 τιμή 24,65€ μαύρο καντράν

Θα ανεβάσω φωτός σύντομα και κριτική.
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
baller,trelovet,Wolf-,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιών απο Aliexpress - Pagani Design - Naviforce
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 13, 2025, 15:33:36 μμ »
Οκ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 13, 2025, 18:25:16 μμ »
Φωτογραφίες απο το Pagani Design PD5140 το οποίο έχει όνομα απο ότι είδα Pagrne Design. Style Carera.

Αυτό το ρολόι είναι αξιοπρεπές για τα χρήματα που το πήρα και φοριέται άνετα στο χέρι δίχως να δείχνει φτηνιάρικο.
Ξέρω ότι έχετε συζητήσει για το αν θα πρέπει να αγοράζουμε φθηνά Κινέζικα ρολόγια.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν κάποιος δεν έχει τα τεράστια ποσά που απαιτούνται για επώνυμα ρολόγια θα μπορούσε να πάρει κάποια Κινέζικα Homages.
Διαφωνώ με τις αντιγραφές replicas. Μπορεί να φοράω ένα ρολόι που να μοιάζει με τα ακριβά αλλά δεν έχει το όνομά τους πάνω. Έχω και μιά μαιμού Rolex Airking αλλά μετά απο το πάθημά μου που το αναφέρω στο καλοσώρισμα δεν το ξαναφόρεσα.
Σχετικά με το PD5140 είναι 45mm έχει λουράκι σιλικόνης, δουλεύουν τα επιμέρους χρονόμετρα 1/2 του δευτερολέπτου, δευτερόλεπτο και λεπτά. Δουλεύει με μηχανισμό Quartz με μπαταρία. Η ρύθμιση της ώρας παραείναι ευαίσθητη και θέλει προσπάθεια να την πετύχεις ακριβώς αλλά μπορεί να γίνει. Σε γενικές γραμμές απο τα Naviforce ήταν πολύ καλύτερο.
Το πήρα απο Aliexpress με 4 άλλα χωρίς πρόβλημα με τελωνέια κ.λ.π. Ηρθε με ACS σε 2 εβδομάδες περίπου.   
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jo.sa,
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 13, 2025, 18:44:27 μμ »
Παρακάτω τα Naviforce NF8054 Daytona homage απο ότι τα είδα από κοντά. Τό ένα μαύρο καντράν και το άλλο με Ασημί καντράν.
Σε γενικές γραμμές τα Naviforce είναι πολύ φθηνά αλλά η ποιότητά τους είναι πολύ κακή. Σε βαθμό που μοιάζει με φθηνιάρικο.
Δεν νομίζω να τα φορέσω γιατί έχω πάρει και τα Pagani Design homages daytona και είναι φοβερά σε σχέση με τα Naviforce.

42.5mm περιφέρεια καντράν, μηχανισμό Quartz με μπαταρία, λουράκι σιλικόνης οκ. αλλά γενικά δεν περίμενα και πολλά για 15,5 Ευρώ.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jo.sa,
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 13, 2025, 18:49:12 μμ »
Ακολουθεί το Naviforce NF9249 με μαύρο bezel και καντράν. Ρολόι με μηχανισμό Quartz. Επίσης δεν νομίζω να το φορέσω. Δεν μπορώ να πώ ότι είναι πολύ χάλια αλλά όπως είπα και για τα προηγούμενα Naviforce δεν περίμενα και πολλά για 16,70€.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jo.sa,
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 13, 2025, 23:17:43 μμ »
Και το τελευταίο απο τα 5 ρολόγια Naviforce NF9182 dual με αναλογικούς δείκτες και digital δείκτες. Λίγο μεγάλο ρολόι αλλά για τον καρπό μου μια χαρά με 45.5χιλ διάμετρο, με χρονομέτρη, αφύπνιση και πολύ καλή ποιότητα για τα 20,73€ που πλήρωσα. Απο όλα τα Naviforce αυτό θα το φορέσω άνετα γιατί έχει απίστευτο value for money. Ακόμη και το μπρασελέ είναι καλό και με κούμπωμα ασφαλείας.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jo.sa,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 14, 2025, 00:22:05 πμ »
Να τα χαίρεσαι τα νέα σου αποκτήματα! Τα κινέζικα ρολόγια είναι αρρώστια... Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εθισμού. Εγώ πάντως θα πρότεινα ν' ανέβαινες λίγο κατηγορία. Με λίγα χρήματα παραπάνω στο Ali βρίσκεις ρολόγια κλάσεις ανώτερα από τα συγκεκριμένα σε χαρακτηριστικά, μηχανισμούς, ποιότητα. Ιδιαίτερα η Addiesdive έχει πολύ καλά κομμάτια από 30-40€ μόνο. Θεωρείται μια από τις πιο value for money μάρκες στο Ali.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
nikos_tsa,
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 14, 2025, 03:51:41 πμ »
Ευχαριστώ φίλε μου. Νομίζω ότι με τα πολύ φθηνά τελείωσα. Έχω και ένα steeldive submariner homage και το ποιό καλό που πήρα και το φοράω συνέχεια είναι το
Tactical Frog Solar φοβερό value for money. Από ότι κατάλαβα τα καλύτερα ποιοτικά είναι τα Sant Martin αλλά προτιμώ με 300 ευρώ να πάρω ένα Seiko ή ένα Edifice ή ακόμη καλύτερα έχω βάλει στο μάτι ένα Swiss Military Hanova.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
baller,