The caliber 7S26 is no longer in production and has been replaced by Seiko caliber 4R36 (or non-Seiko branded NH36A). Therefore, modern Seiko watches, such as the Seiko 5 Sports family and Next Gen Orange Monster, have since been upgraded to the 4R36
Αγαπητέ κύριε Administrator του greekwatchforum.gr μου κάνατε προσωπική ερώτηση: γιατί αλλαγή μηχανής και όχι σέρβις, σας απάντησα. Δεν σας κάλυψε η απάντηση μου? Επιπροσθέτως σας έκανα και εγώ μια προσωπική ερώτηση αλλά απάντηση δεν πήρα!
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, το μέλος που σύμφωνα με τα γραφόμενα του με θεωρεί απατεώνα ήρθε στο εργαστήριο μου με το ρολόι του γιατί είχε πρόβλημα, από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ότι θα γίνει αντικατάσταση μηχανής και το δέχτηκε! Στο ρολόι του μπήκε μια ολοκαίνουργια μηχανή ίδια με αυτή που φορούσε το ρολόι του όταν κατασκευάστηκε, άρα οποιαδήποτε συλλεκτική/συναισθηματική αξία μπορεί να έχει το ρολόι δεν πάει χαμένη!
Τώρα στο ερώτημα αν υπάρχει η συγκεκριμένη καλιμπρα καινούργια για αγορά, ΝΑΙ, για επαγγελματίες του κλάδου υπάρχει, παρακάτω και η αποδείξει:

Τώρα θέλω την προσωπική σου άποψη: Το συγκεκριμένο μέλος παρέλαβε το ρολόι του μετά από 6 μήνες σταματημένο και είχε μια απόκλιση 25 δευτερόλεπτα την ημέρα, σίγουρα όχι ότι ωραιότερο για το αγαπημένο σου ρολόι, άλλα και τίποτα παράξενο για ένα Seiko.
Δεν μου κάνει απλά ένα τηλέφωνο να ζητήσει εξηγήσεις, οκ δεν είχε χρόνο, και το πάει σε κάποιον άλλον συνάδερφο (δεν έχει σημασία που) και βγάζει το πόρισμα ότι η μηχανή δεν αλλάχτηκε, η μάλλον είναι βρόμικη και το μόνο αποδεικτικό στοιχείο είναι μια φωτογραφία με διαλυμένη τη μηχανή σε έναν πάγκο πολύ βρομερότερο!
Αντί και πάλι να πάρει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει κάποια εξηγήσει, μπαίνει σε διαδικασία να γράψει σε δυο Φόρουμ και στον Google ότι έπεσε θύμα απάτης. Ότι με πλήρωσε 120 ευρώ και δεν έκανα τίποτε στο ρολόι του, για αυτό είχε χρόνο? Για ένα τηλέφωνο όχι!
Εσύ προσωπικά σαν Administrator του Φόρουμ αντί να πάρεις τις πληροφορίες και να τις φιλτράρεις πρώτα, συνεχίζεις να κρατάς το θέμα σε εγρήγορση με μισόλογα, γιατί? για μερικά κλικ παραπάνω?
Έκανες μια έρευνα να δεις ποιος είμαι και τι κάνω? Και αν έκανες πιστεύεις ότι έχω ανάγκη να παίξω την επαγγελματική μου υπόσταση κορόνα-γράμματα για 120 ευρώ?
Θα σε παρακαλέσω λυπών επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό, αν έχεις απορίες να απευθύνεσαι με εμπεριστατωμένες ερωτήσεις ανάλογες των απαντήσεων μου και όχι με μισόλογα.
Ευχαριστώ!