Δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος. Είναι φως φανάρι τι γίνεται στο βίντεο. Πραγματικά. 2 φορές του δίνουν οδηγίες και στις 2 αντιδράει άμεσα με γνώμονα την οδηγία. Αν μου δώσει μόνο οικείο πρόσωπο ακολουθώ άμεσα την εντολή. Αν μου πει κάποιος άσχετος χαμηλά το κεφάλι θα αντιδράσω αντίστροφα με διαφορετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά δεν περίμενα να αναλύσουμε τι βλέπουμε στο βίντεο. Οι ανθρώπινες κινήσεις είναι αντιληπτές από το 99% των ανθρώπων λόγω εμπειρίας σε αυτές…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οδηγίες για το πως θα στηθεί,τι θα κάνει καθώς κ τι θα πει έχει πάρει σίγουρα από πριν,το ξέρουμε όλοι...
Θεωρώ ότι έχει την εμπειρία αφού έχει κληθεί στο παρελθόν να κάνει παρόμοιες δηλώσεις να κάνει 5 πράγματα από μόνος του...δεν αποκλείω βέβαια τίποτα...μπορεί να έχεις εσύ δίκιο...
Την δήλωση αυτή την παρακολούθησα σε ζωντανή σύνδεση κ το κανάλι που έβλεπα είχε κάμεραμαν που ήταν πολύ πίσω κ αναγκαστικά σήκωσε την κάμερα στον αέρα για να τραβήξει...
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις κ ελπίζω να μην σε προσέβαλα,αυτο που ήθελα να πω ειναι ότι υπάρχει μια εχθρικοτητα προς την κυβέρνηση κ ορθώς υπάρχει, αλλά κάποιες φορές αυτό το εκμετάλλευονται κάποιοι κ μπορεί να οδηγηθουμε στο να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.
Την συγκεκριμένη "οδηγία "την ακούς κάθε φορά που γίνονται δηλώσεις
Βίντεο με δηλώσεις τεντογλου όπου ακούγεται η φράση το κεφάλι κ βλέπουμε τον πομασκι να σηκώνει αμέσως το κεφάλι του κ τον Μίλτο να λεει ποιο κεφάλι? τι λέει αυτός?
Οι δημοσιογράφοι δεν αντιδρούν αφού το ακούνε συνέχεια...