Καλησπέρα σε όλους.
Με αφορμή την αναρτηση της αγγελίας μου για το ΒΒ58, σιγουρευτηκα για κάτι που έχω παρατηρήσει καιρό τώρα για το φόρουμ που μας φιλοξενεί.
Με εξαίρεση κάτι σεικο,κασιο(δεν το λέω υποτιμητικα)κλπ αυτού του εύρους τιμών τελοσπαντων, δεν βλέπω να πραγματοποιουνται αγοραπωλησιες ρολογιων ,της μέσης ή και υψηλής κατηγοριας(Tudor,Omega,Rolex....)
Ποιοι είναι οι λόγοι πιστεύετε εσεις και που το αποδιδετε;;;
Δηλαδή έβαλες αγγελία το ΒΒ στις 09/09 & περίμενες μέχρι τις 20/09 να έχεις κατακλυστεί από pm;
Μάλλον δεν έχεις καμία εμπειρία από πωλήσεις ρολογιών τέτοιας αξίας.
Γενικώς οι πωλήσεις ρολογιών δεν είναι όπως ήταν κάποτε, για ευνόητους λόγους (εκτός αν δεν έχεις πάρει είδηση ότι το ελαιόλαδο οδεύει προς τα 15€/κιλό).
Εδώ και σε πιο «οικονομικά» ρολόγια, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις για να τα πουλήσεις. Και φυσικά τα 9 στα 10 pm προτείνουν ανταλλαγές. Δεν το λέω για κακό, το αναφέρω ως γεγονός.
Όταν μιλάς για ένα ρολόϊ που το δίνεις 3,500€ (ή κάπου εκεί) σκέψου πρώτα πόσοι μπορούν να διαθέσουν άμεσα αυτό το πόσο, για ένα τέτοιο προϊόν.
Θα σε συμβούλευα να κάνεις περισσότερη υπομονή. Έχω πουλήσει/αγοράσει πολλά ρολόγια, για πολλά χρόνια, σε αρκετά forum, στη ΧΕ (παλιότερα) ακόμα & στο marketplace. Όλες οι πωλήσεις θέλουν πρωτίστως υπομονή & χρόνο.
Τώρα στο γιατί πωλούνται πιο εύκολα γρήγορα ρολόγια των 300€-600€ από ρολόγια των 3,500€ σοβαρά θέλεις απάντηση ή έτσι το έγραψες;
Sent from my iPhone using Tapatalk