εγώ elio κολλημένος δεν είμαι,τα έχουμε πει και μεταξύ μας.Το θέμα είναι να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις στις κατάλληλες στιγμές.Τί σημαίνει αυτό;Να αγοράζεις-παίρνεις ένα προϊόν που σου αρέσει φυσικά στην καλύτερη δυνατή τιμή ανεξαρτήτου εταιρίας και ιστορίας.
Τώρα πια Sinn EZM 1 κοντά στα 3,5- 4 χιλιάρικα για παράδειγμα δεν τα δίνω....άλλος πιθανόν ΝΑΙ.Το sd το είχα δυο φορές στην ζωή μου.Έτυχε αυτό που έχω τώρα και το πήρα 2.200 ευρώ πριν 3 περίπου χρόνια (κομπλέ όλα του 2005) και μέσα στην εβδομάδα θα έχω επίσης ένα του 2005 ΌΛΑ κομπλέ με 2.500 ευρώ.Το Aqua το πήρα γιατί έχει αυτό το κάτι διαφορετικό,είναι τιτανιάκι,έχει παραχθεί σε σχετικά λίγα κομμάτια (για όλα τα χρόνια παραγωγής του είναι το 1/3 περίπου από όλα όσα παρήγαγε η ρόλεξ σε ένα!!! μόλις χρόνο σε sd), συνεπώς είναι ιδιαίτερο ρολόι και δεν θα το δεις δεξιά και αριστερά "μπανανιασμένο" και μη,μου θυμίζει τα νιάτα μου σχετικά με τα ρολόγια και ξέρω ότι όσο το πήρα άλλο τόσο ή και παραπάνω θα το δώσω ΑΝ έρθει η ώρα για να ανέβω κατηγορία.Τώρα περί λάγκε και πατέκ....οι παλιοί γνωρίζουν ότι έχω ζήσει μερικά χρονάκια με 2 πατεκάκια (Λάγκε δεν τα κατάφερα)...τα έδωσα όμως γιατί έτσι θα εξοικονομούσα αρκετά χρήματα για την κατασκευή του σπιτιού μου.Καλά να είμαστε να τα θυμόμαστε και που ξέρεις στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται...