Ωραίο και επίσης κλασικό και αυτό και με μεγαλύτερη υδατοστεγανότητα, που θεωρητικά κάνει και για κολύμπι. Επίσης έχει μπρασελέ που μπορεί να μην αρέσει σε dress ρολόι, αλλά όταν αγοράζουμε το προτιμάμε από το λουράκι διότι αργότερα αν το θέλουμε, το πληρώνουμε πολύ ακριβότερα, ενώ λουράκια βρίσκεις όσα θελεις.
Το προηγούμενο είναι 40 χιλ., αυτό 44 χιλ. που είναι μεγάλη διαφορά. Αν λες ότι αυτό σου "κάθεται" σωστά, τότε το πρώτο πρέπει να ήταν σχετικά μικρό. Τι περίμετρο καρπού έχεις?
Όσον αφορά στην τιμή, θα πρέπει να υπολογίσεις ένα 25-30% έκπτωση ή και παραπάνω αν μπορείς, στην αρχική τιμή. Από πόσο στο αφήνει 490€?
ΥΓ. Και εμένα μου άρεσαν οι λατινικές ενδείξεις, αλλά δεν τα βρίσκεις όλα.... 
Δε ξερω να σου πω περιμετρο καρπου, αλλα το φορεσα και, πιστευω, μου ηρθε κουτι. Δε ξερω, μου αρεσε παρα πολυ επανω στο χερι μου. Πιστευω οτι εχεις δικιο για τα 40 χιλ και οτι θα φαινοταν μικρο στο χερι μου, αλλα ξερεις τι γινεται; Στις φωτογραφιες των sites δε φαινεται το πραγματικο μεγεθος. Πχ, το πρωτο ρολοι που ηθελα, αρχικα φαινοταν μεγαλο. Οταν ομως ειδα πως "καθεται" το νεο, τοτε καταλαβα οτι θα ηταν μικρο.
Οσον αφορα στο μπρασελε, δε το συζητω οτι το προτιμω. Στη δουλεια μου φορω κουστουμι, αλλα εκτος δουλειας ντυνομαι αρκετα casual. Δε με απασχολει αυτο, πιστευω οτι ταιριαζει σε καθε περιπτωση.
Η αρχικη τιμη ειναι τα 635-640 ευρω, δε θυμαμαι ακριβως. Θεωρω, τελικα, οτι το 490 ειναι η καλυτερη τιμη που μπορω να πετυχω. Αλλα κοιταξε... Τωρα αν καπου θα μπορουσα να το παρω 480, ε, δε χαλασε ο κοσμος για 10 ευρω.