Αποστολέας Θέμα: IWC GST Aquatimer 2000 Rolex SD  (Αναγνώστηκε 21588 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: IWC GST Aquatimer 2000 Rolex SD
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 22:47:49 μμ »
Rolex.

Απέναντι σε ένα από τα ρολόγια σταθμούς της ωρολογοποιίας δεν μπορεί να σταθεί σχεδόν κανένας. Πόσο μάλλον ένα IWC με σωθικά ΕΤΑ. Με το Rolex καταλήγεις στην αποθέωση του κλισέ αλλά τί να κάνουμε .....απέχει κλάσεις από το συγκεκριμένο IWC που για μένα είναι ένα καλό ρολόι κατηγορίας Sinn. Δεν υπάρχει σύγκριση, σε κανένα τομέα!

Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα.
Μου προκαλεί τεράστια έκπληξη το 11-9 !!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 22:51:42 μμ »
Rolex.

Απέναντι σε ένα από τα ρολόγια σταθμούς της ωρολογοποιίας δεν μπορεί να σταθεί σχεδόν κανένας. Πόσο μάλλον ένα IWC με σωθικά ΕΤΑ. Με το Rolex καταλήγεις στην αποθέωση του κλισέ αλλά τί να κάνουμε .....απέχει κλάσεις από το συγκεκριμένο IWC που για μένα είναι ένα καλό ρολόι κατηγορίας Sinn. Δεν υπάρχει σύγκριση, σε κανένα τομέα!

και μένα, πολλές φορές στο όνομα της ρόλεξ η αντικειμενικότητα ίσως να χάνεται, είτε υπερ της είτε κατά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 22:58:02 μμ »
Κύριοι ο καθένας δικαιούται να έχει προσωπικές προτιμήσεις βάση της αισθητικής αλλά εδώ συγκρίνουμε  πράγματα τελείως διαφορετικής κλάσης.

καταδυτικό Sinn VS SD. Αυτή είναι η σύγκριση κύριοι.

Δεν αποδέχομαι τον τίτλο ρολοξόσκυλο. Μπορώ να γράψω μία ολόκληρη σελίδα γιατί το SD είναι σε άλλη κατηγορία με επιχειρήματα και καμία προκατάληψη. Αλλά να μιλάμε για μία κάσα του συρμού με ΕΤΑ του συρμού και κάπως ενδιαφέρον μπρασελλέ με ποιότητα κατασκευής Sinn ότι είναι σπάνιο και ψαγμένο....... Παρωπίδες κύριοι. IWC στον μισό κατάλογό της έχει φύκια. Το καλύτερο πράγμα που θα της συμβεί ποτέ είναι το στοπ της ΕΤΑ σε μηχανισμούς.

Να πάρω και εγώ μία κασούλα και έναν 2892 από τον ofrei.com και κανένα σετ δεικτάκια να φτίαξω και εγώ μία μειωμένη παραγωγή 1τεμαχίου. Μόνο εγώ θα το φοράω. Τι Πατέκ και Λάγκε;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2012, 23:00:18 μμ από TheseusGR »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vcfun

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 23:01:45 μμ »
ΕΙναι δυνατον να βαζετε ρε παιδια στη ζυγαρια μια ΕΤΑ με μια ΡΟΛΕΞ; Ελεος πια με αυτοη την αντιρολεξολογια Ωραιο το IWC αλλα συγκρινε το με κατι αντιστοιχο οχι με τον θρυλο της θαλασσας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 23:06:46 μμ »
SD, η "χρυσή τομή" στα ρολόγια της Ρόλεξ. Μακάρι να συνέχιζε να βγαίνει....  ;)
Το IWC όμορφο, ίσως πιο όμορφο από το SD, αλλά το βαριέσαι γρήγορα. Το SD όχι....  ;D

Και δεν μπαίνω καν στα τεχνικά....  ::)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 23:15:51 μμ »
SD, η "χρυσή τομή" στα ρολόγια της Ρόλεξ. Μακάρι να συνέχιζε να βγαίνει....  ;)
Το IWC όμορφο, ίσως πιο όμορφο από το SD, αλλά το βαριέσαι γρήγορα. Το SD όχι....  ;D

Και δεν μπαίνω καν στα τεχνικά....  ::)
πολύ καλή διατύπωση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Konakis

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 23:17:32 μμ »
......κι εμείς έχουμε SD αλλά δεν κάνουμε έτσι....ειδικά όταν το 2006 στην ψαρού στο γνωστό Νammos μετά από ένα ωραίο μεσημεριανό μπανάκι επιστρέφοντας στο δωμάτιο....είναι μεγάλη ξεφτίλα και ταπείνωση για επετειακό ROLEX Sub LV να έχει πάρει ΥΓΡΑΣΙΑ!!! 3 μηνών ρολοι όλη η τέχνη και ο μύθος της ROLEX να καταρρίπτονται μετά από μια απλή βουτιά μιας ώρας....πια ψυχή το "χαίρεται"....
και φυσικά διαβάσατε το ένα μέρος του Post μου και δεν είδατε το σημαντικότερο της παρένθεσης (ΚΟΡΥΦΗ) το οποίο φυσικά αναφέρεται στο SD........και να ξέρετε ότι μέχρι και πριν 4-5 χρόνια και λίγο πριν το σταματήσει, στην πιάτσα θεωρούνταν ως "κόκκαλο"....σιγά ένα SD είναι όμορφο και κλασσικό που έχει παραχθεί σε πολλές-πολλές χιλιάδες κομμάτια,απλά τώρα πια παγκοσμίως ασχολείται περισσότερος κόσμος με τα ρολόγια οπότε είναι λογικό να υπάρχει και μεγαλύτερη ζήτηση,έτσι και το SD έγινε ξαφνικά ΤΟ κομμάτι.Εδώ συγκρίνουμε συνολικά specs μεταξύ των δύο ρολογιών και στο κυριότερο πάντως το "Sinn" είναι καλύτερο μιας και τα 2.000Μ τα είχε στο τσεπάκι του από το 1996-97...τιμή εξαιρετική για εκείνη την εποχή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Konakis

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 23:27:25 μμ »
...όπως επίσης τώρα που οι τιμές στα Rolex ξέφυγαν πολύ προς τα πάνω,λογικό είναι να έχουν ανέβει και τα "προηγούμενα" τα "σταματημένα" μοντέλα.Ειδικά μόλις βγει το GMT Ceramic σε pepsi-coca cola  dial να δείτε πως θα σταθεροποιηθούν και πιθανόν να πέσουν και λίγο  οι τιμές των "παλιών"  GMT II ....ΑΝ το deep sea ήταν λίγο πιο ανθρώπινο και με πιο συμμετρικό μπρασελέ σε σχέση με την κάσα τώρα δεν θα ασχολούμασταν τόσο με το καλό ισορροπημένο SD
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Konakis

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 01:07:55 πμ »
εννοειται IWC, μου αρεσει πιο πολυ σαν κομματι.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 03:26:47 πμ »
και να ξέρετε ότι μέχρι και πριν 4-5 χρόνια και λίγο πριν το σταματήσει, στην πιάτσα θεωρούνταν ως "κόκκαλο"....

δυστυχως ετσι ειναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 07:51:33 πμ »
Rolex.

+1.000000000
λογικό είναι να υπερτερεί και σε όνομα(το κυριότερο) και σε πρεστίζ και σε ιστορία η Rolex.Κι εγώ δεν περίμενα να πάρει τόσους ψήφους το IWC.Οι κολλημένοι "παντογνώστες" δεν θα ασχοληθούν καν, τί σημαίνει όμως ότι όλοι οι υπόλοιποι (τουλάχιστον εδώ μέσα) που ψήφισαν IWC πάει να πει ότι δεν σέβονται ή ότι δεν τους αρέσει το SD, ή ότι δεν γνωρίζουν;....γούστα είναι αυτά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Konakis

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 08:02:31 πμ »
ψηφισα Pολεξ. Eξαιρετικο κομματι με τεραστια ιστορια. τα πολλα λογια ειναι περιττα!
Tο ι-βε-τσε εχει τις ριζες του στα θρυλικα καταδυτικα (AMAG κτλ) της εταιρειας συνεχιζοντας μια μεγαλη παραδοση και κατ εμε ειναι τουλαχιστον αφοριστικο να συγκρινεται με ενα Zιν. Tο συγκεκριμενο δε εχει ενα στρατιωτικο, λιτο και απεριττο σχεδιασμο που το κανει ακαταμαχητο. All time classic!
Eξαιρετικα και τα 2 με ενα ελαφρυ προβαδισμα στο ρολεξ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 08:28:43 πμ »
εγώ elio κολλημένος δεν είμαι,τα έχουμε πει και μεταξύ μας.Το θέμα είναι να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις στις κατάλληλες στιγμές.Τί σημαίνει αυτό;Να αγοράζεις-παίρνεις ένα προϊόν που σου αρέσει φυσικά στην καλύτερη δυνατή τιμή ανεξαρτήτου εταιρίας και ιστορίας.
Τώρα πια Sinn EZM 1 κοντά στα 3,5- 4 χιλιάρικα για παράδειγμα δεν τα δίνω....άλλος πιθανόν ΝΑΙ.Το sd το είχα δυο φορές στην ζωή μου.Έτυχε αυτό που έχω τώρα και το πήρα 2.200 ευρώ πριν 3 περίπου χρόνια (κομπλέ όλα του 2005) και μέσα στην εβδομάδα θα έχω επίσης ένα του 2005  ΌΛΑ κομπλέ με 2.500 ευρώ.Το Aqua το πήρα γιατί έχει αυτό το κάτι διαφορετικό,είναι τιτανιάκι,έχει παραχθεί σε σχετικά λίγα κομμάτια (για όλα τα χρόνια παραγωγής του είναι το 1/3 περίπου από όλα όσα παρήγαγε η ρόλεξ σε ένα!!! μόλις χρόνο σε sd), συνεπώς είναι ιδιαίτερο ρολόι και δεν θα το δεις δεξιά και αριστερά "μπανανιασμένο" και μη,μου θυμίζει τα νιάτα μου σχετικά με τα ρολόγια και ξέρω ότι όσο το πήρα άλλο τόσο ή και παραπάνω θα το δώσω ΑΝ έρθει η ώρα για να ανέβω κατηγορία.Τώρα περί λάγκε και πατέκ....οι παλιοί γνωρίζουν ότι έχω ζήσει μερικά χρονάκια με 2 πατεκάκια (Λάγκε δεν τα κατάφερα)...τα έδωσα όμως γιατί έτσι θα εξοικονομούσα αρκετά χρήματα για την κατασκευή του σπιτιού μου.Καλά να είμαστε να τα θυμόμαστε και που ξέρεις στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Konakis

Αποσυνδεδεμένος dimis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 09:36:33 πμ »
Καλημερα!
ψηφισα το iwc αν και εχω sd
το iwc το θεωρω πιο "τιμιο" απο το ρολεξ ειναι για πιο λιγους πιο ψαγμενους ενω το αλλο εχει βρωμισει ο τοπος καραβιες ολοκληρες εχει βγαλει η ρολεξ και πριν 3-4 χρονια σε παρακαλουσαν να το παρεις δεν το ακουμπουσε κανενας "ΚΟΚΚΑΛΑΡΑ" για αυτο και το σταματησε το αλλαξε απο εκει και μετα παθανε αμοκ οι απανταχου ρολεξοφιλοι οτι δηθεν συλλεκτικο και πρασινα αλογα .δεν το κατηγορω ειναι ενα πολυ καλο ρολοι αλλα ως εκει σαν ποιοτητα κατασκευης πιστευω οτι υστερει απο το iwc ειδικα στο μπρασελε πολυ τσιγγος,οδηγεις και κουδουνιζει καμμια σχεση με το καινουργιο sub που η ποιοτητα του ειναι αλλου!!! οσο για την μηχανη σιγουρα η ετα δεν ειναι ρολεξ αλλα για πεστε μου ειδικα σε αυτο το ευρος χρηματων εννια στα δεκα ρολογια ετα φορανε πχ.panerai δεν ακουσα κανεναν να τα κατηγορει!!!
Οσο για τον φιλο κονακη που εχει και τα δυο ρολογια πιστευω οτι ψηφος του πρεπει να μετρησει για ΔΕΚΑ γιατι πιο ρολεξοσκυλο απο αυτον δεν υπαρχει !!!
τα αγοραζε δυο -δυο για ιδια μιλαω γιατι δεν μπορουσε να τα χορτασει!!!και επειδη καποιοι φιλοι εδω μεσα δεν τον γνωριζουν οπως εγω η γνωση του και η εμπειρεια του πανω στα ρολογια λιγοι πιστευω στην ελλαδα την εχουν. Με αυτα τα λογια δεν θελω να θιξω κανεναν φιλο σεβαστες ολες οι αποψεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 25, 2012, 09:38:36 πμ από dimis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 25, 2012, 09:56:58 πμ »
Οταν μιλαει ο dimis και ο sir konakis που εχουν περασει απο τα χερια τους ρολογια και ρολογια εγω τι να πω αλλο..φυσικα ο καθενας εχει την γνωμη του αλλα καποιους η γνωμη τους λογω εμπειριας εχει αλλη βαρυτητα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions