Αφού είσαι στα 7Κ η γνώμη μου είναι η εξής, αγοράζεις για αρχή το Polaris date που με την έκπτωση θα είναι μέσα στα οικονομικά όρια που έχεις θέσει και αργότερα αγοράζεις και το μπρασελέ… θα πονέσει βέβαια, αλλά μπροστά στα κάλλη τι είναι ο πόνος..
Μας πήραν πρέφα

Ναι το παίζω σε λούπα στο μυαλό μου αυτό το σενάριο, αλλά σχεδόν φτάνεις σε τιμή το mariner στη σούμα.
Επίσης δεν κουβέντιασα καθόλου τι περιθώρια υπάρχουν για το ανανεωμένο date που "θα" έρθει. Μην είναι δηλαδή η ίδια έκπτωση, δεν αξίζει το παλιό έτσι, πέρα από το ότι είναι ετοιμοπαράδοτο.
Το θέμα των προβλημάτων της μηχανής του jlc μπορεί και να με αποθάρρυνε αν και δε το έχω ψάξει προσωπικα για να ξερω πόσο.
Σαν άλλη πρόταση για ρολόι για μια ζωή που θέλεις στα μέχρι 7k ,προσωπικα θα κοίταζα στο καινούριο cartier Santos large με άσπρο dial.
Έσκασαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αυτές οι περιπτώσεις, πάνω στην περίοδο που έκανα την έρευνά μου και ήταν αποκαρδιωτικό. Δεν ξέρω και πως να το ψάξω περισσότερο...
Ωραίο το Cartier, όπως και αυτό με το ADLC bezel, αλλά θα φοβόμουν να το βουτήξω στο νερό. (Ε μη το βουτάς ρε μάστορα

)
Να φανταστώ ιδιαίτερη διαπραγμάτευση δεν παίρνουν στη τιμή τους αυτά ε;