Φωτογραφίες απο το Pagani Design PD5140 το οποίο έχει όνομα απο ότι είδα Pagrne Design. Style Carera.

Αυτό το ρολόι είναι αξιοπρεπές για τα χρήματα που το πήρα και φοριέται άνετα στο χέρι δίχως να δείχνει φτηνιάρικο.
Ξέρω ότι έχετε συζητήσει για το αν θα πρέπει να αγοράζουμε φθηνά Κινέζικα ρολόγια.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν κάποιος δεν έχει τα τεράστια ποσά που απαιτούνται για επώνυμα ρολόγια θα μπορούσε να πάρει κάποια Κινέζικα Homages.
Διαφωνώ με τις αντιγραφές replicas. Μπορεί να φοράω ένα ρολόι που να μοιάζει με τα ακριβά αλλά δεν έχει το όνομά τους πάνω. Έχω και μιά μαιμού Rolex Airking αλλά μετά απο το πάθημά μου που το αναφέρω στο καλοσώρισμα δεν το ξαναφόρεσα.
Σχετικά με το PD5140 είναι 45mm έχει λουράκι σιλικόνης, δουλεύουν τα επιμέρους χρονόμετρα 1/2 του δευτερολέπτου, δευτερόλεπτο και λεπτά. Δουλεύει με μηχανισμό Quartz με μπαταρία. Η ρύθμιση της ώρας παραείναι ευαίσθητη και θέλει προσπάθεια να την πετύχεις ακριβώς αλλά μπορεί να γίνει. Σε γενικές γραμμές απο τα Naviforce ήταν πολύ καλύτερο.
Το πήρα απο Aliexpress με 4 άλλα χωρίς πρόβλημα με τελωνέια κ.λ.π. Ηρθε με ACS σε 2 εβδομάδες περίπου.