0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς cellini μερια εχεις κοιταξει καθολου;;
Όχι,ρε συ!Άπαπα
Τι κριτήρια είναι αυτά ρε συ?Κ τα breguet ποιοι τα είχαν οι τρελοί ,οι πιανίστες αντε κ ο μαμιας της Μ.Αντουανετα...Νταξει ήταν πελάτης κ ο Bugatti που τα αμάξια του δεν τα περνούν οι ναρκεμποροι...Πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο από :Χρειάζομαι ένα ρολόι ακόμη γιατί είμαι εθισμένος σε χρειάζομαι ένα ρολόι που το φοράνε εκλεπτυσμένοι κυριλεδες...Άλλωστε εσύ είπες ότι έχεις καταλήξει σε ρολεξ...
Γεια σου Ευάγγελε.Καλή χρονιά. Χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα σου. Και για το σπίτι, να το γεμίσετε χαμόγελα. Έχεις έναν τρόπο δικό σου σε στυλ. Φοράς περίεργα παπούτσια, παντόφλες, ρόμπες και δεν θα ήθελα να φτάσω στις σωβρακοφανέλες!!!! Χαχαχαααα. Όταν λέω περίεργα, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Χρήμα μπορούν πολλοί να έχουν. Το στυλ όμως είναι κάτι διαφορετικό και πιο προσωπικό. Και αυτό ασφαλώς το γνωρίζεις. Εμένα, που απέχουμε πααααααάρα πολύ σε στυλ μου αρέσει το root beer, αυτό το χρυσοκαφεμαύρο. Με λίγο ζόρι θα μπορούσα να το φορέσω μιας και πλέον έχω γίνει μπάρμπας (filthy years old όπως το γράφω). Αλλά θα ήθελα να δω σε σένα ένα ρολόι που δεν βλέπω. Έχεις ένα πολύ ωραίο jlc , σωστά; Ε με τέτοια θέλω να σε βλέπω. Η ψήφος λοιπόν πάει στο Breguet. Τα Rolex είναι για τους τράπερς ή για τις θυρίδες. (no hard feelings για τους φίλους με τα rolex, τα τραβηγμένα παραδείγματα εξυπηρετούν το επιχείρημά μου).
Φίλε Ευάγγελε ελπίζω να είσαι καλά, καλή χρονιά με υγεία να έχουμε!Δώσε μια φωτό με την συλλογή σου εδώ στους ομογάλακτους που δεν την έχουν δει ακόμα, νομίζω πως θα βοηθήσει στις απαντήσεις και επιλογές!
θα βάλω και μια ανανεωμένη foto από προχθές με το υλικό ως έχει
είχα δει το moonphase αλλά νομίζω το Breguet δυνατό.. ψάχνω και το MIDAS αλλά που, δύσκολο πολύ
Κάνα τέτοιο?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.