Αποστολέας Θέμα: Hamilton  (Αναγνώστηκε 215611 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Hamilton
« Απάντηση #165 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 21:07:00 μμ »
Ωραίο και επίσης κλασικό και αυτό και με μεγαλύτερη υδατοστεγανότητα, που θεωρητικά κάνει και για κολύμπι. Επίσης έχει μπρασελέ που μπορεί να μην αρέσει σε dress ρολόι, αλλά όταν αγοράζουμε το προτιμάμε από το λουράκι διότι αργότερα αν το θέλουμε, το πληρώνουμε πολύ ακριβότερα, ενώ λουράκια βρίσκεις όσα θελεις.
Το προηγούμενο είναι 40 χιλ., αυτό 44 χιλ. που είναι μεγάλη διαφορά. Αν λες ότι αυτό σου "κάθεται"  σωστά, τότε το πρώτο πρέπει να ήταν σχετικά μικρό. Τι περίμετρο καρπού έχεις?
Όσον αφορά στην τιμή, θα πρέπει να υπολογίσεις ένα 25-30% έκπτωση ή και παραπάνω αν μπορείς, στην αρχική τιμή. Από πόσο στο αφήνει 490€?

ΥΓ. Και εμένα μου άρεσαν οι λατινικές ενδείξεις, αλλά δεν τα βρίσκεις όλα....  ;)
δεν το γνώριζα, διαφέρει απο τα Hamilton που βεχω συνηθίσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blue Gato

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 22:17:52 μμ »
Ωραίο και επίσης κλασικό και αυτό και με μεγαλύτερη υδατοστεγανότητα, που θεωρητικά κάνει και για κολύμπι. Επίσης έχει μπρασελέ που μπορεί να μην αρέσει σε dress ρολόι, αλλά όταν αγοράζουμε το προτιμάμε από το λουράκι διότι αργότερα αν το θέλουμε, το πληρώνουμε πολύ ακριβότερα, ενώ λουράκια βρίσκεις όσα θελεις.
Το προηγούμενο είναι 40 χιλ., αυτό 44 χιλ. που είναι μεγάλη διαφορά. Αν λες ότι αυτό σου "κάθεται"  σωστά, τότε το πρώτο πρέπει να ήταν σχετικά μικρό. Τι περίμετρο καρπού έχεις?
Όσον αφορά στην τιμή, θα πρέπει να υπολογίσεις ένα 25-30% έκπτωση ή και παραπάνω αν μπορείς, στην αρχική τιμή. Από πόσο στο αφήνει 490€?

ΥΓ. Και εμένα μου άρεσαν οι λατινικές ενδείξεις, αλλά δεν τα βρίσκεις όλα....  ;)
Δε ξερω να σου πω περιμετρο καρπου, αλλα το φορεσα και, πιστευω, μου ηρθε κουτι. Δε ξερω, μου αρεσε παρα πολυ επανω στο χερι μου. Πιστευω οτι εχεις δικιο για τα 40 χιλ και οτι θα φαινοταν μικρο στο χερι μου, αλλα ξερεις τι γινεται; Στις φωτογραφιες των sites δε φαινεται το πραγματικο μεγεθος. Πχ, το πρωτο ρολοι που ηθελα, αρχικα φαινοταν μεγαλο. Οταν ομως ειδα πως "καθεται" το νεο, τοτε καταλαβα οτι θα ηταν μικρο.
Οσον αφορα στο μπρασελε, δε το συζητω οτι το προτιμω. Στη δουλεια μου φορω κουστουμι, αλλα εκτος δουλειας ντυνομαι αρκετα casual. Δε με απασχολει αυτο, πιστευω οτι ταιριαζει σε καθε περιπτωση.
Η αρχικη τιμη ειναι τα 635-640 ευρω, δε θυμαμαι ακριβως. Θεωρω, τελικα, οτι το 490 ειναι η καλυτερη τιμη που μπορω να πετυχω. Αλλα κοιταξε... Τωρα αν καπου θα μπορουσα να το παρω 480, ε, δε χαλασε ο κοσμος για 10 ευρω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 22:29:41 μμ »
Κοιτα... Οπως ειχα πει στο αρχικο ποστ, πηγαινα για ενα Omega. Ωστοσο, μερικες αναποδιες οικονομικες δε μου το επετρεψαν. Ειχα πει να επιμεινω στην επιλογη μου μεχρι να μπορεσω να συγκεντρωσω το ποσο. Αλλα μολις πριν τρεις μερες χαλασε το προηγουμενο ρολοι μου (ενα Swatch irony) και επρεπε να παρω ενα. Ρωτησα τυχαια σε ενα καταστημα στο κεντρο για Hamilton (επηρεασμενος και απο ενα φιλο που εχει, ηδη, ενα) και ετσι μπηκα στο τριπακι.
Αυτα στα λεω επειδη ουτε εγω περιμενα να βρω σε Hamilton κατι τετοιο, ενα κομματι, δηλαδη, εντελως κλασικο. Κι ομως το βρηκα και πιστευω, τηρουμενων των αναλογιων και ορμωμενος απο κεκτημενο ενθουσιασμο, οτι οι διαφορες που -οπωσδηποτε- εχει απο το Omega που ηθελα, δε θα μου φανουν. Σε ενα απειρο ματι, δηλαδη. Πιστευω οτι ειναι ενα πολυ καλο entry ρολοι στη συγκεκριμενη κατηγορια.
Ελπιζω, καλως εχοντων των πραγματων, να το εχω την ερχομενη εβδομαδα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 22:38:21 μμ »
Κοιτα... Οπως ειχα πει στο αρχικο ποστ, πηγαινα για ενα Omega. Ωστοσο, μερικες αναποδιες οικονομικες δε μου το επετρεψαν. Ειχα πει να επιμεινω στην επιλογη μου μεχρι να μπορεσω να συγκεντρωσω το ποσο. Αλλα μολις πριν τρεις μερες χαλασε το προηγουμενο ρολοι μου (ενα Swatch irony) και επρεπε να παρω ενα. Ρωτησα τυχαια σε ενα καταστημα στο κεντρο για Hamilton (επηρεασμενος και απο ενα φιλο που εχει, ηδη, ενα) και ετσι μπηκα στο τριπακι.
Αυτα στα λεω επειδη ουτε εγω περιμενα να βρω σε Hamilton κατι τετοιο, ενα κομματι, δηλαδη, εντελως κλασικο. Κι ομως το βρηκα και πιστευω, τηρουμενων των αναλογιων και ορμωμενος απο κεκτημενο ενθουσιασμο, οτι οι διαφορες που -οπωσδηποτε- εχει απο το Omega που ηθελα, δε θα μου φανουν. Σε ενα απειρο ματι, δηλαδη. Πιστευω οτι ειναι ενα πολυ καλο entry ρολοι στη συγκεκριμενη κατηγορια.
Ελπιζω, καλως εχοντων των πραγματων, να το εχω την ερχομενη εβδομαδα.

ωραια,περιμενουμε φωτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 22:44:24 μμ »
Ας το πάρω κι ευχαρίστως. :)

Μια άλλη ερώτηση. Τη διαφορα εχει η βιδωτη κορώνα απο την απλη; Το πρωί που το δοκίμασα και εστριψα λίγο την κορώνα, παρατήρησα οτι μπορούσα να την γυρίσω μονο προς τη μια κατεύθυνση. Ειναι κάτι που γενικά ισχύει αυτο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 22:48:04 μμ »
Ας το πάρω κι ευχαρίστως. :)

Μια άλλη ερώτηση. Τη διαφορα εχει η βιδωτη κορώνα απο την απλη; Το πρωί που το δοκίμασα και εστριψα λίγο την κορώνα, παρατήρησα οτι μπορούσα να την γυρίσω μονο προς τη μια κατεύθυνση. Ειναι κάτι που γενικά ισχύει αυτο;
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=5244.msg118483#msg118483
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 23:01:46 μμ »
Σε ευχαριστω! Πολυ χρήσιμα αυτα και, φυσικα, δε τα γνώριζα. Νομίζω όμως οτι το Hamilton που θέλω εγώ δεν εχει βιδωτη κορώνα. Απλή εχει. Απλα παρατήρησα οτι μπορω να τη στριψω μονο δεξιοστροφα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σεπτέμβριος 05, 2013, 23:05:20 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τωρα ίδια και αυτή τη φωτο. Νομίζω ειναι το ίδιο με αυτο που θέλω, απλα με λουρακι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σεπτέμβριος 06, 2013, 00:00:56 πμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τωρα ίδια και αυτή τη φωτο. Νομίζω ειναι το ίδιο με αυτο που θέλω, απλα με λουρακι.
ομορφο ειναι   :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 00:16:00 πμ »
Χαιρετώ!
Εδώ και δυο μερες ειμαι ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης ενός Hamilton. Ακόμα ψαχνομαι λιγάκι, αλλα σιγα σιγα θα τα βρω όλα πιστεύω. Μια ερώτηση εχω...
Παρατήρησα σημερα οτι η ημέρα άλλαξε πριν παει 12.00. Δε ξέρω ποτε εγινε η αλλαγή απο 11 του μήνα σε 12, αλλα σίγουρα νωρίτερα απο τις 12 τα μεσάνυχτα. Ανησυχησα λίγο. Ειναι "φυσιολογικό" αυτο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 00:18:07 πμ »
Χαιρετώ!
Εδώ και δυο μερες ειμαι ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης ενός Hamilton. Ακόμα ψαχνομαι λιγάκι, αλλα σιγα σιγα θα τα βρω όλα πιστεύω. Μια ερώτηση εχω...
Παρατήρησα σημερα οτι η ημέρα άλλαξε πριν παει 12.00. Δε ξέρω ποτε εγινε η αλλαγή απο 11 του μήνα σε 12, αλλα σίγουρα νωρίτερα απο τις 12 τα μεσάνυχτα. Ανησυχησα λίγο. Ειναι "φυσιολογικό" αυτο;
ναι,μπορει να συμβει.φωτο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 00:21:19 πμ »
Δεν εχω βγάλει ακόμα καποια, αλλα επιφυλλασσομαι για άμεσα. :)
Δηλαδη, να μην ανησυχώ, ε;;;; Γιατι έλεγα να το πάω αύριο στο κατάστημα να μου πούνε. Μήπως, τυχαία, υπάρχει κάποιο link που να εξηγεί το "φαινόμενο";

Α... Και ευχαριστω για την αμεσοτατη απάντηση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 00:23:03 πμ »
Δεν εχω βγάλει ακόμα καποια, αλλα επιφυλλασσομαι για άμεσα. :)
Δηλαδη, να μην ανησυχώ, ε;;;; Γιατι έλεγα να το πάω αύριο στο κατάστημα να μου πούνε. Μήπως, τυχαία, υπάρχει κάποιο link που να εξηγεί το "φαινόμενο";

Α... Και ευχαριστω για την αμεσοτατη απάντηση.
δεν εχω καποιο λινκ,αλλα ξερω οτι μπορει να τυχει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 00:23:50 πμ »
Οκ, ευχαριστω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 00:46:26 πμ »
Τυχαινει φιλε και σε μενα!

Το εκανε πιο πολυ η 2824, καποτε αλλαζε11.58 καποτε 12.02!

Κανενα προβλημα ομως μην σε χαλαει καθολου!

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions