Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!

Μόλις παρέλαβα από Gofas (Σταδίου) το Mido που είχα δώσει για επισκευή (εντός εγγύησης), έτσι έκλεισε και η δεύτερη περίπτωση σέρβις. Τώρα πλέον όλα είναι ξεκάθαρα, και στις 2 περιπτώσεις που αντιμετώπισα. Εδώ, όντως, η χρονική διάρκεια ήταν 2 εβδομάδες και είμαι πολύ χαρούμενος για την τήρησή της. Μάλιστα, ήρθε σε μία μικρή και όμορφη θήκη μεταφοράς με τα ανάλογα προστατευτικά ρολογιού (και με μια σύντομη ματιά με λούπα η κατάστασή του είναι όπως το παρέδωσα, χωρίς ίχνος από φθορές). Δεν μπόρεσα να μάθω λεπτομέρειες επισκευής, (κάτι κατάλαβα για αντικατάσταση ανταλλακτικού, δεν έμαθα κάτι παραπάνω).

Για να κλείσω το όλο θέμα θα έλεγα:
1. Επίσημο σέρβις, 2. Ανεξάρτητος τεχνίτης, 3. Ενδιάμεσοι (πχ κατάστημα αγοράς).
Και τα 3 είναι απαραίτητα και ανάλογα την κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά. Στη δική μου υπόθεση για παράδειγμα, στην 1η περίπτωση έπρεπε να πάει άμεσα στο επίσημο σέρβις, δεν έγινε και καθυστέρησε υπερβολικά. Στη 2η περίπτωση, έπρεπε να μπει ο ενδιάμεσος διότι η άμεση επαφή με το επίσημο σέρβις θα ήταν (το πιθανότερο) μία άσκοπη ταλαιπωρία (πχ όταν δεν απαντούν σχεδόν ποτέ στα τηλέφωνα ε, ξέρεις πως δεν θα έχεις ιδανική συνέχεια).
Τέλος θα πω πως, προσωπικά πάντα, χρησιμοποιώ και τις 3 περιπτώσεις. Το μόνο που αποφεύγω (για να μην πω κάτι άσχημο) είναι τον κάθε διαδικτυακό εμποράκο, όπου συχνά σέρνουν διαφημιστικά λογότυπα και κρυμμένοι πίσω από την έννοια χόμπι δηλώνουν περιστασιακές συναλλαγές, για να πουλήσουν κι εγώ δεν ξέρω τι. Μακριά κι αγαπημένοι από εμένα.