Αποστολέας Θέμα: Στου κουφού την πόρτα......  (Αναγνώστηκε 13896 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Στου κουφού την πόρτα......
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 19:39:45 μμ »
Επίσης το κοιτάτε με, δοξάστε με, κουράζει. Και κουράζει πολύ. Ο Σπύρος το είπε πολύ ορθά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 19:55:01 μμ »
Εάν επανειλημμένως  κάποιος δείχνει την καταφρόνηση  και την απέχθεια του σε οποιοδήποτε ρολόι κάτω των 10000 πως είναι δυνατόν η πλεμπα να συνηγορήσει στα ακριβά του γούστα?

Άρα το γούστο σου για τα δικά μου ακριβά ρολόγια αλλάζει ανάλογα με το αν δείξω συμπάθεια ή απέχθεια στα φθηνά; Ωραίος.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 19:56:04 μμ »
Δηλαδή τα ακριβά συγκεντρώνουν λιγότερα like...?!
Δεν νομίζω...! Αλλά ούτε με την "περίεργη σιωπή" συμφωνώ.
 ;)
Για ψάξε καλύτερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

ΓιαννηςΤ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:06:05 μμ »
Ο έμπορος το αγοράζει σε σκοτωμένη τιμή κύριε spyoly και  δικαιολογημενα κατα μια εννοια γιατί έχει σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ.
Εσείς που αγαπάτε τα ρολόγια, τι σκοπό εχετε;
Αγοράζοντας σε σκοτωμενη τιμη ή τιμη της "αγορας";
Όποιος πουλάει ένα ρολόι δεν  παει να πει οτι πειναει κιόλας.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:09:47 μμ »
Oσον αφορα το αρχικο θεμα, νομιζω ειναι κατι πολυ λογικο.

Οπως πωλουνται πιο πολλα μεταχειρισμενα toyota και vw απο porsche, ετσι ειναι και με τα ρολογια.
Και πιο πολυ αγοραστικο κοινο υπαρχει, και πιο ευκολο ειναι να κανεις μια τετοια παρορμητικη αγορα και στα budget ρολογια ειναι πιο ευκολο καποιος ν αναζητησει το value μεσω αγγελιας, ενω σε ενα Luxury product καποιος ισως θελει και τη σιγουρια του ad, η την εμπερια του κορταρισματος κτλ κτλ.

Επισης, θελει χρονο ωστε να συμπεσει σε ενα ακριβο ρολοι το ενδιαφερον καποιου να δωσει ενα κομματι με την επιθυμια καποιου να παρει κατι.
Εαν καποιος δινει ενα συμπαθητικο seiko στα 200ε πχ, ακομα κι αν δεν το χες σα στοχο, μπορει να πεις "ομορφουλι αυτο, μωρε λες?" .

Οταν θες να παρεις ενα ρολοι των 3-5-10χ, εχεις συγκεκριμενο γουστο. Ακομη κι αν πεις "καλο αυτο το ΒΒ που δινει ο Χ", εαν κατα βαθος προτιμας ενα seamaster, μπορει να μην προχωρησεις.

Η να χεις κανει καποιο εξοδο και να μη θες να μπεις σε μεγαλη αγορα, η να χεις αλλο στοχο.

Ξερεις ποσες φορες εχω δαγκωθει να μην παρω ρολοι >1000ε φετος, επειδη περιμενω να βγει αυτο το ΦΦ σε 42?

Οσον αφορα τις κατηγοριες που ακουστηκαν :

Το πιο σοβαρο, περι κλικας :

Ουτε καν.
Επειδη ομως αρκετα μελη ειναι χρονια εδω στο φορουμ κι εχουν/ εχουμε βρεθει αρκετες φορες και προσωπικα, λογικο ειναι να χτιζονται και κοινωνικες σχεσεις.
Οταν με τον αλλο γνωριζεστε χρονια, εχετε πιει και 10 -15 φορες ενα ποτο/καφε/φαι, ταιριαζετε, συμπαθιεστε, λογικο ειναι να τον βλεπεις αλλιως απ οτι καποιος που απλα διαβαζει ενα αψυχο ποστ.
Επειδη εισαι νεο μελος συστηνω υπομονη και θα δεις οτι μαλλον το χεις παρει αδικως αρνητικα.

Οσον αφορα το "παραπονο" του φιλου μαεστρου, εχει ενα δικιο κι ενα αδικο.
Σιγουρα τα ακριβα ρολογια δεν αποθαρρυνουν τα λαικ. Αρκει μονο να δει κανεις τα ποστ του Κωνσταντινου πχ και τις ανταποκρισεις του απ τις ρολογοτσαρκες, για να συνειδητοποιησει οτι ισα -ισα, ο κοσμος γουσταρει εξωτικα και ιδιαιτερα ρολογια, ακομη κι αν δεν μπορει να τα αποκτησει.

Το δικιο του ειναι οτι ο ιδιος παιρνει λιγοτερα λαικ κι αντιδρασεις ("περιεργη σιωπη"), το οποιο αποδιδω σε καποιες ταραχωδεις αντεγκλισεις που χαν υπαρξει αφενος, αφετερου στην πολυ εντονη παρουσια αρκετα ακριβων κομματιων στο "σημερα φορεσα" που απο μονη της δεν ηταν φυσικα θεμα, αλλα υπηρχε αρκετο σπαμ και τρολαρισμα σχετιζομενο με την αξια τους κτλ.
Αυτο απο μονο του ισως να μην ηταν τοσο προβλημα, αλλα επειδη στο προσφατο παρελθον περασαν καποιοι επιδιεξιομανεις/ ναρκισσιστες που δημιουργησαν αναστατωση και ενοχλησαν με τη στειρα επιδειξη πλουτου, ενδεχομενως σε αρκετους να εχουν δημιουργηθει καποιες αμυνες οσον αφορα το θεμα αυτο .
Κι ενω ενδεχομενως κανατε απλα την καβλαντα με μελη οπως ο chameleon κτλ και να γνωριζεστε κι απο αλλου, για κοσμο που δεν το ξερει, αυτο πυροδοτει καποια αρνητικα αντανακλαστικα.
Νομιζω οτι εφοσον εχουν πεσει οι τονοι και η κατασταση εχει ομαλοποιηθει, θα το δεις αλλιως.

Και το τελευταιο φυσικα, ποιος να κανει λαικ σε ενα κατοχο aventi! (ξεκαθαρο χιουμορ για να μην παρεξηγηθω!!  :D )
friendly
4
funny
0
like
7
wow
0
Members reacted friendly:
Beastaras,pugman,Giorgos_I,geezerv,
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,criss6,pugman,KostisP,chris70,geezerv,Georgefosk,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:20:13 μμ »
Άρα το γούστο σου για τα δικά μου ακριβά ρολόγια αλλάζει ανάλογα με το αν δείξω συμπάθεια ή απέχθεια στα φθηνά; Ωραίος.
Αρνητικό ,τα δικά σου ακριβά ρολόγια δεν μου αρέσουν,έτσι και αλλιώς,τουλάχιστον αυτά που έχω δει στο σήμερα φόρεσα….ολόχρυσο Rolex=no go,hublot 90%= no go Kai αψέντι= no comments.
Παρά’όλα αυτά έχω μάθει  να αποδέχομαι και να συνυπάρχω με  ανθρώπους που έχουν διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις ειδικότερα στα ρολόγια αλλα και γενικότερα.
Εφ όσον βέβαια τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες ευγένειας και αλληλοεκτίμησης.
Εαν αναφέρεσαι υποτιμητικά στα σεικακια που κατεχει το 90 % του φόρουμ δεν θα πρέπει μετά να αναρωτιέσαι γιατί οι ίδιοι δεν θαυμάζουν την αψενταρα σου…
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Gnl1977,pugman,Μανώλης,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:27:24 μμ »
Ο έμπορος το αγοράζει σε σκοτωμένη τιμή κύριε spyoly και  δικαιολογημενα κατα μια εννοια γιατί έχει σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ.

Είναι δεδομένο ότι ο έμπορος αγοράζει σε τιμή χώμα. Από την πλευρά μου δεν μπαίνω δημόσια στην κρίση τιμών πώλησης.

Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.
Υπάρχουν ρολόγια που συγκεντρώνουν τα γουάου, που δεν κοστίζουν όσο ένα μικρό διαμέρισμα, αντίθετα μπορεί ακόμα και να κινούνται στο φάσμα των 700-1400 ευρώ. Ή και στα 400-800€. Ακόμα και αυτά μπορεί να παραμείνουν στα ακόμα διαθέσιμα.
Είναι πολλοί οι παράγοντες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:28:10 μμ »
Κύριε ΓιαννηΤ εμείς που αγαπάμε τα ρολόγια έχουμε μάθει να αγοράζουμε όσο όσο .Άσε του εμπόρους και κάποιους που χρησιμοποιούν τα φόρουμ ευκαιριακά να ψάχνουν για ΚΕΡΔΟΣ.
Παρεπιπτόντως  έχεις και άλλο user name στο φόρουμ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:28:41 μμ »
Αρνητικό ,τα δικά σου ακριβά ρολόγια δεν μου αρέσουν,έτσι και αλλιώς,τουλάχιστον αυτά που έχω δει στο σήμερα φόρεσα….ολόχρυσο Rolex=no go,hublot 90%= no go Kai αψέντι= no comments.
Παρά’όλα αυτά έχω μάθει  να αποδέχομαι και να συνυπάρχω με  ανθρώπους που έχουν διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις ειδικότερα στα ρολόγια αλλα και γενικότερα.
Εφ όσον βέβαια τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες ευγένειας και αλληλοεκτίμησης.
Εαν αναφέρεσαι υποτιμητικά στα σεικακια που κατεχει το 90 % του φόρουμ δεν θα πρέπει μετά να αναρωτιέσαι γιατί οι ίδιοι δεν θαυμάζουν την αψενταρα σου…
Δεν μιλούσα για τα δικά μου. Υπάρχει πρόσφατο παράδειγμα στο σήμερα φόρεσα με πανάκριβο πανέμορφο ρολόι που επέφερε σιωπή νεκροταφείου.

Τα σεϊκάκια τυχαίνει να μη μου αρέσουν. Ωστόσο είμαι κάτοχος Vostok, Casio, Swatch, Tsar Bomba και πολλών άλλων τα οποία λατρεύω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:32:00 μμ »
Δεν μιλούσα για τα δικά μου. Υπάρχει πρόσφατο παράδειγμα στο σήμερα φόρεσα με πανάκριβο πανέμορφο ρολόι που επέφερε σιωπή νεκροταφείου.

Τα σεϊκάκια τυχαίνει να μη μου αρέσουν. Ωστόσο είμαι κάτοχος Vostok, Casio, Swatch, Tsar Bomba και πολλών άλλων τα οποία λατρεύω.

Σε παρακαλώ, μην αναφέρεις τα Tsar Bomba. Μου κόβεις likes. Ναι εντάξει από σένα το αγόρασα και ήθελα κι άλλα, όμως μη μου κόβεις likes. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:33:34 μμ »

Βγάλε τότε κανένα Casio στο σήμερα φόρεσα να πάρεις αγάπη  στοργή και proderm 😎😂😂😂
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:35:34 μμ »
Κύριε ΓιαννηΤ εμείς που αγαπάμε τα ρολόγια έχουμε μάθει να αγοράζουμε όσο όσο .Άσε του εμπόρους και κάποιους που χρησιμοποιούν τα φόρουμ ευκαιριακά να ψάχνουν για ΚΕΡΔΟΣ.
Παρεπιπτόντως  έχεις και άλλο user name στο φόρουμ?
Δεν χρειάζεται Σπύρο μου να ρωτάς. Μόνο από το Tudor που έχει στην αγγελία είναι ο μεταλας

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,Beastaras,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:37:14 μμ »
Από τη 1η μέρα που είχε γραφτεί το είχα πει.  Μπαμ έκανε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

ΓιαννηςΤ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:37:28 μμ »
Μάλλον κε spyoly έχετε μάθει να αγοράζετε στο "κατω" οσο ;) κοινώς να βρούμε κάποιον στην ανάγκη.

Δεν έχω άλλον λογαριασμό και αυτή ήταν η πρώτη μου πώληση στο φόρουμ..

Γιατί ρωτάτε ομως;;;;
Ρωτήστε καλύτερα για το ποιος "εξαιρετος" συμφορουμιτης πούλησε κλεμμένο ρολόι.....

Εγώ αν ήμουν παλιό μέλος,αυτό θα με ένοιαζε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 20, 2023, 20:38:39 μμ »
Μάλλον κε spyoly έχετε μάθει να αγοράζετε στο "κατω" οσο ;) κοινώς να βρούμε κάποιον στην ανάγκη.

Δεν έχω άλλον λογαριασμό και αυτή ήταν η πρώτη μου πώληση στο φόρουμ..

Γιατί ρωτάτε ομως;;;;
Ρωτήστε καλύτερα για το ποιος "εξαιρετος" συμφορουμιτης πούλησε κλεμμένο ρολόι.....

Εγώ αν ήμουν παλιό μέλος,αυτό θα με ένοιαζε...
Και εσύ που το ξέρεις ότι πούλησε κλεμμένο ρολόι; σε εσένα το έδωσε;;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions