Απλά γιατί στο σέρβις το κόστος είναι μεγαλύτερο, η διαδικασία είναι χρονοβόρα και κοστίζει απλά περισσότερο!
Για εμένα προσωπικά είτε κάνω σέρβις σε μια Cal. 3135, σε μια ETA 2824 είτε σε μια Seiko ο τρόπος που θα γίνει θα είναι ακριβώς ο ίδιος, δηλαδή αποσυναρμολόγηση μηχανής, καθαρισμός, αλλαγή ελατηρίου, επανασυναρμολόγηση, λάδωμα, δοκιμές χρονομέτρησης και στεγανότητας ρολογιού.
Άρα αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να γίνει με 120€, όχι τουλάχιστον στην Ελλάδα και σίγουρα όχι οπουδήποτε στον κόσμο σε πραγματικό εργαστήριο με ΑΦΜ και έκδοση αποδείξεων!
Να ρωτήσω τώρα και εγώ κάτι με την σειρά μου, μιας που από όσο βλέπω είσαι ο οικοδεσπότης του φόρουμ και καθόλου άσχετος: Έρχεται ένα μέλος του φόρουμ (παλιό, νέο για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο) και υπαινίσσεται ότι έπεσε θύμα απάτης (γιατί καθαρά αυτό λέει) Στα γραφόμενα του λέει ότι πλήρωσε για αλλαγή μηχανής η οποία ουδέποτε έγινε! Έχει αναρτήσει το συγκεκριμένο κείμενο στο Google maps στο Greekwatchforum και στο MyWatch με σκοπό προφανέστατα να με βλάψει επαγγελματικά! Τα μόνα πειστήρια που παραθέτει είναι μια φωτογραφία από έναν πάγκο εργασίας (ρολογα, μηχανικού αυτοκινήτων δεν ξέρω) που φαίνεται διαλυμένη η μηχανή, και την προφορική πιθανόν γνωμάτευση ενός ρολογα που έκανε γενικό σέρβις στο ρολόι με 30€. Φαντάζομαι η μάλλον είμαι σίγουρος ότι ούτε απόδειξη έχει για το σέρβις των 30€ ούτε και γραπτός κάτι!
Παράλληλα το συγκεκριμένο μέλος, πριν 11 χρόνια έπεσε πάλι θύμα απάτης και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να βλάψει τότε επαγγελματικά την Vassos Eliades Ltd στη Κύπρο.
Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι αλλού;