αυτά είναι πολύ όμορφα ρολόγια! και βλέπω δεν είναι διστημικά λεφτά στο 2ο χέρι. Φιλοσοφική ερωτηση, αν τα πάρω αυτά τώρα, και ζήσω μέχρι τα 80.. 40 χρόνια τι θα κάνω?? Θα πρέπει να βρω άλλο χόμπυ!
το Breguet σε 15 χρόνια θα είναι λογικά υπερσυλλετικό, μιαs και η εταιρία βγaζει 3-4 φορές λιγότερα ρολόγια από τους Patek και δεν αγοράζεται από τους lower middle class για να πωλείται κάθε όποτε έρχεται οικονομική κρίση, εν εντιθέσει με τα Patek & Rolex etc.
Γι αυτό ξεκίνησα με το ότι ψιλοβαρεθηκα με τα ρολογια (γι αυτό ποσταρω και αραιά τελευταία) και βλέπω στο άμεσο μέλλον το exit watch μου..
Πέρασαν από τα χέρια μου 20 ρολεξ, ap, omega, chopard luc, Panerai, hublot κτλ...been there, done that..
Τι Εχει να μου προσφέρει πια ένα gmt ή ένα iwc?
Τίποτα απολύτως...
Είμαι σε φάση που καταλαβαίνω τον φίλο μου τον @maestro που δε βγάζει από το χέρι του τα aventi...
Τα μόνα που μου κάνουν αίσθηση πια είναι τα patek και κάτι "τρελιαρικο" μοντέλα όπως Franck Muller skeleton, mb&f και magic hublot κτλ...
Το Breguet σε 15 χρόνια θα είναι στα αζήτητα, όπως είναι σήμερα τα μοντέλα τους του 2010...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk