Καλησπέρα σε όλους!
Update για το ρολόι. Έγινε αγορά!!
Μεγάλη αμφιταλάντευση τις τελευταίες μέρες. Διλλήματα, Tag Heuer ή Omega, ή μήπως παλιό Submariner, αβεβαιότητα, ποιος είμαι, τι κάνω σε αυτό τον κόσμο κλπ.

Το Σάββατο μπαίνω σε μια μεγάλη μπουτίκ να ρωτήσω αν είχαν το Tag Heuer να το δοκιμάσω. Δεν το είχαν (δεν το βρήκα τελικά πουθενά αυτό το μοντέλο να το δω in vivo) αλλά έπιασα κουβέντα με τον πωλητή. Του είπα για τα διλλήματά μου και με ρώτησε "αυτό το δοκίμασες?" και έβγαλε από την προθήκη ένα ρολόι.
Αυτό ήταν! Τελικά αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα σε δύο και περισσότερα πράγματα, μάλλον δεν σου κάνει κανένα από τα αυτά! Φυσικά και το ήξερα το μοντέλο που μου έδειξε. Αλλά για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, το είχα απορρίψει πριν καν το σκεφτώ. Τα σνόμπαρα λίγο τα συγκεκριμένα χωρίς συγκεκριμένη αιτία και λογική...
Και έπαθα πλάκα! Ξαφνικά όλα ξεδιαλυναν και είπα "μα αυτό είναι που ψάχνω!!" Σπορ, με υπέροχη στεφάνη, diver στην ψυχή (που κατά βάθος αυτό ήθελα), σωστό μέγεθος, με vintage αναφορές αλλά χωρίς να είναι εντελώς αναχρονιστικό, ματ χρυσός (ω ναι, πίστευα ότι σιχαινόμουν τον ματ χρυσό γιατί του αφαιρεί γυαλάδα αλλά συνειδητοποίησα ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό είναι που λατρεύω καθότι κάνει το ρολόι τόσο μα τόσο πολυλειτουργικό και ευκολοφόρετο για κάθε μέρα).
Τις επόμενες μέρες έπαθα ψύχωση, είδα ο'τι βίντεο υπήρχε στο internet. Και σήμερα έγινε η παραγγελία από Chrono24. 4,700 Ευρώ καινούργιο, πάνω από 1,500 Ευρώ κάτω από την τιμή καταλόγου...
Για ποιο ρολόι μιλάμε τόση ώρα? Α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω!