Αποστολέας Θέμα: WCC (Watch Collectors Club)  (Αναγνώστηκε 11012 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Zarko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
WCC (Watch Collectors Club)
« στις: Ιούνιος 10, 2025, 10:37:17 πμ »
Η WCC είναι μία γερμανική microbrand, αν και περισσότερο θα της ταίριαζε ο τίτλος nanobrand, μια και φαίνεται ότι έχει κατασκευάσει δύο μόλις αντρικά μοντέλα στην κατηγορία των σπορ-καταδυτικών. Την ανακάλυψα εντελώς τυχαία στη πλατφόρμα δημοπρασιών Catawiki πριν 7-8 μήνες, αλλά φαίνεται να κατασκεύασε τα περισσότερα ρολόγια της το 2020 και το 2021. Και αυτό που συμβαίνει με την WCC είναι πολύ παράξενο, μια και δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά, λες και πρόκειται για μία εταιρεία-φάντασμα!

Για αρκετούς μήνες έβλεπα στην Catawiki μερικά ρολόγια της τα οποία δεν είχαν καμία σήμανση πουθενά, ούτε στην πλάκα αλλά ούτε και στο πίσω καπάκι! Μόνο στην περιγραφή του ρολογιού μπορούσες να διαβάσεις ότι ήταν γερμανικής κατασκευής, χωρίς καν να αναφέρεται το όνομα της εταιρείας! Δεν υπάρχει site της εταιρείας που να λειτουργεί σήμερα, και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα ούτε ένα κατάστημα στον κόσμο που να πουλάει τα ρολόγια της! Τα μοναδικά WCC που υπάρχουν διαθέσιμα στον πλανήτη, είναι αυτά που ανεβαίνουν στην Catawiki, δύο υπάρχουν προς πώληση στο Chrono 24, και 1-2 υπήρχαν και στο ebay πριν ένα μήνα που κοίταξα.

Φαίνεται να έχουν κατασκευαστεί δύο μοντέλα όλα κι όλα, το πρώτο χωρίς καμία σήμανση πουθενά και το οποίο είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα, και αργότερα κυκλοφόρησε το δεύτερο μοντέλο το οποίο έχει κανονικά την σήμανση και τα λογότυπα της WCC, το οποίο είναι αδιάβροχο στα 300 μέτρα. Και στα δύο μοντέλα η κάσα είναι στα 42 χιλιοστά, και οι δύο κάσες μοιάζουν πολύ, με μικρές διαφορές στα γυαλίσματα, στους φύλακες της κορώνας κτλ. Στη φωτογραφία βλέπετε τις διαφορές ανάμεσα στις κάσες και στα μπρασελέ των δύο εκδόσεων.

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα μιξάρισμα από τα εννέα WCC που ήταν προς πώληση στη Catawiki πριν ένα μήνα περίπου. Τα δύο τελευταία ρολόγια κάτω δεξιά είναι το πρώτο μοντέλο χωρίς καμία σήμανση, ενώ τα εφτά πρώτα είναι το δεύτερο μοντέλο τα οποία έχουν το λογότυπο WCC. Στο δεύτερο μοντέλο υπάρχουν πλέον και πολλά ρολόγια με λουράκια σε διάφορα χρώματα.

Αρχικά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία, το πρώτο μοντέλο χωρίς το λογότυπο δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά όταν εμφανίστηκε το δεύτερο μοντέλο με την σήμανση άρχισα να τα γλυκοκοιτάζω μια και μου άρεσαν πολύ περισσότερο, χωρίς όμως κάποιο να μου κάνει το κλικ για να μπω στη διαδικασία να το διεκδικήσω. Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, όταν εμφανίστηκε ένα μοντέλο που μου γυάλισε στο μάτι. Όλα τα μοντέλα της WCC αναφέρονται με διψήφιους κωδικούς, π.χ. 23, 26, 29 κτλ. Το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρεται με τον κωδικό 31, και είναι το μοναδικό που έχω δει ποτέ με διαφορετικό χρώμα ανάμεσα στον δείκτη της ώρας και αυτόν των λεπτών. Και επειδή τα WCC χτυπιούνται σε πολύ χαμηλές τιμές στη Catawiki, από τα 70 μέχρι και τα 150 ευρώ το πολύ, αποφάσισα να το χτυπήσω.

Το ρολόι το κέρδισα στα 110 ευρώ, και μαζί με τα μεταφορικά και τις προμήθειες έφτασε τα 140 ευρώ. Ήρθε σε μία πολύ περίεργη συσκευασία από χοντρό διαφανές πλαστικό, και με προστατευτικά αυτοκόλλητα τοποθετημένα παντού, χωρίς δηλαδή κουτί και χαρτιά, manual κτλ. Δεν υπήρχε το παραμικρό σημάδι πουθενά, οπότε σίγουρα μιλάμε για ένα καινούριο και αφόρετο ρολόι, όπως και όλα τα WCC που ανεβαίνουν στην Catawiki. Εγγύηση ουσιαστικά δεν υπάρχει, μια και η εταιρεία πιθανόν να μην υφίσταται καν σήμερα και να μην λειτουργεί. Ενδεικτικά, το site που αναφέρεται σε κάποια κουτιά από άλλα WCC, το www.schoeneuhren.de φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας εδώ και πάνω από ένα μήνα που το παρακολουθώ.

Τα χαρακτηριστικά του από την WCC είναι:
Διάμετρος κάσας: 42 χιλιοστά (χωρίς την κορώνα)
Lug to lug: 50 χιλιοστά
Πάχος: 15,3 χιλιοστά
Πλάτος μπρασελέ: 22 χιλιοστά
Κρύσταλλο: Ζαφείρι
Στεφάνη: Κεραμική, μονής κατεύθυνσης
Στεγανότητα: 300 μέτρα
Βάρος: 230 γραμμάρια (με όλα τα links)

Κάσα
Πολύ καλή, με καλά γυαλίσματα, σαφώς ανώτερη από το Sector 230 No Limits που αγόρασα πριν εννέα μήνες.

Κρύσταλλο
Ο ανιχνευτής διαμαντιών ρυθμισμένος να ανάβει μόνο το πρώτο πράσινο λαμπάκι, δηλαδή ουσιαστικά στη μέγιστη δυνατή ευαισθησία, βλέπει υψηλή θερμική αγωγιμότητα στο κρύσταλλο του WCC, και ανάβει κάποιες φορές και το πρώτο λαμπάκι που ανήκει στην περιοχή των διαμαντιών με το χαρακτηριστικό μπιπ. Επομένως, το κρύσταλλο του WCC είναι όντως ζαφείρι. Αντίθετα, στο κρύσταλλο του Sector 230 No Limits που διαφημίζεται σαν κρύσταλλο με επίστρωση ζαφείρι (Sapphire coated crystal), ο ανιχνευτής διαμαντιών μένει εντελώς απαθής, ανάβοντας μόλις το δεύτερο πράσινο λαμπάκι. Επομένως, άνθρακες ο θησαυρός στο κρύσταλλο του Sector, είναι απλό hardlex ή ορυκτό κρύσταλλο.

Μπρασελέ
Το WCC έρχεται με ένα τεράστιο σε διάμετρο μπρασελέ που απευθύνεται σε τεράστιους καρπούς. Έχω καρπό στα 18 εκατοστά, και χρειάστηκε να αφαιρεθούν πέντε από τα έξι links που μπορούν να αφαιρεθούν, και να στενέψει ακόμα περισσότερο με μία από τις δύο τρύπες ρύθμισης στο μπρασελέ, και πάλι το ρολόι είναι ελαφρά χαλαρό στο χέρι μου, όπως μου αρέσει. Το κάθε link έχει μήκος ένα εκατοστό, οπότε σε καρπό κάτω από τα 17 εκατοστά, ακόμα και τα έξι links να αφαιρεθούν, το ρολόι θα είναι πολύ χαλαρό, και θα χρειάζεται επιπλέον στένεμα. Το βάρος του ρολογιού όταν αφαιρέθηκαν τα πέντε links κατέληξε στα 200 γραμμάρια, το βαρύτερο ρολόι που έχω φορέσει ποτέ, το νιώθω σχεδόν συνέχεια στο χέρι, αλλά θα το ήθελα ακόμα βαρύτερο.

Ακρίβεια χρονομετρίας
Όλα τα WCC φοράνε τον Seiko NH35, οπότε δεν περίμενα φυσικά κάτι ιδιαίτερο στις μετρήσεις, περίμενα κάτι ανάμεσα στο +/- 5 έως 10 δεύτερα την ημέρα, στην καλύτερη περίπτωση. Οπότε η έκπληξη ήταν μεγάλη στην πρώτη μέτρηση στην κλασική θέση (dial up). Τι έγινε ρε παιδιά;!

Φυσικά στις άλλες θέσεις το WCC περνούσε ελαφρά στην αρνητική κλίμακα, όπως μπορείτε να δείτε, εκτός από τη θέση dial down που κέρδιζε ελαφρά στο +6. Και πάλι όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, τις έξι πρώτες μέρες λειτουργίας το ρολόι κινείται ανάμεσα στο -3,5 και στο -4 δευτερόλεπτα την ημέρα. Πολύ πιθανόν τα WCC να έρχονται ρυθμισμένα από την γερμανική εταιρεία.

Φωτεινότητα στο σκοτάδι
Στα χαρακτηριστικά του ρολογιού δεν αναφέρεται αν έχει Luminova ή Super-Luminova, αλλά φώτισα το ρολόι με έναν δυνατό φακό για 15 δευτερόλεπτα και το έβαλα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Μετά από 40 λεπτά μπορούσα να διακρίνω με άνεση τα πάντα, το ρολόι φώτιζε ακόμα αρκετά, απείχε δηλαδή πολύ από το να σβήσει εντελώς.

Συμπερασματικά
Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το WCC, τείνει να γίνει το αγαπημένο μου ρολόι της συλλογής. Σε σύγκριση με το Sector 230 No Limits υπερτερεί παντού, στην κάσα, στο μπρασελέ μακράν, είναι σαν να συγκρίνεις σκ@τά με πάστες. Το μπρασελέ του WCC είναι πολύ βαρύτερο, με πολύ πιο άνετο φόρεμα στο χέρι, με καλύτερο φινίρισμα και μακράν πιο συμπαγές, με πολύ μικρότερο τζόγο ανάμεσα στους συνδέσμους. Στο κρύσταλλο δεν τίθεται καν θέμα, το WCC έχει κρύσταλλο ζαφείρι, ενώ το Sector 230 δεν έχει, παρόλη την παραπλανητική διαφήμιση σαν Sapphire coated crystal.

friendly
3
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
dsmlogger,jimakoZzz,Wolf-,
No reactions
Members reacted like:
Dante80,jimakoZzz,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
Απ: WCC (Watch Collectors Club)
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 10, 2025, 10:57:22 πμ »
Να το χαρείς, φαίνεται εξαιρετικό για τα λεφτά του. Αν και παχύ ρολόι, το midcase του κρύβει καλά τις διαστάσεις και το κάνει να φοριέται καλά στον καρπό.
Μπράβο επίσης για την παρουσίαση και τις πληροφορίες!

υγ: Μια ερώτηση, γιατί θα το ήθελες ακόμα βαρύτερο; Ξέρω αρκετό κόσμο που έστειλε ρολόγια στον κουβά επειδή έφταναν τα 200γρ φορεμένα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Zarko,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Zarko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 10, 2025, 12:52:49 μμ »
Να το χαρείς, φαίνεται εξαιρετικό για τα λεφτά του. Αν και παχύ ρολόι, το midcase του κρύβει καλά τις διαστάσεις και το κάνει να φοριέται καλά στον καρπό.
Μπράβο επίσης για την παρουσίαση και τις πληροφορίες!

υγ: Μια ερώτηση, γιατί θα το ήθελες ακόμα βαρύτερο; Ξέρω αρκετό κόσμο που έστειλε ρολόγια στον κουβά επειδή έφταναν τα 200γρ φορεμένα.

Σε ευχαριστώ.  :)

Λατρεύω τα πολύ βαριά ρολόγια, που σου δίνουν συνεχώς την αίσθηση του βάρους τους στο χέρι. Π.χ. θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο το WCC αν ζύγιζε 230 γραμμάρια μετά την αφαίρεση των links.

Για να φανταστείς, ο επόμενος "στόχος" μου είναι το Ocean King της Ublast που ζυγίζει 300 γραμμάρια με όλα τα links στο μπρασελέ...  :D
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 10, 2025, 13:13:45 μμ »
Με το καλό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 10, 2025, 19:31:20 μμ »
Καλοφόρετο το ρολόι φίλε! Εμένα αυτό με το διαφορετικό χρώμα των δύο δεικτών μου χτυπάει πολύ περίεργα αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια ιδιαιτερότητα. Μ' άρεσε πάντως η λεπτομερέστατη αφήγηση.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Zarko,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 10, 2025, 23:14:52 μμ »
Από την ανάλυσή σου, φαίνεται πως πήρες κάτι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Μπράβο.

Για την παρουσίαση δε, με όλες τις λεπτομέρειες και την τεχνική προσέγγιση / επιβεβαιώσεις,

Να περιμένουμε και ανάλυση του υλικού της κάσας ?  ;)

Καλοφόρετο με υγεία !  :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Zarko,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Zarko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 11, 2025, 06:54:40 πμ »
Καλοφόρετο το ρολόι φίλε! Εμένα αυτό με το διαφορετικό χρώμα των δύο δεικτών μου χτυπάει πολύ περίεργα αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια ιδιαιτερότητα. Μ' άρεσε πάντως η λεπτομερέστατη αφήγηση.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα. Ενώ μου άρεσε το ρολόι, με ξενέρωνε πολύ το διαφορετικό χρώμα ανάμεσα στους δείκτες. Επί 2-3 μέρες αμφιταλαντευόμουν, το χτυπάω, δεν το χτυπάω. Τελικά αποφάσισα να το χτυπήσω, και τώρα που το φοράω μία βδομάδα συνέχεια, το έχω λατρέψει. Παιχνίδια του εγκεφάλου μας.  ;)

Αυτό που πιστεύω ότι με έκανε να το χτυπήσω, είναι η σπανιότητά του. Έχω δει περίπου 70-80 ρολόγια της WCC να πουλιούνται στη Catawiki, αλλά είναι το μοναδικό που είδα με αυτή την ιδιαιτερότητα του διαφορετικού χρώματος στους δείκτες...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
baller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Zarko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 11, 2025, 07:45:16 πμ »
Από την ανάλυσή σου, φαίνεται πως πήρες κάτι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Μπράβο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Για την παρουσίαση δε, με όλες τις λεπτομέρειες και την τεχνική προσέγγιση / επιβεβαιώσεις,

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Να περιμένουμε και ανάλυση του υλικού της κάσας ?  ;)

Καλοφόρετο με υγεία !  :)

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο.  :)

Για το θέμα της τιμής: Το ότι πουλιούνται τα WCC στη Catawiki στο εύρος των 70-150 ευρώ, δεν σημαίνει αυτόματα ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία τιμών.

Δύο ενδείξεις ότι τα WCC είχαν πολύ υψηλότερες τιμές λιανικής: Πρώτον, στις δημοπρασίες της Catawiki πολλές φορές ο πωλητής σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις "Αγορά τώρα" με υψηλότερη τιμή, αποφεύγοντας τη δημοπρασία. Στη δημοπρασία του δικού μου ρολογιού, ο πωλητής είχε βάλει το "Αγορά τώρα" στα 860 ευρώ!  ???

Δεύτερον, αν δεις τα δύο WCC που πουλιούνται σήμερα στο Chrono 24, ένας Γάλλος πουλάει ένα δεύτερο μοντέλο με λουράκι στα 150 ευρώ, αλλά ένας Γερμανός πουλάει ένα ίδιο με το δικό μου με μπλε dial στα 480 ευρώ!  ::) Και μάλιστα, ενώ λέει ότι το ρολόι είναι καινούριο και αφόρετο, τα προστατευτικά αυτοκόλλητα έχουν αφαιρεθεί. Και στην πιάτσα όλοι ξέρουμε ότι ρολόι που έχουν βγει τα αυτοκόλλητα θεωρείται πλέον ως μεταχειρισμένο.

Από τη στιγμή που το site της εταιρείας έχει κατέβει, δεν μπορούμε να δούμε σε τι τιμές λιανικής πουλιόντουσαν τα WCC. Αν λειτουργήσει ξανά κάποια στιγμή το site όπως ισχυρίζονται, τότε μόνο θα μάθουμε. Εγώ πάντως θεωρώ ως πιθανότερο σενάριο ότι η εταιρεία έχει κλείσει.

Για το υλικό της κάσας, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Μπορεί το υλικό να είναι κάτι διαφορετικό από ατσάλι 316L; Από τα λίγα που γνωρίζω, μόνο η Rolex και η Wise χρησιμοποιούν ατσάλι 904L, μπορεί να υπάρχουν και άλλες εταιρείες, αλλά δεν το γνωρίζω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 11, 2025, 18:05:16 μμ »
Από τα λίγα που γνωρίζω, μόνο η Rolex και η Wise χρησιμοποιούν ατσάλι 904L, μπορεί να υπάρχουν και άλλες εταιρείες, αλλά δεν το γνωρίζω...

Atelier Wen, Ball, Girard-Perregaux, Omega, Seiko μερικές από αυτές.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Zarko,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Zarko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 11, 2025, 19:54:22 μμ »
Atelier Wen, Ball, Girard-Perregaux, Omega, Seiko μερικές από αυτές. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ακόμα και η Seiko έχει παρουσιάσει μοντέλα με 904L; Έχω χάσει πολλά επεισόδια!...  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 11, 2025, 20:13:58 μμ »
Ωραία παρουσίαση..!
Στα λεφτά που το πήρες ήταν ληστεία από ότι φαίνεται.
Μου αρέσει πολύ το λευκό dial..  δοκίμασε και κανένα καουτσούκ λουράκι..!
 ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Zarko,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 11, 2025, 20:22:15 μμ »

Ακόμα και η Seiko έχει παρουσιάσει μοντέλα με 904L; Έχω χάσει πολλά επεισόδια!...  ::)
Δεν νομίζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 11, 2025, 22:05:07 μμ »

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο.  :)

Για το θέμα της τιμής: Το ότι πουλιούνται τα WCC στη Catawiki στο εύρος των 70-150 ευρώ, δεν σημαίνει αυτόματα ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία τιμών.

..................................

Για το υλικό της κάσας, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Μπορεί το υλικό να είναι κάτι διαφορετικό από ατσάλι 316L; Από τα λίγα που γνωρίζω, μόνο η Rolex και η Wise χρησιμοποιούν ατσάλι 904L, μπορεί να υπάρχουν και άλλες εταιρείες, αλλά δεν το γνωρίζω...

Δεν υπονόησα ΠΟΤΕ ότι είναι "φτηνιάρικο". Αντίθετα, επειδή το πήρες σε εξαιρετική τιμή ( .....άριστη αν ακολουθήσουμε τους βαθμούς καλός, -ή, -ό, συγκριτικός : καλύτερος, υπερθετικός :  άριστος  ;) ) βάσει των χαρακτηριστικών του.

Το "Υλικο κάσας", ήταν πείραγμα, μετά από όλες τις αναλύσεις και περιγραφές, ότι θα έκανες και ..........χημική ανάλυση του υλικού.  ;)

Αν δεν κατάλαβες το χιούμορ μου, απολογούμαι. Το χιούμορ μου δεν είναι πάντα ........κατανοητό !
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Zarko,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Zarko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 12, 2025, 09:11:16 πμ »
Το "Υλικο κάσας", ήταν πείραγμα, μετά από όλες τις αναλύσεις και περιγραφές, ότι θα έκανες και ..........χημική ανάλυση του υλικού.  ;)

Αν δεν κατάλαβες το χιούμορ μου, απολογούμαι. Το χιούμορ μου δεν είναι πάντα ........κατανοητό ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Χαχά, όντως δεν το κατάλαβα, νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά. Και μάλιστα, το πήγα στο άλλο άκρο, και σκέφτηκα ότι μπορεί να ήξερες κάτι που εγώ δεν ήξερα, π.χ. ότι θα μπορούσε το WCC να έχει κάσα από ατσάλι 904L;!  ???

Οπότε πήγα και το σιγούρεψα, το υλικό της κάσας είναι το 316L, όπως αναφέρεται στην περιγραφή στην Catawiki. Και με την ευκαιρία να συμπληρώσω ένα τεχνικό χαρακτηριστικό, στην περιγραφή αναφέρεται σαν υλικό φωτισμού το BGW9...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Zarko

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 12, 2025, 09:37:28 πμ »
Ωραία παρουσίαση..!
Στα λεφτά που το πήρες ήταν ληστεία από ότι φαίνεται.
Μου αρέσει πολύ το λευκό dial..  δοκίμασε και κανένα καουτσούκ λουράκι..!
 ;)

Σε ευχαριστώ!  :)

Για το θέμα της τιμής τείνω να συμφωνήσω, φαίνεται ότι τα WCC πρακτικά "χαρίζονται" στην Catawiki, μια και όπως είναι λογικό, δεν τα ξέρει κανείς, και δεν τα εμπιστεύεται κανένας. Αυτό είναι το πρώτο WCC που βλέπω στην Catawiki που πιθανόν να πιάσει τα 200 ευρώ στη δημοπρασία, μια και λήγει σε 10 ώρες. Και σε αυτό εμφανίζει στη δεξιά μεριά το "Αγορά τώρα" στα 859 ευρώ, όπως εμφάνιζε και στο δικό μου...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions