Καλησπέρα, φίλε
@guzzi !

Ως ουδέτερη άποψη θα έλεγα πως τέλος καλό, όλα καλά. Προσωπική άποψη πάντα, διάβαζα το νήμα κι έβλεπα αξιόπιστη και αξιοπρεπή στάση, από όλες τις πλευρές, και μεγάλη συναισθηματική αξία ρολογιού από ένα παλιό μέλος του φόρουμ. Στη μία εικόνα εγώ βλέπω μία 7S26C άρα από 2010 έως 2021, δεν υπάρχει άλλο στοιχείο μηχανής, πρέπει να βλέπει χτυπημένο το 7S26C, και από την άλλη δεν θα είχε και νόημα να μπει κάτι άλλο πιστεύω. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε από την αρχή ή θα έπρεπε, αυτά πιστεύω ως αναγνώστης.
Τώρα, ως γενικότερο θέμα: Σέρβις ρολογιών, βασικό βασικότατο και θα έπρεπε να το ακολουθούμε σωστά και όχι να το αγνοούμε. Το τι θα κοστίζει είναι ένα ανοικτό θέμα και δεν πρέπει να γκρινιάζουμε διότι ως καταναλωτές και ως αθώοι πελάτες δεν γνωρίζουμε ούτε το αλφάβητο και πάμε κατευθείαν στα δικαιώματα που φτιάχνουμε, πολλές φορές, μέσα στη φαντασία μας. Η κάθε χρέωση είναι ανοικτό θέμα, αυτό πιστεύω, η κάθε μαμά εταιρεία πχ μπορεί να χρεώνει τα ...πάντα, ή μία τυχαία επισκευή να χρεώνει ...25 ευρώ ή ...250 ευρώ ή , ίσως, δεν ξέρω, αν είσαι rolex σε εξυπηρετεί άριστα και ακολουθώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα ένας 25χρονος. Από την αρχή τι κάνω εγώ;
Πριν μπει το καλοκαιρι εκανα σερβις σε δυο citizen ny ο40 -17 miyota 8200 και promaster marine miyota 8200....42αρι το ενα βιδωτη κορονα 46αρι το αλλο κουμπωτη κορωνα ....λυσιμο καθαρισμα λαδωμα ρυθμισμα καινουργιες φλατζες 75 ευρω εκαστο....ο δικοσμου ρολογας δεν πεταξε τις παλιες μηχανες αλλα μου εκανε σερβις ισως γιατι χεωνει 75 ευρω και οχι 120 ευρω.Σε οτι αφορα τα seiko δυο ρολογαδες που εχω πριν μερικα χρονια και το εχω ξαναγραψει σε αυτο το forum μου εφηστησαν την προσοχη σε οτι αφορα την αγορα seiko λογω καπιοιων προβληματων που εβλεπαν οπως στη χρονομετρια που ειχαν θεμα....μου ειχαν πει και οι δυο οτι σε ολοκαινουργια seiko εβλεπαν εως και -25 sec την ημερα και μαλιστα μετα απο ανοιγμα και ρυθμισμα σε ολοκαινουργια ρολογια το προβλημα συνεχιζοταν.Οποτε για μενα οτι εχανε -25sec δεν αποτελει καμια ενδειζη στο αν αλαχτηκε η μηχανη η οχι.