Οι τιμές αυτές των 6500 στο ένα παράδειγμα και τα 14 στο άλλο είναι τιμές μεταχειρισμένων αν καταλαβα καλά.Σωστά; Άρα ψιλοαυθαιρετες θα έλεγα. Τι θα πει ρολόι των 14 κα όταν το δίνει για να πάρει κατι των 10 ή ρολόι των 6.5k όταν το δίνει για να πάρει κάτι των 5.5; Γιατί δε τα πουλάνε σε αυτές τις τιμές και να αγοράσουν τα ρολόγια που ανέφερες και να τους μείνουν και μετρητά στο χέρι;
Και μια χαζομάρα ίσως και όχι…
Στο πρώτο παράδειγμα.Το navitimer μεταχειρισμένο είναι ρολόι των 5.5k. Σωστά; Και σε ανταλλαγή το δίνεις με ρολόι των 6.5k. Αυτός που έχει το ρολόι των 6.5k σε ανταλλαγή γιατί το δίνει με ρολόι των 5.5k και δε ψάχνει αντιστοίχως ρολόι των 7.5k ; Καλό Ε;
Δεν υπάρχει καμμια αυθαίρετη τιμή. Ότι τιμή ανέφερα είναι τιμή, πρακτική,της 2γενης αγοράς. Αν την δέχεται κάποιος η όχι, είναι άλλο θέμα.
Βασίλη μου,θα ξαναγράψω,είναι άλλο να πουλάς, άλλο να ανταλλάσεις, νομίζω είμαι ξεκάθαρος,και πάλι,αν το δέχεσαι η όχι,δεν μπορώ να κάνω κάτι

.
Το τι κάνει αυτός που το δίνει 6500 προφανώς και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ, αλλά αν διαβάσεις πιο πάνω τι έγραψα θα καταλάβεις ότι είναι πολύ απλό και δεν θα τα κάνεις λαβύρινθο όπως γράφεις στο μυαλό σου.
Επίσης,κάτι πολύ εύκολο.
Εχεις κάτι που κάνει 6500 καινούργιο.
Στο παίρνουν μτχ 5500. Γιατί ρωτάς εμένα γιατί αυτός δεν αγοράζει κάτι με 7500??
Μήπως επειδή του λείπουν 2000??
Μήπως επειδή με ανταλλαγή μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο??
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk