Αποστολέας Θέμα: To Polaris or Not to Polaris  (Αναγνώστηκε 6697 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: To Polaris or Not to Polaris
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 14, 2022, 00:06:27 πμ »
Αφού είσαι στα 7Κ η γνώμη μου είναι η εξής, αγοράζεις για αρχή το Polaris date που με την έκπτωση θα είναι μέσα στα οικονομικά όρια που έχεις θέσει και αργότερα αγοράζεις και το μπρασελέ… θα πονέσει βέβαια, αλλά μπροστά στα κάλλη τι είναι ο πόνος..;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Adeto,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 14, 2022, 00:17:43 πμ »
Το θέμα των προβλημάτων της μηχανής του jlc μπορεί και να με αποθάρρυνε αν και δε το έχω ψάξει προσωπικα για να ξερω πόσο.
Σαν άλλη πρόταση για ρολόι για μια ζωή που θέλεις στα μέχρι 7k ,προσωπικα θα κοίταζα στο καινούριο cartier Santos large με άσπρο dial.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Adeto,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Adeto

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 14, 2022, 00:39:15 πμ »
Αφού είσαι στα 7Κ η γνώμη μου είναι η εξής, αγοράζεις για αρχή το Polaris date που με την έκπτωση θα είναι μέσα στα οικονομικά όρια που έχεις θέσει και αργότερα αγοράζεις και το μπρασελέ… θα πονέσει βέβαια, αλλά μπροστά στα κάλλη τι είναι ο πόνος..;)

Μας πήραν πρέφα
Ναι το παίζω σε λούπα στο μυαλό μου αυτό το σενάριο, αλλά σχεδόν φτάνεις σε τιμή το mariner στη σούμα.

Επίσης δεν κουβέντιασα καθόλου τι περιθώρια υπάρχουν για το ανανεωμένο date που "θα" έρθει. Μην είναι δηλαδή η ίδια έκπτωση, δεν αξίζει το παλιό έτσι, πέρα από το ότι είναι ετοιμοπαράδοτο.

Το θέμα των προβλημάτων της μηχανής του jlc μπορεί και να με αποθάρρυνε αν και δε το έχω ψάξει προσωπικα για να ξερω πόσο.
Σαν άλλη πρόταση για ρολόι για μια ζωή που θέλεις στα μέχρι 7k ,προσωπικα θα κοίταζα στο καινούριο cartier Santos large με άσπρο dial.

Έσκασαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αυτές οι περιπτώσεις, πάνω στην περίοδο που έκανα την έρευνά μου και ήταν αποκαρδιωτικό. Δεν ξέρω και πως να το ψάξω περισσότερο...

Ωραίο το Cartier, όπως και αυτό με το ADLC bezel, αλλά θα φοβόμουν να το βουτήξω στο νερό. (Ε μη το βουτάς ρε μάστορα  :D)
Να φανταστώ ιδιαίτερη διαπραγμάτευση δεν παίρνουν στη τιμή τους αυτά ε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Χρόνος ο πάντων πρόγονος.

Αποσυνδεδεμένος jimkar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 14, 2022, 01:31:19 πμ »

Μας πήραν πρέφα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ναι το παίζω σε λούπα στο μυαλό μου αυτό το σενάριο, αλλά σχεδόν φτάνεις σε τιμή το mariner στη σούμα.

Επίσης δεν κουβέντιασα καθόλου τι περιθώρια υπάρχουν για το ανανεωμένο date που "θα" έρθει. Μην είναι δηλαδή η ίδια έκπτωση, δεν αξίζει το παλιό έτσι, πέρα από το ότι είναι ετοιμοπαράδοτο.

Έσκασαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αυτές οι περιπτώσεις, πάνω στην περίοδο που έκανα την έρευνά μου και ήταν αποκαρδιωτικό. Δεν ξέρω και πως να το ψάξω περισσότερο...

Ωραίο το Cartier, όπως και αυτό με το ADLC bezel, αλλά θα φοβόμουν να το βουτήξω στο νερό. (Ε μη το βουτάς ρε μάστορα  :D)
Να φανταστώ ιδιαίτερη διαπραγμάτευση δεν παίρνουν στη τιμή τους αυτά ε;

Γιατί να φοβάσαι να το βουτάς? Τα 100m του ADLC μια χαρά είναι. Και παίρνεις και μπρασελε και λουρί. Επίσης αξίζει να αναφέρω ότι το ρολόι είναι απίστευτα βολικό στο χέρι, κάθεται κουτί λόγω κυρτοτητας του ρολογιού και το πάχος του το κάνει κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Adeto,
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 14, 2022, 01:34:42 πμ »
Στη σούμα θα είναι το ίδιο, αλλά μετά από καιρό..;)
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Adeto,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 14, 2022, 07:54:48 πμ »
Καλημέρα
Jlc ανώτερη εταιρεία
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Adeto,
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Adeto

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 14, 2022, 11:47:47 πμ »

Γιατί να φοβάσαι να το βουτάς? Τα 100m του ADLC μια χαρά είναι. Και παίρνεις και μπρασελε και λουρί. Επίσης αξίζει να αναφέρω ότι το ρολόι είναι απίστευτα βολικό στο χέρι, κάθεται κουτί λόγω κυρτοτητας του ρολογιού και το πάχος του το κάνει κατάλληλο για κάθε περίσταση. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Είναι πολύ όμορφο ρολόι, να το χαίρεσαι  :). Είναι τόσο κόσμημα όσο και ρολόι για αυτό θα είχα μια Α φοβία. Πέφτει κοντά στο ψυχολογικό όριο των 7Κ;

Στη σούμα θα είναι το ίδιο, αλλά μετά από καιρό..;)
Επικίνδυνο παιχνίδι. "Αφού έφτασα μέχρι το Χ ποσό, εντάξει να μην πάω στο 1.2Χ; Αλλά οκ άμα πας στο 1.2Χ πας στο 1.5Χ που είναι καλύτερο" ...Ξεκινάς για Timex και φτάνεις να παίρνεις Πατέκ  :D.
(Επίσης, σιγά που θα κρατηθώ για καιρό).
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jimkar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 14, 2022, 13:10:59 μμ »
Είναι πολύ όμορφο ρολόι, να το χαίρεσαι  :). Είναι τόσο κόσμημα όσο και ρολόι για αυτό θα είχα μια Α φοβία. Πέφτει κοντά στο ψυχολογικό όριο των 7Κ;
Επικίνδυνο παιχνίδι. "Αφού έφτασα μέχρι το Χ ποσό, εντάξει να μην πάω στο 1.2Χ; Αλλά οκ άμα πας στο 1.2Χ πας στο 1.5Χ που είναι καλύτερο" ...Ξεκινάς για Timex και φτάνεις να παίρνεις Πατέκ  :D.
(Επίσης, σιγά που θα κρατηθώ για καιρό).
Λογικά θα μπορεί να φτάσει στα 7000 με λίγη πίεση και τα μετρητά στο χέρι. Ψαξτο γενικά το ρολόι. Θεωρώ αξίζει αν και εδώ Ελλάδα δεν το έχουμε σε τόση εκτίμηση.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Adeto,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Adeto

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 14, 2022, 18:41:30 μμ »
Noted!

Αύριο λογικά θα ξαναβγώ για μια γύρα, να ξαναδώ και το Planet Ocean (αν το πετύχω πουθενά  :D) αλλά και το Cartier.

Έστειλα στον άνθρωπο από το rolexforums με το πρόβλημα στη μηχανή του Polaris, μου είπε ότι το έστειλε για service τελικά και δεν έγινε αντικατάσταση. Η χρονομετρία του τώρα είναι μια χαρά (λογικά το πήρε κάτω από μήνα πίσω).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 14, 2022, 18:49:57 μμ »
Σε όλα τα ρολόγια  όλων των εταιρειών μπορεί να υπάρξει μια αστοχία σε κάποια παρτίδα βάση του νόμου των πιθανοτήτων ,το να συμβεί αυτό σε ένα Polaris της JLC είναι απίθανο μιας και βγαίνοντας από το εργοστάσιο έχει υποστεί 1000 ώρες έλεγχο χρονομετριας και καλής λειτουργίας όπως υπερήφανα δηλώνει πίσω από την κάσα του.Άρα η η JLC μας κοροϊδεύει η κάποιοι υπερβάλουν στα φόρουμ.
friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,Adeto,Beastaras,kloze,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Adeto

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 14, 2022, 19:58:12 μμ »
Σε όλα τα ρολόγια  όλων των εταιρειών μπορεί να υπάρξει μια αστοχία σε κάποια παρτίδα βάση του νόμου των πιθανοτήτων ,το να συμβεί αυτό σε ένα Polaris της JLC είναι απίθανο μιας και βγαίνοντας από το εργοστάσιο έχει υποστεί 1000 ώρες έλεγχο χρονομετριας και καλής λειτουργίας όπως υπερήφανα δηλώνει πίσω από την κάσα του.Άρα η η JLC μας κοροϊδεύει η κάποιοι υπερβάλουν στα φόρουμ.

Που βάζουμε τα λεφτά μας; (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 15, 2022, 08:40:43 πμ »
Που βάζουμε τα λεφτά μας; (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
JLC
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 15, 2022, 12:00:12 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 15, 2022, 13:28:30 μμ »
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Adeto,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Adeto

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 15, 2022, 14:48:51 μμ »
Με επιφύλαξη αυτό που θα γράψω, αλλά μου μεταφέρθηκε από έναν από τους AD.

Η Ω έχει σκοπό να κρατήσει μόνο τη μπουτίκ στην Αθήνα (μαζί με Μυκόνο/Σαντορίνη/Θεσ/κη) και τέρμα.

Ήδη στο site ο ένας AD που υπήρχε αρχές του χρόνου έχει φύγει και αυτός που σας λέω μου είπε ότι είναι μέχρι τέλους του χρόνου AD.

Πήγα στους 2/3 που δεν είχα επισκεφτεί, οι εκπτώσεις είναι με πολύ ζόρι 15% και πουθενά PO. Ίσως επιστρέψω στο κέντρο το απόγευμα.

Ξέρω ότι θα με τρώει το JLC αν δεν το πάρω, αλλά μοιάζει να είναι never meet your heroes η κατάσταση. Έχει μπει η αμφιβολία...

https://www.hodinkee.com/articles/the-omega-seamaster-300-that-redefines-the-term-vintage-inspired

Φρέσκο φρέσκο  8)

Το είδα χθες με το που βγήκε , πέφτει κράξιμο αβέρτα από κάτω για το πουσάρισμα του instagram life style και επικρατεί η άποψη του @WasteG8 για το ότι μοιάζει καλύτερο στις φωτογραφίες από ότι είναι στην πραγματικότητα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions