Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει θέμα με την Rolex Cal.3235 ?  (Αναγνώστηκε 16381 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Υπάρχει θέμα με την Rolex Cal.3235 ?
« Απάντηση #105 στις: Ιανουάριος 11, 2022, 16:45:16 μμ »
Ο β … που αναφερεται ειναι απο τα χειροτερα μαγαζια (οχι μονο ρολογιων)σε θεμα εξυπηρετησης που εχω μπει…
Δε ξερω ισως φταιει π ενοχλησα τη κυρια π επαιζε με το κινητο της…
πραγματικα δε θα το προτεινα σε κανεναν….

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπαρχε και άλλος ένας, Αρσ......., αλλά, έχω χρόνια να ανέβω, και με τους ιούς και τα μνημόνια, όχι ξέρω πόσοι επέζησαν.

Στην Τσιμισκή, στο τετράγωνο του Μοδιάνο, ήταν άλλος ένας.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουάριος 11, 2022, 16:52:11 μμ »
Πλεον ειναι δυο οι αντιπροσωποι…ο γκοφας αριστοτελους και ο βιλδ στη τσιμισκη 47…(αυτος που ειπαμε τα χειροτερα)
Γενικα εχει και αλλους βιλδ στη θεσσαλονικη αλλα ad ρολεξ ειναι μονος αυτος..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουάριος 11, 2022, 17:19:47 μμ »
Πλεον ειναι δυο οι αντιπροσωποι…ο γκοφας αριστοτελους και ο βιλδ στη τσιμισκη 47…(αυτος που ειπαμε τα χειροτερα)
Γενικα εχει και αλλους βιλδ στη θεσσαλονικη αλλα ad ρολεξ ειναι μονος αυτος..

Τελικά, η κα Rolex, τους διαφθείρει όλους  :(

Ξαφνικά, αποκτούν υφάκι, και συμπεριφορές παράξενες.  :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Sterzam

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 10:16:36 πμ »
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.
Το ρολοι το πηρα απο Αγγλία, πληρες σετ και ηταν αντικειμενικα αφορετο
Δεν το ανοιξα και εχω τα παντα ως καινουργιο
Στον Β δεν παω αν και ημουν πελατης καποτε
Ελεγα να παω στον Γκοφα αλλα ισως επειδη δεν το πηρα απο εκει μηπως δεν αναλαβουν να το στειλουν
Ο προβληματισμος μου ειναι πως αν το στειλω, δεν θα ασχοληθουν στην ωρα του και θα το εχουν ανοιχτο και παρατημενο κανα εξαμηνο.
Αν ημουν κοντα θα μπορουσα να περναω πχ να ρωταω τι συμβαινει και ποτε θα ειναι ετοιμο, πιεζοντας τους να ασχοληθουν
Θα τηλεφωνησω στην Αθηνα και βλεπουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 10:27:52 πμ »
Αν κατεβεις καποια στιγμη αθηνα καλυτερα να το πηγαινες εσυ…αν οχι νομιζω οτι ο γκοφας θα σε εξυπηρετησει και θα στο στειλει…
Γιατι οχι αλλωστε;;;
Δλδ αν αγορασεις ενα αμαξι απο μια αντιπροσωπεια, μια αλλη σε αλλη πολη δε θα σε εξυπηρετησει;;

Υγ για το β ακριβως την ιδια αποψη εχω…Πραγματικα μαγαζι π πιστευω επιβιωνει πουλωντας μονο σε γκρευ…με απιστευτο υφος και ξινισμενη μουρη με το που μπεις…Δεν ειναι τυχαιο π  σχεδον ποτε δεν εχει πελατη μεσα..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 10:30:56 πμ »
Καλύτερα να πας εσυ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kostasios

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 10:32:17 πμ »
Σχετικά με τον γκοφα του είχα πάει το 116710 μου το οποίο είχα αγοράσει από άλλον έλληνα AD και δεν είχα κανένα πρόβλημα… ήταν πολύ εξυπηρετικοί το παρέλαβαν το έστειλαν αυτοί στην Αθήνα στην μαμά… μου έδωσαν απόδειξη παραλαβής και πήγα και το πήρα όταν τελείωσε το σέρβις.

Κάπου εδώ να αναφέρω ότι ο βίλδ. Έχει πάρει άδεια και για σέρβις από την Ρολεξ. Όποτε επειδή εγώ ήθελα το ρολόι μου να ανοιχτή κατευθείαν από την μαμά Ρολεξ και οχι κάποιον άλλο το πήγα στον γκοφα ο οποίος και το έστειλε στην Αθήνα.

Γενικα επειδή 2-3 φορές προσπάθησα να κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια αγοράς Ρολεξ από εκεί το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η συμπεριφορά τους ήταν πραγματικά εξαιρετική. Και άκρως φιλική. Ούτε κάποιο σνομπισμο μου έβγαλαν ούτε τίποτα…. (Καταντήσαμε να χαιρόμαστε όταν τρώμε ευγενικά άκυρα)

Άσχετο με το θέμα μας αλλά χωρίς να είμαι πελάτης τους το καλύτερο που μπόρεσα να «βρω» διαθέσιμο ήταν ένα 126613LN το οποίο δεν αγόρασα. (Είχα το θράσος να θέλω τότε η το pepsi η το root beer)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sterzam

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 11:28:12 πμ »
Τωρα ξεφευγουμε, αλλα και εγω εμπαινα στον γκοφα 2-3 φορες το χρονο μηπως πετυχω το sdds αλλα παντα ετρωγα ευγενικα ακυρο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 11:39:35 πμ »
Τωρα ξεφευγουμε, αλλα και εγω εμπαινα στον γκοφα 2-3 φορες το χρονο μηπως πετυχω το sdds αλλα παντα ετρωγα ευγενικα ακυρο

σχετικά με την απάντηση μου νομίζω ότι σε ενδιαφέρει το πρώτο σκέλος.
ότι ο γκάφας δέχεται πολύ ευγενικά ότι ρόλεξ του πας και το στέλνει Αθήνα στην μαμά. εταιρία.
το έκανα εγώ και θεώρησα ότι πρέπει να σου το πω.

και σαν δεύτερη πληροφορία σου λεω ότι ο βιλδ. εάν του πήγαινες το ρολόι δεν θα το έστελνε στην Αθήνα. θα στο άνοιγε αυτός.... (δεν λεω ότι είναι αυτό κακό.. αλλά εμένα τότε δεν μου έκανε αυτή η επιλογή.)

και ο λόγος που μοιράστηκα μαζί σας την προσπάθεια μου να βρω ρολόι από εκεί έχει να κάνει με το γεγονός την όλης συμπεριφοράς... η οποία ήταν παραδειγματική...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 11:56:59 πμ »

Ο προβληματισμος μου ειναι πως αν το στειλω, δεν θα ασχοληθουν στην ωρα του και θα το εχουν ανοιχτο και παρατημενο κανα εξαμηνο.
Αν ημουν κοντα θα μπορουσα να περναω πχ να ρωταω τι συμβαινει και ποτε θα ειναι ετοιμο, πιεζοντας τους να ασχοληθουν
Θα τηλεφωνησω στην Αθηνα και βλεπουμε

φίλε μου με το που παρθεί το ρολόι από την ρόλεξ στην Αθήνα γίνεται πρώτος έλεγχος και δίνεται ημερομηνία παράδοσης (έτσι είχε γίνει τότε)
το είχα παραδώσει στον γκοφα και μετά από μια εβδομάδα με κάλεσε και μου είπε ημερομηνία παραλαβής που πήρε από την ρόλεξ.

όποτε δεν υφίσταται θέμα πίεσης από πλευράς σου,... το ρολόι με το που θα μπει εκεί θα πάρει την σειρά του,.,, δεν θα το ξεχάσει κανείς ανοιχτό....

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris70

• Full Member
  • **
  • Χρήστος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 12:12:46 μμ »
Καλημερα παιδια και καλη χρονια
Να πω και εγω την εμπειρια μου μεχρι τωρα
SDDS Αγορασμενο ''δευτερο χερι'' καλοκαιρι του 2019

Το 126660 είναι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 12:22:23 μμ »
και προς ενημέρωση σου το ρολόι μου ήταν στην 5αετια (πρώτο χέρι) το πήγα για σέρβις χωρίς να υπάρχει θέμα στο ρολόι (άρα μιλάμε για σέρβις ρουτίνας) το παρέδωσα 30 Αυγουστου και το παρέλαβα 21 Οκτωβρίου (που πήρα από εκείνη την ημερομηνία για αλλά 2 χρόνια εγγύηση από την ρόλεξ για το ρολόι μου)

όποτε αυτό σου το λεω διότι εάν το πας το ρολόι στην ρόλεξ στην Αθήνα μην περιμένεις κάτι καλύτερο από 2-3 μήνες αναμονή...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sterzam

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 12:38:29 μμ »
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
chris70,
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 14:51:51 μμ »
φίλε μου με το που παρθεί το ρολόι από την ρόλεξ στην Αθήνα γίνεται πρώτος έλεγχος και δίνεται ημερομηνία παράδοσης (έτσι είχε γίνει τότε)
το είχα παραδώσει στον γκοφα και μετά από μια εβδομάδα με κάλεσε και μου είπε ημερομηνία παραλαβής που πήρε από την ρόλεξ.

όποτε δεν υφίσταται θέμα πίεσης από πλευράς σου,... το ρολόι με το που θα μπει εκεί θα πάρει την σειρά του,.,, δεν θα το ξεχάσει κανείς ανοιχτό....

και προς ενημέρωση σου το ρολόι μου ήταν στην 5αετια (πρώτο χέρι) το πήγα για σέρβις χωρίς να υπάρχει θέμα στο ρολόι (άρα μιλάμε για σέρβις ρουτίνας) το παρέδωσα 30 Αυγουστου και το παρέλαβα 21 Οκτωβρίου (που πήρα από εκείνη την ημερομηνία για αλλά 2 χρόνια εγγύηση από την ρόλεξ για το ρολόι μου)

όποτε αυτό σου το λεω διότι εάν το πας το ρολόι στην ρόλεξ στην Αθήνα μην περιμένεις κάτι καλύτερο από 2-3 μήνες αναμονή...

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία παραλαβής με αποδεικτικό, μετά περνάει στους τεχνικούς, γίνεται διάγνωση, ενημερώνεσαι για τα σχετικά ( ανταλλακτικά αν χρειάζονται - επιπλέον κοστος του τυπικού σέρβις ), και σου δινεται ημερομηνία ολοκλήρωσης.

Ειτε στήσεις αντίσκηνο μέσα στην υποδοχή, είτε το στείλεις με ταχυδρομικό περιστέρι, ο χρόνος εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας, και από τις διαδικασίες. Δεν το πλένουν στεγνό καθάρισμα και δρόμο. :o

Θα ανοιχτεί - λυθεί - πλυθεί - φάρμακο 2-3-4 χέρια, υπερήχους, μετά συναρμολόγηση, λίπανση και μετά έλεγχο ορθής λειτουργίας. Παράλληλα, ελέγχεται και η κάσα, στεγανότητα , κλπ. Στους υπέρηχους, μπαίνει και το μπρασελέ.

Αν δεν διευκρινισεις, ( .....και αν το δέχονται ?  ::) ), το ρολόι σου θα γυαλιστεί.

Οταν το ξαναπαραλάβεις, θα νομίζεις ότι σου έδωσαν κατα λάθος άλλο, καλύτερο.  :D :D :D

Τα θέματα είναι δύο

# 1 δεν σου επιστρέφονται ανταλλακτικά, πχ το μπρασελέ ή η στεφάνη, &
# 2 όλη αυτη η διαδικασία, απαιτεί χρόνο, οπότε, πρέπει να έχεις υπομονή. Κάποτε- κάποιοι τα στέλνανε στην Ελβετία για σιγουριά, και έκανε 6-7 μήνους.  ??? Το έχω κάνει και εγώ.  :-[

Και δεν θα το αφήσουν / ξεχάσουν ανοικτό !  ;D Τα "σπλάχνα", μπαίνουν σε ειδικά δοχειάκια, αεροστεγή ( προστασία από σκόνη - υγρασία ), και ο κάθε τεχνιτης, έχει συγκεκριμενα που πρέπει να ολοκληρώσει και να παραδώσει σε συγκεκριμένους χρόνους.

Αντε, με το καλό να μας πείς τι σΕ είπαν, και τι βρήκαν. ;)

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
kostasios,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιανουάριος 12, 2022, 15:29:09 μμ »
# 2 όλη αυτη η διαδικασία, απαιτεί χρόνο, οπότε, πρέπει να έχεις υπομονή. Κάποτε- κάποιοι τα στέλνανε στην Ελβετία για σιγουριά, και έκανε 6-7 μήνους.  ??? Το έχω κάνει και εγώ.  :-[

Εγώ στους 2,5 μήνες σχεδόν είχα απογαλακτιστεί από το ρολόι (το φορούσα 24/7).. όταν το παρέλαβα το φόρεσα στον καρπό μου κατευθείαν και το κοίταζα σαν χάνος

ΕΣΥ μετά από 7 μήνες πρέπει να έκανες κανονικό unboxing!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions