Αποστολέας Θέμα: Τραγωδία στα Τέμπη  (Αναγνώστηκε 33524 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
Απ: Τραγωδία στα Τέμπη
« Απάντηση #210 στις: Μάρτιος 05, 2023, 09:45:15 πμ »
Επειδή στο σχολίασα και πριν και δε μου απάντησες. Είδες το βίντεο και είσαι απόλυτα σίγουρος πως ο επικοινωνιολόγος μιλάει στον Μητσοτακη και όχι οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους; Εδώ το βιντεο με την ανάλογη αντικειμενική λεζάντα. 🤣

https://twitter.com/agnopnevma/status/1631690301998759936?s=61&t=HHDTR-Uqx-PjHPCH9TZFOA

τέτοια θα δεις πολλά...ειδικά την στιγμή που αν είσαι λιγάκι προκατειλημμενος τα δέχεσαι χωρίς να το πολύ ψάξεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Μάρτιος 05, 2023, 10:17:30 πμ »
Κ για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω κάποιον,μου έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Τραγωδία στα Τέμπη
« Απάντηση #212 στις: Μάρτιος 05, 2023, 11:07:17 πμ »
Δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος. Είναι φως φανάρι τι γίνεται στο βίντεο. Πραγματικά. 2 φορές του δίνουν οδηγίες και στις 2 αντιδράει άμεσα με γνώμονα την οδηγία. Αν μου δώσει μόνο οικείο πρόσωπο ακολουθώ άμεσα την εντολή. Αν μου πει κάποιος άσχετος χαμηλά το κεφάλι θα αντιδράσω αντίστροφα με διαφορετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά δεν περίμενα να αναλύσουμε τι βλέπουμε στο βίντεο. Οι ανθρώπινες κινήσεις είναι αντιληπτές από το 99% των ανθρώπων λόγω εμπειρίας σε αυτές…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Μάρτιος 05, 2023, 11:08:18 πμ »
Στην προκειμένη παίζει πράγματι να είναι απλώς κάποιος δημοσιογράφος που φωνάζει για να πάρει θέση και όχι ο επικοινωνιολόγος του, μην κοροϊδευόμαστε όμως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτό, είναι τόσα τα φάουλ εκ μέρους τους που δεν μαζεύονται εύκολα, όπως τα τζιμάνια του Υπ.Μεταφορών που κατάφεραν να τα κάνουν μαντάρα με το σκονάκι στον υπουργό προχτές 
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #214 στις: Μάρτιος 05, 2023, 11:27:56 πμ »
Δυστυχως ακομα και σε τετοιες δραματικες στιγμες προεχει η πολιτικη εικονα και το κομματικο οφελος. Τι σηαμσια εχει αν το ειπε ο ενας η ο αλλος , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Θεατρο και υποκρισια πανω απο πτωματα νεαρων παιδιων που η ανικανοτητα και ο ωχαδερφισμος των υπευθυνων οδηγησαν στον ολεθρο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Μάρτιος 05, 2023, 11:46:55 πμ »
Δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος. Είναι φως φανάρι τι γίνεται στο βίντεο. Πραγματικά. 2 φορές του δίνουν οδηγίες και στις 2 αντιδράει άμεσα με γνώμονα την οδηγία. Αν μου δώσει μόνο οικείο πρόσωπο ακολουθώ άμεσα την εντολή. Αν μου πει κάποιος άσχετος χαμηλά το κεφάλι θα αντιδράσω αντίστροφα με διαφορετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά δεν περίμενα να αναλύσουμε τι βλέπουμε στο βίντεο. Οι ανθρώπινες κινήσεις είναι αντιληπτές από το 99% των ανθρώπων λόγω εμπειρίας σε αυτές…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οδηγίες για το πως θα στηθεί,τι θα κάνει καθώς κ τι θα πει έχει πάρει σίγουρα από πριν,το ξέρουμε όλοι...
Θεωρώ ότι έχει την εμπειρία αφού έχει κληθεί στο παρελθόν να κάνει παρόμοιες δηλώσεις να κάνει 5 πράγματα από μόνος του...δεν αποκλείω βέβαια τίποτα...μπορεί να έχεις  εσύ δίκιο...
Την δήλωση αυτή την παρακολούθησα σε ζωντανή σύνδεση κ το κανάλι που έβλεπα είχε κάμεραμαν που ήταν πολύ πίσω κ αναγκαστικά σήκωσε την κάμερα στον αέρα για να τραβήξει...
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις κ ελπίζω να μην σε προσέβαλα,αυτο που ήθελα να πω  ειναι ότι υπάρχει μια εχθρικοτητα προς την κυβέρνηση κ ορθώς υπάρχει, αλλά κάποιες φορές αυτό το εκμετάλλευονται κάποιοι κ μπορεί να οδηγηθουμε στο να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.
Την συγκεκριμένη "οδηγία "την ακούς κάθε φορά που γίνονται δηλώσεις
Βίντεο με δηλώσεις τεντογλου όπου ακούγεται η φράση το κεφάλι κ βλέπουμε τον πομασκι να σηκώνει αμέσως το κεφάλι του κ τον Μίλτο να λεει ποιο κεφάλι? τι λέει αυτός?
Οι δημοσιογράφοι δεν αντιδρούν αφού το ακούνε συνέχεια...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Μάρτιος 05, 2023, 11:55:46 πμ »
Στην προκειμένη παίζει πράγματι να είναι απλώς κάποιος δημοσιογράφος που φωνάζει για να πάρει θέση και όχι ο επικοινωνιολόγος του, μην κοροϊδευόμαστε όμως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτό, είναι τόσα τα φάουλ εκ μέρους τους που δεν μαζεύονται εύκολα, όπως τα τζιμάνια του Υπ.Μεταφορών που κατάφεραν να τα κάνουν μαντάρα με το σκονάκι στον υπουργό προχτές
Ακριβως έτσι σε οτι αφορά το πρωτο σκέλος και όσο για το δεύτερο δεν υπάρχει υπουργός διαχρονικά να μη βγαίνει χωρίς να έχει συμβουλευτεί επικοινωνιολόγο και χωρίς σκονάκια.Το,πρόβλημα εδώ είναι ότι είχε σκονάκια (όπως όλοι) ή ότι φάνηκε; Αν και προσωπικα δε τα έχω δει. Αυτό είναι το πρόβλημα; Ανακαλύψαμε την Ακρόπολη στο ότι όλοι βγαινουν δασκαλεμένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια;
Το πρόβλημα είναι ότι με αυτό το δυστύχημα φάνηκαν όλη η σαπίλα του Ελληνικού κράτους και όλες οι παθογένειες! Που δε μπορεί να προχωρήσει ένα έργο αν δε το καθυστερήσουν οι εργολάβοι που δε το πήραν,με το πόσο γρήγορα εκδικάζονται οι ενστασεις τους και οι νομικές υποθέσεις,με το ότι το κράτος με κάθε αλλαγή κυβέρνησης δεν έχει συνέχεια.με το ότι οι συνδικαλιστές βάζουν τους δικούς τους εκεί που τους βάζουνε χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια,με το ότι όταν κλέβεται ένα καλώδιο πρέπει να γίνει διαγωνισμός για να αγοραστεί το άλλο.Με το ότι πιθανον οι παλιοί χώσανε τον νέο να βγάλει όλο το τριήμερο της Κ Δευτέρας γιατί έτσι πάει στο Ελλαδιστάν… Και δε ξέρω εγώ τι άλλο…Για όλα αυτά θα πρέπει να απολογηθούνε. Όλα αυτα,που στην ουσία αυτα ειναι το κράτος,δε τα έχει λύσει κανένας.Και δε θα τα λύσει κανένας!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
criskalts,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Μάρτιος 05, 2023, 12:47:10 μμ »
Πάντως οι επικοινωνιολόγοι έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν πιάσει δουλειά .Διαβάζοντας τα διαφορά social media,forums κτλ συνέστησαν επική κωλοτουμπα και πλέον αφορίζουμε το ανθρώπινο σφάλμα,το οποίο ήταν ο βασικός παράγοντας μέχρι χτες. https://www.lifo.gr/now/politics/mitsotakis-gia-tempi-mia-megali-syggnomi-den-tha-kryftoyme-piso-apo-anthropino-sfalma
Μετά την κοινωνική κατακραυγή και φυσικά τα κρυφά γκάλοπ που τρέχουν διαρκώς ,έχουμε αλλαγή πορείας μήπως και και σωθεί το καράβι.Περιμένω σε λίγο να διαβάσω και το αειθαλές <το μαχαίρι θα φτάσει μεχρι κόκκαλο >…
Ουστ ρεεεεε.
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Ευρυάναξ,
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,Ευρυάναξ,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Μάρτιος 05, 2023, 12:52:39 μμ »
Πάντως για κάποιο λόγο όταν κάποιος μιλάει για ανθρώπινο λάθος και για ευθύνες του σταθμάρχη κάποιοι καταλαβαίνουν ότι μίλησε ΜΟΝΟ για ανθρώπινο λάθος και ΜΟΝΟ για ευθύνες του σταθμάρχη.Όποτε εκεί φανταζομαι επεμβαίνουν οι επικοινωνιολόγοι για να τους πουν πως θα εκφράζουν καλύτερα τα αυτονόητα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
criskalts,
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μάρτιος 05, 2023, 12:56:44 μμ »
Πάντως οι επικοινωνιολόγοι έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν πιάσει δουλειά .Διαβάζοντας τα διαφορά social media,forums κτλ συνέστησαν επική κωλοτουμπα και πλέον αφορίζουμε το ανθρώπινο σφάλμα,το οποίο ήταν ο βασικός παράγοντας μέχρι χτες. https://www.lifo.gr/now/politics/mitsotakis-gia-tempi-mia-megali-syggnomi-den-tha-kryftoyme-piso-apo-anthropino-sfalma
Μετά την κοινωνική κατακραυγή και φυσικά τα κρυφά γκάλοπ που τρέχουν διαρκώς ,έχουμε αλλαγή πορείας μήπως και και σωθεί το καράβι.Περιμένω σε λίγο να διαβάσω και το αειθαλές <το μαχαίρι θα φτάσει μεχρι κόκκαλο >…
Ουστ ρεεεεε.

Τώρα άκουγα τον Άδωνι που έλεγε ότι υπήρχε control station που του άναβε λαμπάκι κ buzzer ότι έχει κάνει λάθος.
Άμα δεν δω βίντεο από το γεγονός από κάμερα ασφαλείας θα θεωρήσω ότι η εγκατάσταση  εγινε μεταγενεστερα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Μάρτιος 05, 2023, 13:04:30 μμ »
Τώρα άκουγα τον Άδωνι που έλεγε ότι υπήρχε control station που του άναβε λαμπάκι κ buzzer ότι έχει κάνει λάθος.
Άμα δεν δω βίντεο από το γεγονός από κάμερα ασφαλείας θα θεωρήσω ότι η εγκατάσταση  εγινε μεταγενεστερα...
Αυτό από όσο έχω καταλάβει δεν το έχει αμφισβητήσει κανένας για το αν υπήρχε.Και σε αυτό το σύστημα όμως μιλάμε για τον ανθρώπινο παράγοντα,του να κάνει δλδ τη δουλειά του ένας άνθρωπος αφού ειδοποιηθεί. Η όλη συζήτηση γίνεται για το ότι δεν υπάρχουν τα άλλα συστήματα,δε θυμάμαι πως τα λενε,που θα ακινητοποιούσαν το τρένο από μόνα τους οπότε θα εκμηδενίζαν το ανθρώπινο λάθος. Συστήματα που δεν υπάρχουν από τη Λάρισα και πάνω αν κατάλαβα καλά; Και εκεί υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για όσους δεν είχαν φροντίσει να υπάρχουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Μάρτιος 05, 2023, 13:05:29 μμ »
Ακριβως έτσι σε οτι αφορά το πρωτο σκέλος και όσο για το δεύτερο δεν υπάρχει υπουργός διαχρονικά να μη βγαίνει χωρίς να έχει συμβουλευτεί επικοινωνιολόγο και χωρίς σκονάκια.Το,πρόβλημα εδώ είναι ότι είχε σκονάκια (όπως όλοι) ή ότι φάνηκε; Αν και προσωπικα δε τα έχω δει. Αυτό είναι το πρόβλημα; Ανακαλύψαμε την Ακρόπολη στο ότι όλοι βγαινουν δασκαλεμένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια;
Το πρόβλημα είναι ότι με αυτό το δυστύχημα φάνηκαν όλη η σαπίλα του Ελληνικού κράτους και όλες οι παθογένειες! Που δε μπορεί να προχωρήσει ένα έργο αν δε το καθυστερήσουν οι εργολάβοι που δε το πήραν,με το πόσο γρήγορα εκδικάζονται οι ενστασεις τους και οι νομικές υποθέσεις,με το ότι το κράτος με κάθε αλλαγή κυβέρνησης δεν έχει συνέχεια.με το ότι οι συνδικαλιστές βάζουν τους δικούς τους εκεί που τους βάζουνε χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια,με το ότι όταν κλέβεται ένα καλώδιο πρέπει να γίνει διαγωνισμός για να αγοραστεί το άλλο.Με το ότι πιθανον οι παλιοί χώσανε τον νέο να βγάλει όλο το τριήμερο της Κ Δευτέρας γιατί έτσι πάει στο Ελλαδιστάν… Και δε ξέρω εγώ τι άλλο…Για όλα αυτά θα πρέπει να απολογηθούνε. Όλα αυτα,που στην ουσία αυτα ειναι το κράτος,δε τα έχει λύσει κανένας.Και δε θα τα λύσει κανένας!
Συμφωνώ σε όλα πλην ενός, θα με εκπλήσσουν συνεχώς αρνητικά κάποια πράγματα ακόμα κι αν έχω σχεδόν βεβαιότητα πως ισχύουν,  περιμένω βλέπεις από τους πολιτικούς να σταθούν στο υψος των περιστάσεων και να τιμούν την ψήφο που παίρνουν !
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Μάρτιος 05, 2023, 13:17:31 μμ »
Τεντόγλου...
«Ντρέπομαι να μιλήσω για την τραγωδία, τι να πω; Πού να το αφιερώσω; Τι θα απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων;».

Να πως μιλάει κάποιος με ειλικρίνεια, χωρίς επικοινωνιολόγο...
friendly
0
funny
0
like
7
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,oikonikos,Gnl1977,Ευρυάναξ,pugman,criss6,P.I.T.,
No reactions
My way...

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Μάρτιος 05, 2023, 13:24:16 μμ »
Αυτό από όσο έχω καταλάβει δεν το έχει αμφισβητήσει κανένας για το αν υπήρχε.Και σε αυτό το σύστημα όμως μιλάμε για τον ανθρώπινο παράγοντα,του να κάνει δλδ τη δουλειά του ένας άνθρωπος αφού ειδοποιηθεί. Η όλη συζήτηση γίνεται για το ότι δεν υπάρχουν τα άλλα συστήματα,δε θυμάμαι πως τα λενε,που θα ακινητοποιούσαν το τρένο από μόνα τους οπότε θα εκμηδενίζαν το ανθρώπινο λάθος. Συστήματα που δεν υπάρχουν από τη Λάρισα και πάνω αν κατάλαβα καλά; Και εκεί υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για όσους δεν είχαν φροντίσει να υπάρχουν.

Ας μας δείξουν φωτογραφίες με το τι υπάρχει στον συγκεκριμένο σταθμό να ξέρουμε.
Λένε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο σταθμάρχης των νέων πόρων ο οποίος μέχρι ένα σημείο μπορούσε να παρακολουθήσει το που βρίσκονται τα τρένα κ τον ειδοποίησε.
Εγώ διερωτώμαι γιατί μέχρι ένα σημείο?μήπως από ένα σημείο κ μετά δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή?
Αν όντως έγιναν όπως τα είπε ο Άδωνις τότε ο σταθμάρχης  ειτε είναι ηλιθιος είτε είχε εγκαταλείψει το πόστο του...
Δεν έχω γνώση,δεν ξερω πως λειτουργούν κ θα περιμένω το πόρισμα...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Μάρτιος 05, 2023, 13:25:34 μμ »
Ας μας δείξουν φωτογραφίες με το τι υπάρχει στον συγκεκριμένο σταθμό να ξέρουμε.
Λένε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο σταθμάρχης των νέων πόρων ο οποίος μέχρι ένα σημείο μπορούσε να παρακολουθήσει το που βρίσκονται τα τρένα κ τον ειδοποίησε.
Εγώ διερωτώμαι γιατί μέχρι ένα σημείο?μήπως από ένα σημείο κ μετά δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή?
Αν όντως έγιναν όπως τα είπε ο Άδωνις τότε ο σταθμάρχης  ειτε είναι ηλιθιος είτε είχε εγκαταλείψει το πόστο του...
Δεν έχω γνώση,δεν ξερω πως λειτουργούν κ θα περιμένω το πόρισμα...
Έτσι ακριβώς! Όλα αυτά πρέπει να ερευνηθούν.Πάντως με τόσα που ακούμε θα χαζέξουμε στο τέλος. 😂
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions