Αποστολέας Θέμα: Εμπειρία με επισκευή SKX009 από "The Watchmaker STORE" Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 5116 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DimGR

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Εμπειρία με επισκευή SKX009 από "The Watchmaker STORE" Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #45 στις: Αύγουστος 24, 2025, 01:31:25 πμ »
ακυρο το μηνυμα σου..
25-40 κανει ο μηχανισμος αυτος χονδρικη.. του κιλου σαβουρες ειναι .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 24, 2025, 01:34:41 πμ »
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα,την αξία του ρολογιού σήμερα,που θα βρεις μεταχειρισμένο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 24, 2025, 01:46:45 πμ »
Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε. Ελπίζω να μην είσαι του χώρου διότι ο λόγος σου είναι επιθετικός και προσβάλει πολλά και πολλούς. Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος από την αρχή του νήματος και ξεκαθάρισε πως το ρολόι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, επομένως αξία ανεκτίμητη.

Από κει και πέρα. Πρέπει πάντα να δεχόμαστε διαφορετική άποψη από τη δική μας, αυτό μας κάνει άξιους συζητητές. Η Seiko έχει την ίδια αξία με κάθε άλλη σοβαρή εταιρεία ρολογιών, το κάθε ρολόι επίσης, ακόμα και των 15 ευρώ. Τώρα αν πρέπει να ζητάει συγγνώμη ο κάθε άνθρωπος που δεν έχει την ίδια οικονομική δυνατότητα με κάποιον που έχει ρόλεξ σαν πουκάμισα, ε, αυτό είναι άλλη συζήτηση.

μιας και ειμαι στο χωρο θα σου πω οτι εισαι ο κλασσικος ψυχαναγκαστικος πελατης με ενα σεικο τον 100 ευρω που νομιζει εχει το πανακριβο ρολεξ. πολυ καλα εκανε και σου ειπε οτι δεν αξιζει να γινει σερβις σε αυτο αλλα αλλαγη μηχανισμου. Λεφτα σου γλυτωσε αλλα εσυ που να το καταλαβεις.  και σαν παραδειγμα μας λες τι ? οτι γιατι τα κανουν σερβις στο youtube? κανενας σοβαρος τενχικος δεν θα χαλασει ωρες να τα κανει αυτα σερβις, δεν θα μπουμε και μεσα στην τελικη. και μετα τον κατηγορεις οτι τι ? ενας Σερβος σου ειπε δεν εχει ποτε αυτο καθαριστει αρα τι σε κοροιδεψε ο ελληνας? και εσυ καθοτι εχεις το μυαλο υπαλληλου το εχαψες.  μας λες οτι παει -20 την ημερα και αρα δεν σου εκανε καλη δουλεια ? εδω εισαι για να γελασουμε .. σεικο του κιλου εχεις οχι ελβετικη χρονομετρια στον καρπο σου. και ηταν στην κατοχη του μαστορα για 6 μηνες κιολας ακουνητο ακουρδιστο και περιμενες τι ?
εισαι απο τους πελατες που δεν θελει κανεις να εχει. αυτο θα επρεπε να σε απασχολει και μονο
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,petros249,sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 24, 2025, 03:22:05 πμ »
Ακόμα και στις καλές εποχές για το μηχανικό ρολοι,μιλάμε για αρκετά χρόνια πριν,το θέμα του σερβις ήταν δύσκολο,δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ρολογια άλλαζαν σε σύντομο διάστημα ιδιοκτήτη,κανείς δε θα ήθελε να μπλέξει με το σέρβις,δεν ήταν μόνο το κόστος  αλλά να βρεις και καλό τεχνίτη,μιλάμε για τις καλές εποχές!Σήμερα ο κόσμος που ασχολείται με το μηχανικό ρολοι είναι πιο λίγος,βλέπεις και την κίνηση στα φόρουμ,λίγα πράγματα ,το να σου φέρει κάποιος το ρολοι του και να σε εμπιστευτεί στις μέρες μας,μόνο θετικό είναι για τον επαγγελματία, όμως αν πιάνεις τον άλλο από τα μούτρα,εσύ θα χάσεις, θα πάει αλλού,επιλογή σου είναι,εσυ τι θες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 24, 2025, 03:33:59 πμ »
Από σερβις ρολογιού μου,ο τεχνίτης έβγαλε φωτογραφίες από την όλη διαδικασία,είναι καλός στα vintage

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 24, 2025, 07:15:00 πμ »
Ακόμα και στις καλές εποχές για το μηχανικό ρολοι,μιλάμε για αρκετά χρόνια πριν,το θέμα του σερβις ήταν δύσκολο,δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ρολογια άλλαζαν σε σύντομο διάστημα ιδιοκτήτη,κανείς δε θα ήθελε να μπλέξει με το σέρβις,δεν ήταν μόνο το κόστος  αλλά να βρεις και καλό τεχνίτη,μιλάμε για τις καλές εποχές!Σήμερα ο κόσμος που ασχολείται με το μηχανικό ρολοι είναι πιο λίγος,βλέπεις και την κίνηση στα φόρουμ,λίγα πράγματα ,το να σου φέρει κάποιος το ρολοι του και να σε εμπιστευτεί στις μέρες μας,μόνο θετικό είναι για τον επαγγελματία, όμως αν πιάνεις τον άλλο από τα μούτρα,εσύ θα χάσεις, θα πάει αλλού,επιλογή σου είναι,εσυ τι θες?
Ψιλοδιαφωνω...!! Νομίζω είναι καλή εποχή για το μηχανικό ρολόι...! Δεν ξέρω τι λένε οι πωλήσεις αλλά παντού γύρω μου τώρα τελευταία βλέπω κόσμο που ασχολείται/του αρέσουν/θέλει άλλο ένα/φοράει ρολόγια...!!! Επίσης βλέπω πιο καλά οργανωμένους μάστορες απο ποτέ..!
 Κακή εποχή για τα φόρουμ ναι... Νομίζω φαίνονται απαρχαιωμένα στον κόσμο των social...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 24, 2025, 07:20:14 πμ »
Dimgr απο το τρόπο που γράφεις μάλλον είσαι troll "του χώρου"...!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αύγουστος 24, 2025, 07:28:11 πμ »
Dimgr απο το τρόπο που γράφεις μάλλον είσαι troll "του χώρου"...!!
Οι νέες γενιές, αγοράζουν μηχανικά ρολογια?Δεν νομίζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αύγουστος 24, 2025, 07:49:35 πμ »
Οι νέες γενιές, αγοράζουν μηχανικά ρολογια?Δεν νομίζω
Κοίτα τι πιστεύω εγώ...!  Δεν έχει να κάνει με την ηλικία η τις τάσεις αλλά με την προσωπικότητα του καθενός. Ο άνθρωπος που προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση, ντύσιμο κτλπ έχεις πολλές πιθανότητες να θελήσει κάποια στιγμή ένα "καλό" ρολόι στον καρπό του.. και ας βλέπει την ώρα απο το κινητό..! Στην αρχή δεν ξέρει και πολλά και το βλέπει καθαρά σαν αξεσουάρ. Η αγάπη για τα ρολόγια ίσως έρθει μετά...
 ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αύγουστος 24, 2025, 08:03:53 πμ »
Μην κοιτάς σε άλλες δεκαετίες που το ρολόι ήταν το μοναδικό αξεσουάρ/εργαλείο το οποίο έδινε μια πληροφορία. Πλέον ηλεκτρονικό τσιγάρο παίρνεις και έχει πάνω οθόνη...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αύγουστος 24, 2025, 09:57:55 πμ »
Μην κοιτάς σε άλλες δεκαετίες που το ρολόι ήταν το μοναδικό αξεσουάρ/εργαλείο το οποίο έδινε μια πληροφορία. Πλέον ηλεκτρονικό τσιγάρο παίρνεις και έχει πάνω οθόνη...
Ακριβώς,εχουν το κινητό που λέει την ωρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #56 στις: Αύγουστος 24, 2025, 10:51:23 πμ »
Ειπαμε απειρες φορές ότι το ρολόι δεν το φοράς για να βλέπεις την ώρα , ειναι ένα όμορφο αξεσουάρ που σε συνοδεύει παντού
Μια υπέροχη μικρομηχανή που λειτουργεί άκοπα συνεχώς με απόλυτη αρμονία και ακρίβεια
Και φυσικά φοράνε και οι νέοι ρολόγια , fashion πιο πολύ γιατί δεν μπορουν να αγοράσουν κάτι καλύτερο
Σιγα σιγα θα το αγορασουν
Και οι "μάστορες" δείχνουν να έχουν πολλή δουλειά αφού σε στελνουν 2-3 μήνες μετά
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 24, 2025, 13:04:42 μμ »
Εγώ πάντως το ρολόι το φοράω για να βλέπω την ώρα και δεν μπορώ χωρίς αυτό...!
 ;)
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,guzzi,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αύγουστος 24, 2025, 13:33:27 μμ »
μιας και ειμαι στο χωρο θα σου πω οτι εισαι ο κλασσικος ψυχαναγκαστικος πελατης με ενα σεικο τον 100 ευρω που νομιζει εχει το πανακριβο ρολεξ. πολυ καλα εκανε και σου ειπε οτι δεν αξιζει να γινει σερβις σε αυτο αλλα αλλαγη μηχανισμου. Λεφτα σου γλυτωσε αλλα εσυ που να το καταλαβεις.  και σαν παραδειγμα μας λες τι ? οτι γιατι τα κανουν σερβις στο youtube? κανενας σοβαρος τενχικος δεν θα χαλασει ωρες να τα κανει αυτα σερβις, δεν θα μπουμε και μεσα στην τελικη. και μετα τον κατηγορεις οτι τι ? ενας Σερβος σου ειπε δεν εχει ποτε αυτο καθαριστει αρα τι σε κοροιδεψε ο ελληνας? και εσυ καθοτι εχεις το μυαλο υπαλληλου το εχαψες.  μας λες οτι παει -20 την ημερα και αρα δεν σου εκανε καλη δουλεια ? εδω εισαι για να γελασουμε .. σεικο του κιλου εχεις οχι ελβετικη χρονομετρια στον καρπο σου. και ηταν στην κατοχη του μαστορα για 6 μηνες κιολας ακουνητο ακουρδιστο και περιμενες τι ?
εισαι απο τους πελατες που δεν θελει κανεις να εχει. αυτο θα επρεπε να σε απασχολει και μονο
Συμφωνώ μαζί σου σε όλα !!Συμφωνώ και με τον george!!!Το ρόλοι έχει σαφώς και μια συναισθηματική αξία !!! Μπορεί να συνδεθεί με έναν δικό σου άνθρωπο (πχ τον πατέρα ή τον παππού)ή με μια προσωπική επιτυχία !Μπορεί να είναι το ρόλοι του γάμου ,το ρόλοι της αποφοίτησης ,το πρώτο ακριβό ρόλοι μου με κόπο αγόρασες . Παρόλα αυτά το να σου λέει ο τεχνίτης ρε φίλε θα σου βάλω με καινούργια μηχανή γιατί τα εργατικά και ο χρόνος που θα ασχοληθώ είναι πιο κοστοβορα δεν το θεωρώ κακό . Ίσα ίσα ! Αναβάθμιση είναι. Είναι σαν να κάνεις μεταμόσχευση καρδιάς ή να αλλάζεις μηχανή στο παλιό σου αυτοκίνητο . Αυτό πλέον συμβαίνει στη σύγχρονη καθημερινότητα παντού !! Έχω ακούσει χωρίς να είναι σίγουρος ότι την co- axial δεν την κάνουν σέρβις αλλά την αλλάζουν ! Το σίγουρο είναι ότι η 7s26 δεν είναι και καμία σοβαρή μηχανή για να την κλαις !!Αθάνατη φυσικά αλλά φτηνή ! Γιατί να μην βάλεις μια καινούργια από να ψάχνεις σαν χαζός ένα ανταλλακτικό?? Και ναι !! Ο φίλος που άνοιξε το θέμα είναι όντως ψυχαναγκαστικος! Δεν του χάλασε το ρόλοι ο τεχνίτης!Απλά κάτι έγινε με την χρονόμετρια που όλοι ξέρουμε ότι τα seiko δεν φημίζονται για την χρονόμετρια τούς ! Ειδικά η 7s26 !Εμένα μου έχουν σακακατέψει ένα tag heuer 1000 ευρώ και δεν το έκανα θέμα ! Δεν βγήκα στα φόρουμ να το πω. Δεν ξαναπήγα και τέλος ! Όπως και έχει δεν μιλάμε ούτε για ζημιά σε ρολόι ούτε για δόλο ούτε για ασχετοσυνη !Κλασσική περίπτωση κακής συννενόησης και πελάτη γκρινιάρη .

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions