φίλε μου με το που παρθεί το ρολόι από την ρόλεξ στην Αθήνα γίνεται πρώτος έλεγχος και δίνεται ημερομηνία παράδοσης (έτσι είχε γίνει τότε)
το είχα παραδώσει στον γκοφα και μετά από μια εβδομάδα με κάλεσε και μου είπε ημερομηνία παραλαβής που πήρε από την ρόλεξ.
όποτε δεν υφίσταται θέμα πίεσης από πλευράς σου,... το ρολόι με το που θα μπει εκεί θα πάρει την σειρά του,.,, δεν θα το ξεχάσει κανείς ανοιχτό....
φίλε μου με το που παρθεί το ρολόι από την ρόλεξ στην Αθήνα γίνεται πρώτος έλεγχος και δίνεται ημερομηνία παράδοσης (έτσι είχε γίνει τότε)
το είχα παραδώσει στον γκοφα και μετά από μια εβδομάδα με κάλεσε και μου είπε ημερομηνία παραλαβής που πήρε από την ρόλεξ.
όποτε δεν υφίσταται θέμα πίεσης από πλευράς σου,... το ρολόι με το που θα μπει εκεί θα πάρει την σειρά του,.,, δεν θα το ξεχάσει κανείς ανοιχτό....
και προς ενημέρωση σου το ρολόι μου ήταν στην 5αετια (πρώτο χέρι) το πήγα για σέρβις χωρίς να υπάρχει θέμα στο ρολόι (άρα μιλάμε για σέρβις ρουτίνας) το παρέδωσα 30 Αυγουστου και το παρέλαβα 21 Οκτωβρίου (που πήρα από εκείνη την ημερομηνία για αλλά 2 χρόνια εγγύηση από την ρόλεξ για το ρολόι μου)
όποτε αυτό σου το λεω διότι εάν το πας το ρολόι στην ρόλεξ στην Αθήνα μην περιμένεις κάτι καλύτερο από 2-3 μήνες αναμονή...
Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία παραλαβής με αποδεικτικό, μετά περνάει στους τεχνικούς, γίνεται διάγνωση, ενημερώνεσαι για τα σχετικά ( ανταλλακτικά αν χρειάζονται - επιπλέον κοστος του τυπικού σέρβις ), και σου δινεται ημερομηνία ολοκλήρωσης.
Ειτε στήσεις αντίσκηνο μέσα στην υποδοχή, είτε το στείλεις με ταχυδρομικό περιστέρι, ο χρόνος εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας, και από τις διαδικασίες. Δεν το πλένουν στεγνό καθάρισμα και δρόμο.

Θα ανοιχτεί - λυθεί - πλυθεί - φάρμακο 2-3-4 χέρια, υπερήχους, μετά συναρμολόγηση, λίπανση και μετά έλεγχο ορθής λειτουργίας. Παράλληλα, ελέγχεται και η κάσα, στεγανότητα , κλπ. Στους υπέρηχους, μπαίνει και το μπρασελέ.
Αν δεν διευκρινισεις, ( .....και αν το δέχονται ?

), το ρολόι σου θα γυαλιστεί.
Οταν το ξαναπαραλάβεις, θα νομίζεις ότι σου έδωσαν κατα λάθος άλλο, καλύτερο.

Τα θέματα είναι δύο
# 1 δεν σου επιστρέφονται ανταλλακτικά, πχ το μπρασελέ ή η στεφάνη, &
# 2 όλη αυτη η διαδικασία, απαιτεί χρόνο, οπότε, πρέπει να έχεις υπομονή. Κάποτε- κάποιοι τα στέλνανε στην Ελβετία για σιγουριά, και έκανε 6-7 μήνους.

Το έχω κάνει και εγώ.
Και δεν θα το αφήσουν / ξεχάσουν ανοικτό !

Τα "σπλάχνα", μπαίνουν σε ειδικά δοχειάκια, αεροστεγή ( προστασία από σκόνη - υγρασία ), και ο κάθε τεχνιτης, έχει συγκεκριμενα που πρέπει να ολοκληρώσει και να παραδώσει σε συγκεκριμένους χρόνους.
Αντε, με το καλό να μας πείς τι σΕ είπαν, και τι βρήκαν.