Το κρατάς οσο χρειάζεται και το πουλας,για να αποφύγεις το σέρβις
Αυτό, ΜΟΝΟΝ από εσένα το έχω ακούσει !
Εχω μερικούς φίλους, 5-6, που έχουν κάποιο πάθος με τα ρολόγια.
Κάποιοι, κάνουν ένα σέρβις όταν ..........σταματήσει, κάποιοι κάνουν όταν το ....................θυμηθούν, κάποιοι ποτέ !!!!
Αυτό το "το κρατάω μέχρι να χρειαστεί σέρβις, και μετά το πουλάω για να αποφύγω το σέρβις" είναι κάτι που μόνον εδώ το άκουσα ( διάβασα !

).
Προσωπικά, όταν πούλαγα ρολόι, πριν την παράδοση του έκανα σέρβις, και το παρέδιδα σερβιρισμένο με το κουτί - χαρτιά του, και το πιστοποιητικό του σέρβις, δηλαδή και με μια "εγγύηση" αυθεντικότητας και καλής λειτουργίας για δύο χρόνια. Μιλάμε για μηχανικά ρολόγια, και μιας κάποιας αξίας.
Και επανερχόμενος στο θέμα του νήματος, τα μηχανικά ρολόγια κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, ΑΠΑΙΤΟΥΝ σέρβις. Γιατί ξεραίνονται τα λάδια, ο μηχανισμός πιάνει ρύπους ( αν δεν είναι στεγανό με κορώνα που βιδώνει ), γιατί αρχίζουν και χάνουν την χρονομετρία τους.
Αλλά και τα αναλογικά "μπαταρίας" θέλουν σέρβις, μια και αυτά έχουν κινούμενα μέρη, και θέλουν μέτρηση αντίστασης και καθάρισμα του μηχανισμού.
Σαν συμπέρασμα, ΟΛΑ τα ρολόγια χρειάζονται μια κάποια συντήρηση κατα την διάρκεια της ζωής τους, που αναλογα με την "αγάπη" που τους έχεις, την κάνεις.
Οπότε, οι επιλογές του κάθε αγοραστή, δεν ρυθμίζονται απο το "σέρβις", αλλά ανάλογα με την γνώση - εμπειρία - προβλεπόμενη χρήση - διαθέσιμο κεφάλαιο - προτιμήσεις μηχανισμών.
Οταν ξεκίνησα εγώ την εμπλοκή, ΔΕΝ υπήρχαν μπαταρίας. Οταν εμφανίστηκαν, τα δοκίμασα. Και κατέληξα στο ότι για καθημερινό, προτιμώ το quartz, για
Κυριακάς και Εορτάς, το μηχανικό.

Γιατί, το μηχανικό ρολόι, δεν θα χάσει ΠΟΤΕ την αίγλη του.