Αποστολέας Θέμα: Αλήθεια ή ψέματα;  (Αναγνώστηκε 7779 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Μεταλας

• Επισκέπτης
Απ: Αλήθεια ή ψέματα;
« Απάντηση #60 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 19:06:59 μμ »
Και ξεχασα,αυτο το 16610 συγκεκριμενα που εχει στο ora 24 ειναι fullset  στα 10500 και ειναι εκει για μηνες Αλεξανδρε (το ιδιο ρολοι το εχει και στο chrono24)αλλα τιποτις.....
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 19:15:20 μμ »
Αλέξανδρε μια απορία επειδή δεν κατέχω καθόλου το θέμα των αγοραπωλησιών.Και επειδή ανέφερες πριν την τιμή ανταλλαγής και πάντα το είχα απορία όποτε το έβλεπα.Η τιμή ανταλλαγής τι σημαίνει;Πώς ορίζεται;Δλδ.Λες πως μπορεις να δώσεις το sub για 10000 άμεσα μετρητά και επίσης να το ανταλλάξεις με ρολόι των 14k.Δλδ τι θα πει αυτό;Μπορεί κάποιος να δώσει το ρολόι που λες της ανταλλαγής άμεσα για 14k μετρητά;Και αν ναι προτίμησε αντί να το δώσει και να πάρει 14 χιλιάρικα να το ανταλλάξει χέρι χέρι με το sub;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 19:17:53 μμ »
Ο πλευρακης που αναφέρεις δεν ξέρω καν ποιος είναι.
Το ορα 24 το έχει εκεί  4 μήνες το ρολόι στα 10500 όπως σωστά αναφέρεις, γιατί δεν είναι καν στη μιση κατάσταση από ότι είναι το δικό μού . Δες bezel και κάσα.  Επίσης δεν έχει όλα τα λινκς στο μπρασελε και επίσης στο full set δεν έχει ημερολόγιο και tags όπως το δικό μου. Αλλά ούτε και outer box .
Και εφόσον φέρνεις τέτοιο παράδειγμα, γιατί δεν φέρνεις και σαν παράδειγμα και του πριντεζη που το έχει στη μισή και πιο κάτω κατάσταση από το δικό μου στα 12500???

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Μεταλας

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 19:27:48 μμ »
Καλα ο συγκεκριμενος πουλαει την σαβουρα με τιμες αστα,απορω ποιος αγοραζει απο εκει.
Οσο για τον Πλευρακη,απο οτι εχω καταλαβει εχει μεγαλο κυκλο εργασιων και σε τιμες καλυτερες των προαναφερομενων εμπορων.
Ειδες εμαθες και κατι :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 19:43:55 μμ »
Καλα ο συγκεκριμενος πουλαει την σαβουρα με τιμες αστα,απορω ποιος αγοραζει απο εκει.
Οσο για τον Πλευρακη,απο οτι εχω καταλαβει εχει μεγαλο κυκλο εργασιων και σε τιμες καλυτερες των προαναφερομενων εμπορων.
Ειδες εμαθες και κατι :D
Για ααααααααααα πες λεπτομέρειες, που πουλάει αυτός??

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 21:58:06 μμ »
Αλέξανδρε επειδή σοβαρά δεν ξέρω τι θα πει αυτό το τιμή πώλησης και τι το τιμή ανταλλαγής και επειδή το βλέπω συχνά,μπορείς να μου το εξηγήσεις; Τι θα πει το ανταλλάξεις με ρολόι των 14k; Και η εύλογη απορία.Γιατί αυτός δε το πουλάει 14 να πάρει το μετρητό στο χέρι και να σου δώσει εσένα,όχι 10 αλλά 12 χιλιάρικα και να του μείνουν και 2k και προτιμάει να κάνει ανταλλαγή μια ή άλλη;Προφανώς κάτι δεν έχω καταλάβει καλά όποτε μπορείς να μου εξηγήσεις τι θα πει αυτό;
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sub50,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 22:39:27 μμ »
Είναι αλλιώς να ανταλλάσεις ένα ρολόι για ρνα άλλο ρολόι και είναι εντελώς κάτι άλλο να το δίνεις για μετρητά.
Στα μετρητά όταν πουλάς κάτι, υπάρχει παζάρι και γενικά ένα ρολόι είναι πιο φθηνό από ανταλλαγή.
Να σου δώσω ενα παράδειγμα.
Ας πούμε ότι έχω το δικό σου το navitimer.
Αν θέλω μετρητά, θα πάρω 5500, αν θέλω ρολόι θα πάρω ενα ρολόι των 6500 ευρώ.
Όσο αφορά τα ρολεξ.
Ρολεξ ,σε μαγαζί,με ανταλλαγή δεν το δέχονται  σε διώχνουν. Είναι η μόνη μάρκα ρολογιού που συμβαίνει αυτό,επειδή πωλούνται εύκολα στη 2γενη αγορά, οπότε όταν το ανταλλάσεις, και δεν το κάνει κανείς άλλος, διεκδικεις το καλύτερο, εξου και το 14.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 22:47:52 μμ »
Δεν είπα ποτέ ότι του είπα 10.000 ευρώ εγώ αυτουνού με τα 14.000 .
Το ότι μιλάω ελεύθερα στο φόρουμ και προσπαθώ πάντα στα άτομα του φόρουμ να δίνω τίμια λεφτά, δεν σημαίνει ότι το κάνω και σε άσχετο κόσμο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 22:57:15 μμ »
Είναι αλλιώς να ανταλλάσεις ένα ρολόι για ρνα άλλο ρολόι και είναι εντελώς κάτι άλλο να το δίνεις για μετρητά.
Στα μετρητά όταν πουλάς κάτι, υπάρχει παζάρι και γενικά ένα ρολόι είναι πιο φθηνό από ανταλλαγή.
Να σου δώσω ενα παράδειγμα.
Ας πούμε ότι έχω το δικό σου το navitimer.
Αν θέλω μετρητά, θα πάρω 5500, αν θέλω ρολόι θα πάρω ενα ρολόι των 6500 ευρώ.
Όσο αφορά τα ρολεξ.
Ρολεξ ,σε μαγαζί,με ανταλλαγή δεν το δέχονται  σε διώχνουν. Είναι η μόνη μάρκα ρολογιού που συμβαίνει αυτό,επειδή πωλούνται εύκολα στη 2γενη αγορά, οπότε όταν το ανταλλάσεις, και δεν το κάνει κανείς άλλος, διεκδικεις το καλύτερο, εξου και το 14.

Οι τιμές αυτές των 6500 στο ένα παράδειγμα και τα 14 στο άλλο είναι τιμές μεταχειρισμένων αν καταλαβα καλά.Σωστά; Άρα ψιλοαυθαιρετες θα έλεγα. Τι θα πει ρολόι των 14 κα όταν το δίνει για να πάρει κατι των 10 ή ρολόι των 6.5k όταν το δίνει για να πάρει κάτι των 5.5; Γιατί δε τα πουλάνε σε αυτές τις τιμές και να αγοράσουν τα ρολόγια που ανέφερες και να τους μείνουν και μετρητά στο χέρι;
Και μια χαζομάρα ίσως και όχι… :)  Στο πρώτο παράδειγμα.Το navitimer μεταχειρισμένο είναι ρολόι των 5.5k. Σωστά; Και σε ανταλλαγή το δίνεις με ρολόι των 6.5k. Αυτός που έχει το ρολόι των 6.5k σε ανταλλαγή γιατί το δίνει με ρολόι των 5.5k και δε ψάχνει αντιστοίχως ρολόι των 7.5k ; Καλό Ε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 22:58:55 μμ »
Δεν είπα ποτέ ότι του είπα 10.000 ευρώ εγώ αυτουνού με τα 14.000 .
Το ότι μιλάω ελεύθερα στο φόρουμ και προσπαθώ πάντα στα άτομα του φόρουμ να δίνω τίμια λεφτά, δεν σημαίνει ότι το κάνω και σε άσχετο κόσμο.

Όχι κατάλαβα πως δεν ειπες σε αυτών 10κ .Βέβαια αυτός φαντάζομαι ξέρει όπως αν θέλει sub παίζουν κάτω από 14 που κάνει το .ρολόι του. Άρα γιατί δε το πουλάει 14 και να αγοράσει ένα sub και να έχει και ρέστα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:04:58 μμ »

Οι τιμές αυτές των 6500 στο ένα παράδειγμα και τα 14 στο άλλο είναι τιμές μεταχειρισμένων αν καταλαβα καλά.Σωστά; Άρα ψιλοαυθαιρετες θα έλεγα. Τι θα πει ρολόι των 14 κα όταν το δίνει για να πάρει κατι των 10 ή ρολόι των 6.5k όταν το δίνει για να πάρει κάτι των 5.5; Γιατί δε τα πουλάνε σε αυτές τις τιμές και να αγοράσουν τα ρολόγια που ανέφερες και να τους μείνουν και μετρητά στο χέρι;
Και μια χαζομάρα ίσως και όχι… :)  Στο πρώτο παράδειγμα.Το navitimer μεταχειρισμένο είναι ρολόι των 5.5k. Σωστά; Και σε ανταλλαγή το δίνεις με ρολόι των 6.5k. Αυτός που έχει το ρολόι των 6.5k σε ανταλλαγή γιατί το δίνει με ρολόι των 5.5k και δε ψάχνει αντιστοίχως ρολόι των 7.5k ; Καλό Ε;

Δεν υπάρχει καμμια αυθαίρετη τιμή.  Ότι τιμή ανέφερα είναι τιμή, πρακτική,της 2γενης αγοράς. Αν την δέχεται κάποιος η όχι, είναι άλλο θέμα.
Βασίλη μου,θα ξαναγράψω,είναι άλλο να πουλάς, άλλο να ανταλλάσεις, νομίζω είμαι ξεκάθαρος,και πάλι,αν το δέχεσαι η όχι,δεν μπορώ να κάνω κάτι .
Το τι κάνει αυτός που το δίνει 6500 προφανώς και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ, αλλά αν διαβάσεις πιο πάνω τι έγραψα θα καταλάβεις ότι είναι πολύ απλό και δεν θα τα κάνεις λαβύρινθο όπως γράφεις στο μυαλό σου.
Επίσης,κάτι πολύ εύκολο.
Εχεις κάτι που κάνει 6500 καινούργιο.
Στο παίρνουν μτχ 5500. Γιατί ρωτάς εμένα γιατί αυτός δεν αγοράζει κάτι με 7500??
Μήπως επειδή του λείπουν 2000??
Μήπως επειδή με ανταλλαγή μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο??

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:06:38 μμ »
Όχι κατάλαβα πως δεν ειπες σε αυτών 10κ .Βέβαια αυτός φαντάζομαι ξέρει όπως αν θέλει sub παίζουν κάτω από 14 που κάνει το .ρολόι του. Άρα γιατί δε το πουλάει 14 και να αγοράσει ένα sub και να έχει και ρέστα;
Το ότι κάνει 14000 καινούργιο του ,Βασίλη, δεν πάει να πει ότι κάνει και 14.000 μεταχειρισμένο.
Επίσης, ανέφερα πιο πάνω,ότι ανταλλαγή με sub δεν κάνουν τα μαγαζιά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:08:10 μμ »
Γιατί είναι αλλιώς να έχεις ένα οποιοδήποτε ρολόι για ανταλλαγή και να ζητάς το πιο αναγνωρίσιμο ρολόι του πλανήτη.
Ο έμπορος, ο οποιοσδήποτε, θα το εκμεταλλευτει.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:17:05 μμ »
Με ερωτήσεις προσπαθώ να καταλάβω κάτι που μου είναι τελείως ξένο,Σου είπα με τις αγοραπωλησίες δεν το έχω καθολου.Αυτό που μου λες το βλέπω να γίνεται σε διάφορες αγγελίες και απλά δε το καταλαβαίνω.Δέχομαι πως όταν πουλάς ζητάς χ και όταν ανταλλάσεις  ζητάς ρολόι αξίας χ + . Σωστά; Όποτε ο κάτοχος του ρολογιού των 6,5k που ανέφερε πριν τα 6.5κ ειναι όσα θα έπαιρνε σε περίπτωση πώλησης.Και αυτος σε ανταλλαγή εμπλέκεται τώρα. Γιατί όταν όταν το ανταλλάσσει πάει να το κάνει με ρολόι των 5.5k και δεν το  κάνει  με τον κανόνα που λέει ανταλλαγή με ρολόι μεγαλύτερης αξίας από αυτά που θα έπαιρνε αν το πουλούσε; Και αυτός ανταλλαγή κάνει. Αυτό  που μου λες είναι ότι ο ένας το ανταλλάσσει με ρολόι μεγαλύτερης αξίας από το δικό του και ο άλλος μικρότερης και εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο καθένας κοστολογεί όσο θέλει τα ρολόγια αλλά στην ουσία ίδια τιμή μεταπώλησης έχουν.
Γιατί είναι αλλιώς να έχεις ένα οποιοδήποτε ρολόι για ανταλλαγή και να ζητάς το πιο αναγνωρίσιμο  ρολόι του πλανήτη.
Ο έμπορος, ο οποιοσδήποτε, θα το εκμεταλλευτει.

Γι αυτο στέκομαι στο παράδειγμα με το navitimer.  :) Βέβαια αυτό που λες τώρα εμμέσως είναι ότι ναι μεν 14 (στο παράδειγμα με τη rolex) αλλά αν μπορεί ας τα πάρει αν πάει να το πουλησει .Αλλοιώς θα το πούλαγε να τα πάρει και δε θα το έδινε για κάτι που θα αγόραζε με 12 αν είχε το κασέρι.Άρα ψιλοαυθαιρετα τα 14. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:26:13 μμ »
Μισό.
Είπα θα πάρει ένα ρολόι των 6500 ευρώ. Δεν είπα ότι το δικό του κάνει τόσο. Το δικό του θα κάνει 7500 και πάνω.
Επίσης αν έχεις ένα ρολόι ακριβό, είναι σχεδόν μονόδρομος, να το πουλήσεις σε έμπορο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions